Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7112
11.5.18 10:30
@smurfka píše:
@K92 no to nevím..
na to jak je věřící tak se jako věřící moc nechová ( sex před snatkem, dokonce otěhotnění před snatkem, sex snad na první schuzce ) :mrgreen:
já bych nedokázala žít v pobožné rodině, i když nevím jestli to zas tak dodržují, asi ne :mrgreen: a nemám ráda tradice.
U Květy bych si mohla dělat co chci, tam se jedno dítě ztratí :jazyk:

zuzka je z věřící rodiny?? nesledovala jsem to nějak pečlivě, tak nevím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
11.5.18 10:31
@smurfka píše:
@overlord nene..ona tam byla dvakrát..jednou právě v tom utajeném kde měla všechny dosavadní děti a pak šla znova a tam právě už Dominiku nechtěla brát protože měla nějaké stresy už z toho prvního pobytu v azyláku..ale před kým utíkala tentokrát fakt nevím :mrgreen:

to je fakt život na román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.5.18 10:37
@edding400 píše:
zuzka je z věřící rodiny?? nesledovala jsem to nějak pečlivě, tak nevím… :mrgreen:

tak když byli na křtu malé tak říkala že to je pro ni důležité aby její dítě patřilo do společnosti " boha "..tak nevím..Křížek jsem u ni neviděla, ani se modlit..ale v tom dítě když byl křest tak něco takového říkala, že manžel není ale že ona jo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2612
11.5.18 10:40
@edding400 píše:
no, on už jak se někde ukazoval do půl těla s povislým pupkem a ochablým tělěm, tak mi k tomu drsnému spartan běhu, či co to údajně provozuje, nějak neseděl.

to jsem si hned říkala, že nevypadá na to zvládnout takový typ závodu ( v min. díle říkal, že jede na Slovensko na závod, kt. má 90km?) a ty běžky mě v tom teda utvrdily. Co tak znám chlapy i ženský, co sportují a závodí (a to normální závody, nic extrémního, nedělají to profesionálně), tak provozují více sportů - běh, kolo, plavání, běžky-není nic lepšího v zimě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.5.18 10:43

@Sofierules Jo, todle mi přišlo taky drsný. Bylo jasně vidět, že nejlepší kondičku má Martin. Ale tak jako neokázale…

@TopSecret Popravdě pokud jde o řízení nebo rodičák, přijde mi, že podobný názory jsou někde z devatenáctýho století.

Proč by nemohla ženská řídit? (U nás taky řídím já, od narození dcery jsem s ní jezdila po návštěvách, k babičce atd., a když muž neřídí v práci, tak z toho prostě vypadne - no a? Řidičák má, kdyby byla kalamita, tak nastartuje, a to je důležitý.)

Proč musí být ženská „chladná“, když odejde od dítěte a nechá na mateřské manžela? Já bych to třeba neuměla (i když po dvou letech na MD mi solidně hrabalo a musela jsem do práce adpoň na dva dny v týdnu), ale mám v práci kolegyni, jejíž muž jí už prý na prvním rande říkal, že kdyby měli děti, tak že chce jít na rodičovskou :D A ona je úspěšná v práci, takže holt po tom půl roce mateřské (stejně jako Lenka) plánuje jít zpět do roboty. (Jinak to by Lenka měla někde v koutku brečet a hroutit se, aby jí divák věřil, že svoje děti miluje? I to sama říkala, že to pro ni není lehké, ale vyřešila si to mimo kamery. A zase díky tomu, že pracuje, si ona přijde naplněná - neplatí na eMiminu pravidlo „šťastná máma, šťstná celá rodina“, kterým se doporučují/ospravedlňjí odchody od manžela apod.? - a má dost peněz - neříká se tady na eMiminu, jak by se rodina měla zajistit a jak jsou děti drahé atd.? - takže jim to dobře funguje.)

Mně teda rodina Lenky přišla úplně nejlepší. A pak Zuzky, oni jsou sice trochu divní z našeho pohledu, ale jako rodina mi přišli v poho. To, jaké chlapy si vybírá Květa a dělá děti jak Baťa cvičky, to mi teda přijde hodně smutný - tím spíš, když to podle diskuse tady není žádná duchem mdlá osoba. No a Andrea a ten její „dokonalý tatínek“, tam mi to taky přijde trochu jako smutný příběh. Nevíte, jak se jmenujou ty jejich svíčky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.5.18 10:48
@smurfka píše:
@overlord nene..ona tam byla dvakrát..jednou právě v tom utajeném kde měla všechny dosavadní děti a pak šla znova a tam právě už Dominiku nechtěla brát protože měla nějaké stresy už z toho prvního pobytu v azyláku..ale před kým utíkala tentokrát fakt nevím :mrgreen:

ta Květa je jak Igor Hnízdo, co ten toho dokázal stihnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.5.18 10:49
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
11.5.18 10:54
@edding400 píše:
no, on už jak se někde ukazoval do půl těla s povislým pupkem a ochablým tělěm, tak mi k tomu drsnému spartan běhu, či co to údajně provozuje, nějak neseděl.

no tak nevím..asi zhubnul ne? nic mu nevysí..teda pupek :mrgreen:
ovšem to tetování je hrozné..to má jak useklé nějaké :?

