Čtečka odolnost

12932
17.12.21 14:22

čtečka odolnost

Potřebuji si koupit novou čtečku knih.
Kromě takové všeobecné kvality je pro mě důležitá i mechanická odolnost.
Chvilku jsem měla pocketbook, ta byla úplně úžasná, ale brzy prasklý displej úplně bez důvodu.
S kindlem jsem v tomto ohledu spokojená, ale jinak už moc nevyhovuje. Jsou pocketbooky stále takové tenké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18659
17.12.21 15:01

@Sany80s moc nevim co s tím děláš. Já mám paperwhite 1 co to začali vydávat - cca 10 let a stále super. Ctu několikrát týdne a nemám s nim problem. Pouzdro mám vzadu velmi pevný plast a přední část je taky vystuzena. Ani nevim kolikrát jsem s tím jebla o zem a displej v pohodě. Procestovala se mnou Evropu i Asii a přežila i jedno dítě. Co ti na něm nevyhovuje? Me jen ta nutnost připojení na Wi-Fi, protože máme nějaký super ochrany a musí se přístupy nastavovat v laptopu. Když se tahají knížky přes USB tak to občas rozhazi písmenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.12.21 15:07

Mam pocketbook nekolik let a v pohode. Valim se s nim kazdy rok na pisku, zvladne i nejake cakance od vody, nekolikrat mi spadnul na zem. Takze ja si stezovat nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
17.12.21 15:40

Nikdy mi nespadnul, večer jsem položila na stůl, ráno vzala a displej prasklý, byl to tenkrát nový typ, takže jsem se dívala na zahraničních forech a problémy tytéž s touto značkou. V servisu ze mě udělali podvodníka a de.ila, ale dokonce jednu výrobní estetickou vadu označili za poškrábání, naběhli tam na mě dva), já v tom oboru dělala, takže poznám výrobní vadu stříbření na první pohled. Což ale nevyřešilo prasklý displej, že. Pak jsem koupila kindle a na první pohled mechanická konstrukce úplně o něčem jiném, je mnohem bytelnější.
Ale zase mi ne úplně vyhovuje uživatelsky, jenže tyto věci se kupují přes net a málokde se na to člověk může podívat. Jinak pouzdro mám velmi kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
17.12.21 16:02

Já mám Kindle a vyhovuje mi jak uzivatelsky, tak odolnosti :nevim:. Taham ji s sebou komplet vsude uz 4 roky a TOPovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
17.12.21 16:13

@Sany80s ono to původně znělo jako ze mas 2 na týden. Uživatelsky to asi spis bude o zvyku jako když jdeš z jedné značky mobilu na jiný. Já měla teda vždycky jen kindle. První jsem ztratila a druhy mám oněch 10 let, takže ani nevim kolikata je verze a kam se to posunulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
17.12.21 16:43
@hospodki píše:
@Sany80s ono to původně znělo jako ze mas 2 na týden. Uživatelsky to asi spis bude o zvyku jako když jdeš z jedné značky mobilu na jiný. Já měla teda vždycky jen kindle. První jsem ztratila a druhy mám oněch 10 let, takže ani nevim kolikata je verze a kam se to posunulo.

Já mám ten kindle mnoho let, pocketa jsem měla půl roku. Nový bych nekupovala, ale začalo blbnout, oprava se nevyplatí, ale ten pocketbook je prostě ohledně formátů a ovládání mnohem lepší, ale pokud je to stále tak vachrlaté a cílené na co nejtenší vzhled, tak bych to neriskovala. Jenže to se nedozvím, dokud to neuvidím. A měnit se mi nechce, je to otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
17.12.21 16:54

@Sany80s s nemá to třeba někdo okolo? Já když něco potrebuju tak se ptám ve skupině napr matek z okolí na fb, nebo máme velou skupinu, kde je par tisíc lidi ze sídliště. Třeba by to někdo měl na kouknuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
17.12.21 17:32

My máme pocketbook už spousty let a v pohodě. Ale také jsem četla diskuse, kde měli lidi problém s výdrží displeje. Ale myslím, že to dělala jen jedna jeho řada. Ale za ty roky už budou mít určitě novější modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.12.21 19:15

Měla jsem čtečku od Amazonu tak i Pocketbook. Teď mám Onyx Boox Poke 3 a jsem velmi spokojená. Sedne mi nejlépe ze všech tří. Malá, lehká. Podporuje spoustu formátu a dokonce i půjčuje z knihoven. Běží totiž na androidu. Jediné, co mi trochu vadí, že nejde posílat knihy mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
17.12.21 19:48
@hospodki píše:
@Sany80s s nemá to třeba někdo okolo? Já když něco potrebuju tak se ptám ve skupině napr matek z okolí na fb, nebo máme velou skupinu, kde je par tisíc lidi ze sídliště. Třeba by to někdo měl na kouknuti.

Mají všichni Kindle.
@sibka
Děkuji, u nás právě kvůli androidu nepřichází v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
17.12.21 22:15

Mám už 3. pocketbook, asi mám taky smůlu na prasklý display. Jednou mi spadla a podruhé jsem si v posteli na ní sedla. Ani jednou to nevydržela, ale vyhovuje mi, takže jsem si vždy koupila tu samou znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí