Čte ještě dnes někdo blogy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
23.5.18 07:58

To asi zalezi na tom, zda ma clovek nejake hobby, potom jsou blogy zajimave. Ja sleduju hned nekolik blogu o zahradniceni na balkone, sama mam blog o tom stejnem, tak me to zajima a pak samozrejme casto narazim na neco zajimaveho ohledne vareni, kdyz googluju nejake nove zajimave recepty… velice rada varim totiz.

Na youtubu se toho taky da najit dost zajimaveho, jen se clovek musi umet prokopat tou hromadou shitu.

Co me osobne vadi na blozich je to, ze kdykoliv najdu nekoho zajimaveho, tak po 2-3 letech zacne kvalita blogu upadat a jestli na zacatku blogoval i nekolikrat do mesice, tak ke konci tak 2× do roka. Je to smutne, obzvlaste pokud ten blog opravdu stal za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.5.18 08:03

@Chauvinist na blog jsem klikla, moc jsem se nezacetla, neb me to v me zivotni etape zrovna nezajima. Co se blogu samotneho tyka, podle me to ma pekne udelane, je videt, ze do toho slo dost prace (vetsinou je to vic prace, nez si clovek predstavuje) a tvuj jedovaty komentar byl naprosto zbytecny a neprejici. Pokud to umis lepe, tak ti vsichni prejeme, pochlub se se svou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
23.5.18 08:13

Podle ocekavani blog postaveny na sponzorovanem obsahu. Zadna skutecna hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
23.5.18 08:27

Tak ja blogy nectu, maximálně kdyz hledam nejake informace a vyhodi mi to vyhledavac jako zdroj, ale ze bych pravidelně nekoho sledovala to ne, ani nesleduji videa na YouTube apod, nicméně vzhledově blog nemas spatny, ale nezacetla bych se temata jdou uplne mimo moje zajmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
23.5.18 09:39
@warita píše:
@Chauvinist na blog jsem klikla, moc jsem se nezacetla, neb me to v me zivotni etape zrovna nezajima. Co se blogu samotneho tyka, podle me to ma pekne udelane, je videt, ze do toho slo dost prace (vetsinou je to vic prace, nez si clovek predstavuje) a tvuj jedovaty komentar byl naprosto zbytecny a neprejici. Pokud to umis lepe, tak ti vsichni prejeme, pochlub se se svou praci.

Pěkně udělané? Dost práce? Srsly? Četli jsme oba to stejné? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.5.18 09:46
@warita píše:
To asi zalezi na tom, zda ma clovek nejake hobby, potom jsou blogy zajimave. Ja sleduju hned nekolik blogu o zahradniceni na balkone, sama mam blog o tom stejnem, tak me to zajima a pak samozrejme casto narazim na neco zajimaveho ohledne vareni, kdyz googluju nejake nove zajimave recepty… velice rada varim totiz.

Na youtubu se toho taky da najit dost zajimaveho, jen se clovek musi umet prokopat tou hromadou shitu.

Co me osobne vadi na blozich je to, ze kdykoliv najdu nekoho zajimaveho, tak po 2-3 letech zacne kvalita blogu upadat a jestli na zacatku blogoval i nekolikrat do mesice, tak ke konci tak 2× do roka. Je to smutne, obzvlaste pokud ten blog opravdu stal za to.

Tak ono je v celku logické, že ta frekvence příspěvků časem zeslábne… jedna se vyčerpají témata a pak to třeba už člověka i přestane bavit, najde si jiné koníčky,…

• Citovat
  • Upravit
5258
23.5.18 09:52

Pravidelně čtu jednu úžasnou blogerku na idnesu. A tím pádem občas zabrousím i na jiné blogy, které mě zaujmou „cestou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.5.18 10:29

Taky si občas něco přečtu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amiika
23.5.18 15:22

Spíš co by člověk neudělal pro zlepšení se v blogování :D Názory ostatních mě zajímají. Myslím, že deset lidí navíc mně opravdu k ničemu nebude :)
@sirikit

• Citovat
  • Upravit
Amiika
23.5.18 15:26

Ano baví :) A jde vidět, že je tady dost negativních lidí:D stačí napsat ne, nelíbí se mně to :D @Malá holka

• Citovat
  • Upravit
Amiika
23.5.18 15:28

Díky všem za názor :) Tak maminka ještě nejsu, takže je jasný, že věková kategorie a témata sedět asi nebudou :) :D Každopádně děkuji moc všem za zajímavé komentáře!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!