Příspěvek upraven 11.05.18 v 10:55

• Citovat
  • Upravit
smurfka
11.5.18 10:54
@Doe_Jane píše:
@Slečna Ferka https://www.facebook.com/…10607668458/

ale tak stránky mají pěkné..

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
11.5.18 10:56
@smurfka píše:
no tak nevím..asi zhubnul ne? nic mu nevysí..teda pupek :mrgreen:
ovšem to tetování je hrozné..to má jak useklé nějaké :?Příspěvek upraven 11.05.18 v 10:55

však jde vidět jak zadržuje dech :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34473
11.5.18 10:57
@overlord píše:
ta Květa je jak Igor Hnízdo, co ten toho dokázal stihnout…
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.5.18 10:57
@Doe_Jane píše:
však jde vidět jak zadržuje dech :mrgreen: :mrgreen:

tak leda tak :P

• Citovat
  • Upravit
17162
11.5.18 11:04
@Doe_Jane píše:
zas tak vážné to nebylo spíše si s tím nějak hnul, on vystupoval už v úterý a postoupil do finále, dnes je druhé semifinále… finále pak v sobotu :kytka:

Paráda, tak snad letos čr zaboduje, takže v sobotu budeme fandit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
11.5.18 11:21
@Tunrida píše:
No to byla naprosto dokonalá přehlídka debilních kočárů :mrgreen: Ten Andrey to vyhrál :mrgreen: Ale ta Květy Marita by to měla normálně projet, nechápu, co tam předváděla.

Ten hnedy kocar je gmini, jestli myslite ten. Je sam o sobe moc fajn. Jen neni do terenu. Pro mesto je lehky a idealni. Nevim, proc hned debilni. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
11.5.18 11:46
@Slečna Ferka píše:
@Sofierules Jo, todle mi přišlo taky drsný. Bylo jasně vidět, že nejlepší kondičku má Martin. Ale tak jako neokázale…

@TopSecret Popravdě pokud jde o řízení nebo rodičák, přijde mi, že podobný názory jsou někde z devatenáctýho století.

Proč by nemohla ženská řídit? (U nás taky řídím já, od narození dcery jsem s ní jezdila po návštěvách, k babičce atd., a když muž neřídí v práci, tak z toho prostě vypadne - no a? Řidičák má, kdyby byla kalamita, tak nastartuje, a to je důležitý.)

Proč musí být ženská „chladná“, když odejde od dítěte a nechá na mateřské manžela? Já bych to třeba neuměla (i když po dvou letech na MD mi solidně hrabalo a musela jsem do práce adpoň na dva dny v týdnu), ale mám v práci kolegyni, jejíž muž jí už prý na prvním rande říkal, že kdyby měli děti, tak že chce jít na rodičovskou :D A ona je úspěšná v práci, takže holt po tom půl roce mateřské (stejně jako Lenka) plánuje jít zpět do roboty. (Jinak to by Lenka měla někde v koutku brečet a hroutit se, aby jí divák věřil, že svoje děti miluje? I to sama říkala, že to pro ni není lehké, ale vyřešila si to mimo kamery. A zase díky tomu, že pracuje, si ona přijde naplněná - neplatí na eMiminu pravidlo „šťastná máma, šťstná celá rodina“, kterým se doporučují/ospravedlňjí odchody od manžela apod.? - a má dost peněz - neříká se tady na eMiminu, jak by se rodina měla zajistit a jak jsou děti drahé atd.? - takže jim to dobře funguje.)

Mně teda rodina Lenky přišla úplně nejlepší. A pak Zuzky, oni jsou sice trochu divní z našeho pohledu, ale jako rodina mi přišli v poho. To, jaké chlapy si vybírá Květa a dělá děti jak Baťa cvičky, to mi teda přijde hodně smutný - tím spíš, když to podle diskuse tady není žádná duchem mdlá osoba. No a Andrea a ten její „dokonalý tatínek“, tam mi to taky přijde trochu jako smutný příběh. Nevíte, jak se jmenujou ty jejich svíčky? ;)

No zenska muze ridit. :D Ale me proste prijde, kdyz nekam jedou oba dva, ze by mel ridit chlap :nevim: proste to tak mam. Muj nazor ;)
To je mozny, ze mam zastaraly nazor, ale proste to tak mam ;) :nevim:

Me je jedno, co rikaji tady na emiminu. At si kazdej dela co chce. Kdyz jim to vyhovuje. Ja jen napsala svuj nazor. Kazdej jsme jinej a kazdymu vyhovuje jinej typ chlapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí