Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka píše:
@K92 no to nevím..
na to jak je věřící tak se jako věřící moc nechová ( sex před snatkem, dokonce otěhotnění před snatkem, sex snad na první schuzce )
já bych nedokázala žít v pobožné rodině, i když nevím jestli to zas tak dodržují, asi nea nemám ráda tradice.
U Květy bych si mohla dělat co chci, tam se jedno dítě ztratí
zuzka je z věřící rodiny?? nesledovala jsem to nějak pečlivě, tak nevím… ![]()
@smurfka píše:
@overlord nene..ona tam byla dvakrát..jednou právě v tom utajeném kde měla všechny dosavadní děti a pak šla znova a tam právě už Dominiku nechtěla brát protože měla nějaké stresy už z toho prvního pobytu v azyláku..ale před kým utíkala tentokrát fakt nevím
to je fakt život na román ![]()
@edding400 píše:
zuzka je z věřící rodiny?? nesledovala jsem to nějak pečlivě, tak nevím…
tak když byli na křtu malé tak říkala že to je pro ni důležité aby její dítě patřilo do společnosti " boha "..tak nevím..Křížek jsem u ni neviděla, ani se modlit..ale v tom dítě když byl křest tak něco takového říkala, že manžel není ale že ona jo.. ![]()
@edding400 píše:
no, on už jak se někde ukazoval do půl těla s povislým pupkem a ochablým tělěm, tak mi k tomu drsnému spartan běhu, či co to údajně provozuje, nějak neseděl.
to jsem si hned říkala, že nevypadá na to zvládnout takový typ závodu ( v min. díle říkal, že jede na Slovensko na závod, kt. má 90km?) a ty běžky mě v tom teda utvrdily. Co tak znám chlapy i ženský, co sportují a závodí (a to normální závody, nic extrémního, nedělají to profesionálně), tak provozují více sportů - běh, kolo, plavání, běžky-není nic lepšího v zimě…
@Sofierules Jo, todle mi přišlo taky drsný. Bylo jasně vidět, že nejlepší kondičku má Martin. Ale tak jako neokázale…
@TopSecret Popravdě pokud jde o řízení nebo rodičák, přijde mi, že podobný názory jsou někde z devatenáctýho století.
Proč by nemohla ženská řídit? (U nás taky řídím já, od narození dcery jsem s ní jezdila po návštěvách, k babičce atd., a když muž neřídí v práci, tak z toho prostě vypadne - no a? Řidičák má, kdyby byla kalamita, tak nastartuje, a to je důležitý.)
Proč musí být ženská „chladná“, když odejde od dítěte a nechá na mateřské manžela? Já bych to třeba neuměla (i když po dvou letech na MD mi solidně hrabalo a musela jsem do práce adpoň na dva dny v týdnu), ale mám v práci kolegyni, jejíž muž jí už prý na prvním rande říkal, že kdyby měli děti, tak že chce jít na rodičovskou
A ona je úspěšná v práci, takže holt po tom půl roce mateřské (stejně jako Lenka) plánuje jít zpět do roboty. (Jinak to by Lenka měla někde v koutku brečet a hroutit se, aby jí divák věřil, že svoje děti miluje? I to sama říkala, že to pro ni není lehké, ale vyřešila si to mimo kamery. A zase díky tomu, že pracuje, si ona přijde naplněná - neplatí na eMiminu pravidlo „šťastná máma, šťstná celá rodina“, kterým se doporučují/ospravedlňjí odchody od manžela apod.? - a má dost peněz - neříká se tady na eMiminu, jak by se rodina měla zajistit a jak jsou děti drahé atd.? - takže jim to dobře funguje.)
Mně teda rodina Lenky přišla úplně nejlepší. A pak Zuzky, oni jsou sice trochu divní z našeho pohledu, ale jako rodina mi přišli v poho. To, jaké chlapy si vybírá Květa a dělá děti jak Baťa cvičky, to mi teda přijde hodně smutný - tím spíš, když to podle diskuse tady není žádná duchem mdlá osoba. No a Andrea a ten její „dokonalý tatínek“, tam mi to taky přijde trochu jako smutný příběh. Nevíte, jak se jmenujou ty jejich svíčky? ![]()
@smurfka píše:
@overlord nene..ona tam byla dvakrát..jednou právě v tom utajeném kde měla všechny dosavadní děti a pak šla znova a tam právě už Dominiku nechtěla brát protože měla nějaké stresy už z toho prvního pobytu v azyláku..ale před kým utíkala tentokrát fakt nevím
ta Květa je jak Igor Hnízdo, co ten toho dokázal stihnout…
@edding400 píše:
no, on už jak se někde ukazoval do půl těla s povislým pupkem a ochablým tělěm, tak mi k tomu drsnému spartan běhu, či co to údajně provozuje, nějak neseděl.
