Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a to jsem nepostřehla, proč jí nasazovali to břicho a proč ho měla i později na sobě?
@Lynette píše:
@monika32 Jestli je USA lepší než ČR tak jsem čínský bůh srandy. Tady když dítě posadíš do autobusu aby jelo na venkov za babičkou tak máš vysokou pravděpodobnost, skoro jistotu, že tam dojede. V USA aby ses bála poslat dítě i do školy aby ti ho tam nezastřelili. Co je na tom lepší to teda fakt nevím. Drogy, gangy, děti s nabitýma zbraněma a když máš infarkt a nemáš u sebe peníze tak tě nechají umřít před nemocnicí - to se stalo kamarádovi mého učitele - je teď pod drnem. Zlatá ČR!
No to je tvůj pohled, ale asi z filmů. Jako nic proti, ale mám tam 2 příbuzné a několik známých kteří tam žijí už dlouhodobě, tak se dá velice dobře srovnávat, kde se žije lépe
Jinak to byl příklad, ale tobě by asi každá jiná země přišla špatná, ona ČR není žádná výhra
Ale furt lepší ČR než Etiopie
@Cuarentena No myslím že o pohybu to nebude. Přítel maká jak barevnej 5 dní v týdnu a bříško má skoro jako já. Pivo nepije, ale jí jednou denně, sní toho hodně najednou, tak se mu to hezky všechno ukládá.
@monika32 Z filmů ne. Mám celkem dost známých Američanů kteří teď žijí v ČR
A každá země má své pro a proti - žádná není úplná výhra. To, že se ti z tvého pohledu zdá ČR lepší než Etiopie neznamená že Ábel má stejný názor. Spíš jsem si docela jistá že je názoru opačného. Teda pokud mentalita Etiopanů je podobná mentalitě lidí z Namibie, Keňi, Zambie a Zimbabwe. Jak říkám - jejich životní tempo je daleko pomalejší - i kdyby byly v USA diamantové ulice, tak v případě že by život tam byl daleko hektičtější než tady, nechtěla bych tam. Navíc oni žijí okamžikem - neřeší co bude za týden nebo za měsíc. Mají jiné uvažování a i jejich priority jsou jiné.
@romype píše:
@Lynette ono tohle taky není tak jednoduché, ten chlap může být 100krát vychovaný dobře a může narazit na mrchu, protože ženská když chce dítě, ta si vždycky poradí a chlap do toho může spadnout ani neví jak. Ze svého okolí znám jednu, která mu tvrdila beru prášky, dokonce mu je ukázala, a výsledek byl ten, že pochopitelně otěhotněla, on to vzal jako podraz, protože se mu přiznala, že je nebrala, a rozešel se s ní, okolí ho taky odsuzovalo, já tedy ne, ona měla co si zasloužila. O dítě se on stará vzorně v rámci možností.
Dobře vychovaný kluk ví, že žádná antikoncepce není stoprocentní a že sex je cesta k dítěti. Mé dvě kamarádky otěhotněly i přes hormonální antikoncepci. A je celkem jedno jestli ta holka je mrcha nebo prostě jen selže antikoncepce - do postele s ní šel dobrovolně tečka.
Nehádejte se ![]()
Tenhle týden by mohlo přibejt v bonusech další video s další maminkou.
@Lynette
přesně tak, když se tak chtěl chránit a mít větší jistotu, tak si mohl navlíknout kondom!! ať je holka mrcha nebo ne, jsou na to vždy dva!!
@domča01 píše:
@Lynette u Abela me napadlo, jestli v této situaci nevidí třeba šanci na lepší život, než je v Etiopii. nikdy jsem tam teda nebyla ale asi jsme vyspělejší stát..
Tak to určitě bylo. Rodina ho vyslala do bohaté Evropy, aby jim mohl pomáhat. Ale je to sympaťák a musí to tu pro něj být těžké.
Maminka Lucie je moc milá a je mi líto, že nemá maminku, o kterou by se mohla opřít. Je to asi hrozný pocit, být na všechno v takovou chvíli sama. Manažerka Věrka toho svého přítele asi brzy vykopne a nebo z ní bude týraná žena. Vůbec to není slepice, podle mě je to velice schopná a ctižádostivá mladá žena. Dovedu si představit, že má u pracovního stolu kolíbku a postará se o všechno. Nevím proč některým ten její chlap připadá zženštilý, mě hlavně připadá jako diktátor. A to se před kamerou určitě krotí a nebo, že by o tom ani nevěděl, že se chová jako pako? Nevím. A maminka ze statku? Takhle se musely otáčet naše babičky a prababičky dříve. Na tom přece nic není. Tu maminku to baví, je tak šťastná. Její muž chodí do práce a tak jí nemůže celý den pomáhat. Důležité je, aby si rozuměli oni dva. Ostatní se můžou jen tak s dálky dívat a povídat si pro sebe, že?
@Kobliha51 píše:
Tak to určitě bylo. Rodina ho vyslala do bohaté Evropy, aby jim mohl pomáhat. Ale je to sympaťák a musí to tu pro něj být těžké.
Holky, to jsou tedy spekulace:-)))Proste se maji radi, maj spolu dite, tak jsou spolu no!!:-)Ach jo, jeste, ze to Petra necte, pac by se asi divila, co se pise o ni a Abelovi…
@shantiE Spíš škoda že to nečte. Mohla by se k tomu vyjádřit. Teda pokud to nemá zakázané.