Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
17.1.13 10:48

Ahoj všem. Gratulace k mrňouskum :) :kytka: nás čeká zítra ráno vyvolani. Je to druhy porod, ale už druhou noc jsem nespala. Mam úplně panickej strach. Představa kontrakci po dvou minutách je šílená. Nejradši bych to bříško měla ještě dalsich 9 měsíců. Strašně se na malého těším, ale ten strach je silenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.1.13 10:57

@hanuleta01 tak to jsi na tom stejně jako já, taky jsem se hrozně bála, noc předtím vůbec nespala a nakonec bolesti jen 2,5 hod. a přišly mi opravdu menší než u prvního porodu a už víš, jak zatlačit, takže 5× jsem zatlačila a malý byl venku. Budu držet palce, ať je to taky co nejrychlejší a máš brzy miminko u sebe. Neboj se, zvládni jsi to jednou, zvládneš to i podruhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.1.13 11:05
@suzanne13 píše:
@hanuleta01 tak to jsi na tom stejně jako já, taky jsem se hrozně bála, noc předtím vůbec nespala a nakonec bolesti jen 2,5 hod. a přišly mi opravdu menší než u prvního porodu a už víš, jak zatlačit, takže 5× jsem zatlačila a malý byl venku. Budu držet palce, ať je to taky co nejrychlejší a máš brzy miminko u sebe. Neboj se, zvládni jsi to jednou, zvládneš to i podruhé :-)

Děkuji ti za podporu. Už aby bylo zítra. To čekání je hrůza. Snad to půjde jak po másle. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.1.13 11:25

@hanuleta01 jo to znám, čekání je opravdu děsné, ale uteče to, věř mi :-) My už jdeme s malým dneska domů z porodnice, v pondělí večer jsem porodila a už se nás zbavují :-) Ale jsem ráda, těším se moc domů na ty svoje dva chlapáky. Tak nezoufej, zítra ráno tu bude co by dup. A bude to holka nebo kluk? Já moc chtěla holčičku, ale nakonec je to druhý chlapeček, ale jsem moc ráda, je nádherný a hlavně je můj, neměnila bych za nic na světě. Hlavně přeji zdravíčko pro oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.1.13 11:53

Doma mame uz 9 letou slecnu :) a ted cekame chlapecka… :) Jsme na nej vsichni uz moc nateseni. Mala jede dnes k babicce. Rao mi rikala, ze jestli zase prijede a budu mit to bricho, tak uz to neni mozny :mrgreen: Hrozne se na brasku tesi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.13 12:01

Právě jsem se vrátila od doktorky. Odšpuntováno (zátka odešla včera), CS3, krček proměklý. všechno nachystané, připravené a ta naše cácorka nikam nechce! mám do termínu týden, ale brala bych porod ještě dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
17.1.13 17:49

Tak mě napadá - kolik z Vás se před porodem „čistilo“ jako že časté na wc? :think: já u prvního po prasknutí vody šla na wc snad milionkrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.1.13 18:34

Gratuluji všem k miminkům a nám co ještě čekáme přeji pohodové poslední dny :) Termín jsem měla 11.1., ale dnes jsem byla v porodce na poradně a tam mi bylo sděleno, že mi posouvají termín, takže dnes jsem 40+1 a další ko v pondělí. Mimísek má prej 3500v - 3700 g a domluvili jsme se na přirozeném porodu, jelikož jsem poprvé rodila sc, mým gyn. mi bylo sděleno, že to asi tak bude i nyní, tak jsem zvědavá, jak se k tomu postaví Barborka. jinak mi bylo doporučeno sexovat, tak se budu držet rad paní doktorky a snad se porod rozjede sám. Přeju hezký zbytek večera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.1.13 13:58

Taky musim řict že to byl mazec, hlavně jak to šlo tak rychle, tak proto mě to tolik bolelo, ty kontrakce byly fakt sileny, ale jakmile byl malej venku, na to vsechno pred tim jsem zapomela a stoji to za to treba stokrat.je to ten nejbajecnejsi pocit na svete bejt mama, ale to clovek nepochopi, dokud se tou mamou nestane.to je opravdu neco, co se neda popsat, to se musi zazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.1.13 14:00

Jsem zvedava, jestli se vcera nekomu nenarodilo naky miminko, PA rikala, ze nejvic deti se rodi pri zene tlaku, kdyz je bourka, nebo snezi nebo tak, tak jsem zvedava, jestli se sem naky holky ozvou, ze uz to maj za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.1.13 13:50

Ahojík tak to už máme taky za sebou :-) malej se narodil nakonec bohužel akutním císařem ale oba jsme v pořádku. Jmenujeme se Milánek a narodili jsme se ve středu 16.1. ve 13:49 a máme 49cm a 3550g. Klobouk dolů před Jabloneckou porodnicí a jejímu mladému ale velmi profi personálu :potlesk: můžu jen vřele doporučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruš11
21.1.13 17:18

Ahoj holky, tak se konečně hlásím doma. Péťa se narodil 16.1. v půl 12 odpoledne. Váží 3680 kg a měří 52 cm.

• Citovat
  • Upravit
2331
22.1.13 13:46

Teda máte doma pěkné macky :dance: moc gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.1.13 16:52

Ahoj vsem. Tak se hlasime, ze uz to mame tez za sebou. Byl to teda masakr největší. po zavedeni tablety se nas Matyasek narodil necele 4hodiny. ovšem poslední hodinka byla silena. Kontrakce po minute byla opravdu chutovecka :mrgreen: Matyasek vazil 3.830g a meril 50cm. Tlceni snad pul hodky. A ještě sel neak skrcenou rucickou. Nastrih mam snad az na zada. :lol: Ale je to nase zlaticko. Stalo to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.1.13 19:11

@hanuleta01 tak to moc gratuluji, myslela jsem v pátek na tebe. Nějak se nám rodí macíčci, můj měl 3,7 kg, po týdnu už má skoro 4 kg :-)
Ostatním maminkám taky gratuluji k miminkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí