Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co by člověk pro zvýšení čtenosti neudělal, vid? ![]()
Blogy - pokud už mi někdo nějaký nedoporuci jako skvělej - nečtu a nekliknu ani na ten Tvůj. ![]()
Čtu blogy o cestování… Ale tím stylem, že něco hledám na Googlu a tam mě to na nějaký blog dokáže
Blogy nectu vubec. Respektive je sama od sebe nevyhledavam. Ale kdyz neco zadam na Google a hodi mi to nejakej blog, tak na nej jdu. Jo a hodne varim podle blogu.
Vida, já to přečetl. ![]()
Další slečna zblbnutá větou „Napíšu blogísek, dám tam pár odkazů, jak se mám super, lidi mi tam polezou a na reklamě vydělám milijón“, která je zklamaná vývojem a snaží se to dohnat spamováním. Nejvíce zajímavá je asi ta naivní představa „Firmy v ČR málo platěj, tak ve svých 22 letech bez zkušeností napíšu do zahraničí, tam mě nebudou chtít ani vidět a dostanu funkci a plat generální ředitelky“. Kulervoucí. ![]()
Nutno podotknout, že to slečna ještě asi myslí upřímně, protože linky do externa v tom málu obsahu nemají affiliate.
Hele, pokud chceš náměty na zlepšení návštěvnosti - ve svým věku a se svým designem tam ukaž kozy, možná lépe i ten zbytek. Ideálně ukecat nějakou kámošku k témuž. Pak ti tam polezou lidi a když si přidáš live-chat, tak budeš mít aspoň naději, že bys z výdělku mohla zaplatit půlku měsíčního kolejnýho ![]()
Myslím, že nic lepšího z toho nedostaneš ![]()
Nečtu blogy a nečumím ani na youtubery..povětšinou trapné, nicneříkající..v podstatě neznám jediného youtubera…( jo kromě toho z té zlaté mládeže - ale proto, že byl v televizi - ale určitě si neudělal takovou reklamu abych na jeho videa na youtube vůbec koukla )
Nečtu, nečetla jsem, nevyhledávám, občas mě někam odkáže vyhledávač a většinou bohužel musím konstatovat, že informační hodnota nic moc. Stejně tak youtube, vyhledávám videa k určitým tématům, plkání trotlů o hovínku nesleduju.
@Chauvinist
Kulervoucí. To je úžasný výraz, škoda že vzhledem ke své anatomii nemohu používat. Ale obohacení jazyka to je. Nechceš o tom založit blog? ![]()
@Chauvinist
Pobavila jsem se, hele, založ blog, ten bych možná četla ![]()
Ja ctu treba blogy tady nebo na idnesu.. ale ze bych jako chodila na nejake extra stranky nekoho konkrétního, to ne.
Pár blogů čtu, většinou je sleduji dlouhodobě, třeba už i deset let. Videa mě nezajímají vůbec, nemám trpělivost se na to dokoukával. ![]()
Kromě jednoho blogu o vaření nic nesleduji. Videa uz vůbec, to mi prijde totálně mimo
@Chauvinist píše:
Vida, já to přečetl.
Další slečna zblbnutá větou „Napíšu blogísek, dám tam pár odkazů, jak se mám super, lidi mi tam polezou a na reklamě vydělám milijón“, která je zklamaná vývojem a snaží se to dohnat spamováním. Nejvíce zajímavá je asi ta naivní představa „Firmy v ČR málo platěj, tak ve svých 22 letech bez zkušeností napíšu do zahraničí, tam mě nebudou chtít ani vidět a dostanu funkci a plat generální ředitelky“. Kulervoucí.
Nutno podotknout, že to slečna ještě asi myslí upřímně, protože linky do externa v tom málu obsahu nemají affiliate.
Hele, pokud chceš náměty na zlepšení návštěvnosti - ve svým věku a se svým designem tam ukaž kozy, možná lépe i ten zbytek. Ideálně ukecat nějakou kámošku k témuž. Pak ti tam polezou lidi a když si přidáš live-chat, tak budeš mít aspoň naději, že bys z výdělku mohla zaplatit půlku měsíčního kolejnýho
Myslím, že nic lepšího z toho nedostaneš
Jako bys psal o mě
přesně proto si založím kanal na yt a budu slavná videoblogerka. ![]()
@Amiika jestli tě to baví, věnuj se tomu a na kecy nedej
tvůj život, mrkla jsem tam a máš to hezký a nevypadá to na nějakou slátaninu. ![]()
Ahoj,
Čtete nějaký nebo si myslíte, že už je jich plno a radši třeba sledujete videa? Mně osobně možná vyhovují víc videa:) Každopádně bych byla ráda, kdybyste mi třeba poradili a řekli, jaký máte pocit z toho mýho *** Budu ráda za všechny komentáře:)
nedávno jsem se zamýšlela, jestli ještě někdo čte blogy. Chtěla jsem si jeden založit, ale váhala jsem. Nakonec jsem to udělala ze zvědavosti
Těším se!
edit admin - osobní propagace