no tak nevím..asi zhubnul ne? nic mu nevysí..teda pupek ![]()
ovšem to tetování je hrozné..to má jak useklé nějaké ![]()
Příspěvek upraven 11.05.18 v 10:55
@Doe_Jane píše:
@Slečna Ferka https://www.facebook.com/…10607668458/
ale tak stránky mají pěkné..
@smurfka píše:
no tak nevím..asi zhubnul ne? nic mu nevysí..teda pupek
ovšem to tetování je hrozné..to má jak useklé nějakéPříspěvek upraven 11.05.18 v 10:55
však jde vidět jak zadržuje dech
![]()
@Doe_Jane píše:
zas tak vážné to nebylo spíše si s tím nějak hnul, on vystupoval už v úterý a postoupil do finále, dnes je druhé semifinále… finále pak v sobotu
Paráda, tak snad letos čr zaboduje, takže v sobotu budeme fandit.
@Tunrida píše:
No to byla naprosto dokonalá přehlídka debilních kočárůTen Andrey to vyhrál
Ale ta Květy Marita by to měla normálně projet, nechápu, co tam předváděla.
Ten hnedy kocar je gmini, jestli myslite ten. Je sam o sobe moc fajn. Jen neni do terenu. Pro mesto je lehky a idealni. Nevim, proc hned debilni. ![]()
@Slečna Ferka píše:
@Sofierules Jo, todle mi přišlo taky drsný. Bylo jasně vidět, že nejlepší kondičku má Martin. Ale tak jako neokázale…@TopSecret Popravdě pokud jde o řízení nebo rodičák, přijde mi, že podobný názory jsou někde z devatenáctýho století.
Proč by nemohla ženská řídit? (U nás taky řídím já, od narození dcery jsem s ní jezdila po návštěvách, k babičce atd., a když muž neřídí v práci, tak z toho prostě vypadne - no a? Řidičák má, kdyby byla kalamita, tak nastartuje, a to je důležitý.)
Proč musí být ženská „chladná“, když odejde od dítěte a nechá na mateřské manžela? Já bych to třeba neuměla (i když po dvou letech na MD mi solidně hrabalo a musela jsem do práce adpoň na dva dny v týdnu), ale mám v práci kolegyni, jejíž muž jí už prý na prvním rande říkal, že kdyby měli děti, tak že chce jít na rodičovskou
Mně teda rodina Lenky přišla úplně nejlepší. A pak Zuzky, oni jsou sice trochu divní z našeho pohledu, ale jako rodina mi přišli v poho. To, jaké chlapy si vybírá Květa a dělá děti jak Baťa cvičky, to mi teda přijde hodně smutný - tím spíš, když to podle diskuse tady není žádná duchem mdlá osoba. No a Andrea a ten její „dokonalý tatínek“, tam mi to taky přijde trochu jako smutný příběh. Nevíte, jak se jmenujou ty jejich svíčky?A ona je úspěšná v práci, takže holt po tom půl roce mateřské (stejně jako Lenka) plánuje jít zpět do roboty. (Jinak to by Lenka měla někde v koutku brečet a hroutit se, aby jí divák věřil, že svoje děti miluje? I to sama říkala, že to pro ni není lehké, ale vyřešila si to mimo kamery. A zase díky tomu, že pracuje, si ona přijde naplněná - neplatí na eMiminu pravidlo „šťastná máma, šťstná celá rodina“, kterým se doporučují/ospravedlňjí odchody od manžela apod.? - a má dost peněz - neříká se tady na eMiminu, jak by se rodina měla zajistit a jak jsou děti drahé atd.? - takže jim to dobře funguje.)
No zenska muze ridit.
Ale me proste prijde, kdyz nekam jedou oba dva, ze by mel ridit chlap
proste to tak mam. Muj nazor ![]()
To je mozny, ze mam zastaraly nazor, ale proste to tak mam
![]()
Me je jedno, co rikaji tady na emiminu. At si kazdej dela co chce. Kdyz jim to vyhovuje. Ja jen napsala svuj nazor. Kazdej jsme jinej a kazdymu vyhovuje jinej typ chlapu