Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chtěla říct ano, ale vlastně jsem to vždy dělala přes USB, ale s pomocí programu calibre.
@vannilka píše:
Ahoj, ano, pres usb.
Usb kabel ano, pretahnu do Documents ale ve ctecce uz to nenajdu 👎
Musíte mít v počítači software na správu knih a čtečky, nevím jistě, ale myslím že Kindle má dokonce svůj vlastní program. Jinak já používám Calibre který komunikuje se všemi čtečkami.
Musis mit tu knizku ve spravnem formatu, zapojis ctecku do zapnuteho pocitace, pockas, az se nacte a pak je tam slozka documents (teda aspon v me), tam nahravam soubory. Ale musis vedet, jakou maji mit priponu, pdf a mobi nahravam ja
@Maria37 píše:
A mas spravny format souboru?
http://blog.kostecky.cz/…-kindle.html
cituji a mám odzkoušeno:
Použitím USB: Je, pokud si zvyknete na emailový přesun, méně pohodlné, je to však řešení v případě, kdy nemáte k dispozici internet. (osobně jsem to takto již několik let nemusel a ani nyní nechci dělat) Potřebujete k tomu nainstalovat program Calibre do svého PC a kabel s koncovkou microUSB. Naštěstí je tento nástoj zadarmo a podporuje mnoho platforem…
@Maria37 píše:
Žádný program nemám, jen pretahnu ze složky do složky. Musí byt správný formát knih
Já mám Kindle x let a nikdy jsem žádný extra program na správu knih, jak tady někdo píše, nepotřebovala. Vždycky přesunu do složky documents a je to. Jinak PDF používám jen ve stavu nouze, protože se s nimi špatně pracuje. Ale mám starší model, tak třeba ty nové fungují líp. Dávám mobi a případně si nechávám prevest soubory pomocí kindle mailu.
Stáhni si z Amazonu program Send to Kindle, je to nej způsob…
Tak uz umim. Poradte prosim kde stahnout dobre knihy do kindle? Dekuji.
@Maria37 píše:
Tak uz umim. Poradte prosim kde stahnout dobre knihy do kindle? Dekuji.
A co je třeba koupit?