Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@verrda První porod jsem taky měla vyvolávaný, takže už vím do čeho jdu. Trvalo to celkem asi 12 hod., tak ted doufám, že to bude rychlejší
Ale díky za podporu, tu dneska potřebuji ![]()
Gratuluji maminkám a ostatním vydržte, taky se dočkáte těch drobečků ![]()
Ach jo, malýmu se nějak nechce, z dnešní kontroly máme zatím 3600g a moooc se mu vevnitř líbí. CHjoooooo, příští pondělí zase kontrola.
Ahoj holky,,
můžu k vám??já mám termínek 17ledna tedy už ve čtvrtek
no už asi týden mívám hrozný bolesti ale pořád nic,,břichom mám jak kámen a nic,,no a ted ke konci mě měří vysoký tlak
prý jsem slyšela že je to nebezpečný
dnes jsem byla naposled u mudr, a ve čtvrtek jsme psaný na kontrolu do porodnice tak uvidíme jestli si nás taam nechají nebo třeba porodíme do té doby,,jinak každý doporučuje sexík atd a mě nic nepomáhá
asi se pořád malému nechce
už až to mám zasebou,,už jsem s toho z ničená
jinak jsem prvorodička a čekáme chlapečka Tobíčka
naše vytoužené miminko po 7letech snažení,,uff jsme ani nedoufali ![]()
já bolesti od včera od 19hod co deset minut až do rána a teď ani prd
tohle čekání je šílený ![]()
No to mě povídej kolikrát to vypadá že už a ono prd
a ty máš kdy termínek?
@wanesia20 píše:
No to mě povídej kolikrát to vypadá že už a ono prda ty máš kdy termínek?
až 4.2.
Wanesia20: je my máme stejný termín. a taky mám kontrolu ve čtvrtek. jinak mě taky stále tuhne břicho. a mám bolesti v podbřišku. tak ti držím palce at je to co nejdříve.
@boiska píše:
Wanesia20: je my máme stejný termín. a taky mám kontrolu ve čtvrtek. jinak mě taky stále tuhne břicho. a mám bolesti v podbřišku. tak ti držím palce at je to co nejdříve.
tak to já taky držím palečky
no jinak mě hrozně bolí sty.kost ale tak že nemůžu skoro ani chodit
a fakt dost bolí
jinak prcek ted řádí jak blázínek ani spát moc nemůžu,,tak uvidíme,,snad to bude každým dnem ale nevěřím tomu, že to bude tak rychle ![]()
Přesně nemůžu ani vstát z gauče, bolí to a trvá mi než se překulím přes bok ![]()
Ahoj holky všem maminka co už porodily moc gratuluji
. Dnes jsem byla na kontrole u doktora. Rekl mi ať si dám ruce v pěst a dám si je pod zadek. Pak se ve mne tak 20 sekund šťoural. Cítila jsem jak tam prstem rejdi, ale nebolelo to jen takovej tlak. Říkal, že mužů spinit. Docelá jsem krvacela a měla jsem na vlozce takové kousky. Teď už jen spinim. Boli mne břicho a tvrdne, ale ne pravidelně… myslíte, že to byl hamilton?
jinak v pátek ráno nástup na indukci v 7hod.
bojím, bojím
@suzanne13 píše:
@verrda První porod jsem taky měla vyvolávaný, takže už vím do čeho jdu. Trvalo to celkem asi 12 hod., tak ted doufám, že to bude rychlejšíAle díky za podporu, tu dneska potřebuji
Chudino, tak to sis užila, ale ne vždycky to tak je! Tak ti přeji, ať je to tentokrát rychlejší!!! ![]()
Člověkmísto aby se ty poslední noci rochu naspalprotože dalších Xlet to nepůjde tak se trápí v superposlech a po několika hodinách stejně prdlajs
jen únava to je vše
![]()
@Spikes00 ahooooj to ti věřímjeto naprd co-no život není fér
![]()