Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sofierules píše:@dickys
ne? já myslela, že na spartanovi se také běhá, tak bych tipovala, že má i nějakou zimní přípravu…nebo jako sportovec, že na to alespon stál, když se tam furt masíroval jak se připravuje..na běžkách vypadal jak Cabadaj po 5 pivech
@dickys píše:
@Sofierules
Běhá, ale ne na lyžíchJá jsem taky hodně sportovně založená, běhám i v zimě… A na běžkách jsem byla jednou v životě a vypadalo to asi podobně jako u Jakuba
Můj muž to samý a to je tělocvikář, samozřejmě se to musel kvůli povolání naučit, ale sportoval dlouho na profesionální úrovni a lyže k tomu fakt nutnost nejsou.
ježiš to je mi jasné, že neběhá na lyžích, jen mě zarazilo jak je nemotornej a nekoordinovanej. Na to jak se pořád předváděl jaký je sportovec-tak jsem si říkala, že by takovou triviálnost mohl zvládnout lépe…
@Hanka1 píše:
A to si vazne nekdo necha koupit tricko za pet euro a s prirazkou necha dovezt?asi jsem moc kosmopolitni teda…
![]()
![]()
a jak myslíš, že fungují normální obchody? Úplně na stejném principu
@Hanka1 píše:
A to si vazne nekdo necha koupit tricko za pet euro a s prirazkou necha dovezt?asi jsem moc kosmopolitni teda…
![]()
![]()
Ja uz se tady tomu taky divila.
me by to nenapadlo, ale poptavku ma, tak podnika…ale ty svicky teda nevim…takovy nic z ceho bych si sedla na zadek…
![]()
Jinak posledni dil mi otevrel oci a fakt jsem prehodnotila nazor na Kvetu. Omlouvala jsem ji tu, ale po serii a po tech prispevcich tady
no komedie hadr…hlavne o tech znamostech exmanzela a pod.
![]()
@Ivetlu píše:
Nemusí to zkoušet, psala v jednom příspěvku, že to tak prostě dělá. Že mluví z osobní zkušenosti
Tak ono to, co popisuje, není příliš běžné. U nás ve škole na jeden den uvolňuje třídní, na více ředitel. Není to úplně sranda a myslet si, že děcko prostě vezmu na hory kdy a na jak dlouho se mi zlíbí, je zcestná. Školní docházka je povinná a její neplnění může mít nepříjemné důsledky. Ono se taky může stát, že ta škola tu omluvenku prostě neuzná a máme tu trojku z chování, za nějakých 25 neomluvených hodin za týden.
@Amalthea píše:
Tak ono to, co popisuje, není příliš běžné. U nás ve škole na jeden den uvolňuje třídní, na více ředitel. Není to úplně sranda a myslet si, že děcko prostě vezmu na hory kdy a na jak dlouho se mi zlíbí, je zcestná. Školní docházka je povinná a její neplnění může mít nepříjemné důsledky. Ono se taky může stát, že ta škola tu omluvenku prostě neuzná a máme tu trojku z chování, za nějakých 25 neomluvených hodin za týden.
Škola není holubník, že
![]()
@Moise píše:
a jak myslíš, že fungují normální obchody? Úplně na stejném principu
Jake normalni obchody?
jestli myslis nadnarodni retezce, tak je mi sumak jestli koupim tricko tady, v Ostrave, v Hamburku nebo Madridu - ne/kvalita a cena je vsude plus minus stejna obzvlast ted, co Rusnok po dvou letech zrusil opatreni a kurz Eura pomalu klesa a kurzem je na tom relativne dobre - zvlast ted pred dovolenyma…
![]()
@Hanka1 píše:
Jake normalni obchody?jestli myslis nadnarodni retezce, tak je mi sumak jestli koupim tricko tady, v Ostrave, v Hamburku nebo Madridu - ne/kvalita a cena je vsude plus minus stejna obzvlast ted, co Rusnok po dvou letech zrusil opatreni a kurz Eura pomalu klesa a kurzem je na tom relativne dobre - zvlast ted pred dovolenyma…
![]()
Jakékoliv. Nakoupí zboží, přidají si provizi a prodávají dál ![]()
Nevidím na tom nic hrozného. Někomu může takový druh nakupování vyhovovat, nemá tam cestu, nechce prolízat obrovský obchod, přetahovat se s ostatními atd.. tak tu práci udělají za něj.
Na MMB třeba takhle fungují přeprodávači zboží z Ikea ![]()
@Jaa-aa píše:
Ja uz se tady tomu taky divila.![]()
me by to nenapadlo, ale poptavku ma, tak podnika…ale ty svicky teda nevim…takovy nic z ceho bych si sedla na zadek…
![]()
Jinak posledni dil mi otevrel oci a fakt jsem prehodnotila nazor na Kvetu. Omlouvala jsem ji tu, ale po serii a po tech prispevcich tady
no komedie hadr…hlavne o tech znamostech exmanzela a pod.
![]()
![]()
Svičičky jsou takovy bydlenkový
, to si svoji skupinu a uplatneni na trhu najde.
Ja dojdu do zahradnictvi, ocucham tam tri znacky svicek, vezmu Yankee Candle pac mi voni nejlip, u pokladny uplatnim slevu deset procent jako verna zakaznice a porad mi to vyjde levneji nez prolejzat net kvuli nejlevnejsi a nechat dovazet podnikavou maminkou z Great Britain a kolikrat zjistit, ze je to fake, ze si podnikatelky objednaji zasilku fejku z Aliexpeessu a pak to tady rozprodavaji jako originaly
, ale proti gustu zadny dišputat
cimz teda netvrdim, ze Primark je fake ![]()
@Hanka1 no vidíš a přitom předražené yankee koupíš v Anglii v jejich značkovém obchodě v přepočtu za 250 Kč. Tady jsem je viděla okolo 700. No nekup to
![]()
@Hanka1 ja svicky miluju, palim je vpodstate porad. Je mi jedno jakou znacku klidne no name z drogerky i znackovou Candle. Ale ja cekala nejakou pecku. A prijdou mi uplne obycejne a drahe…
@Moise píše:
Jakékoliv. Nakoupí zboží, přidají si provizi a prodávají dál
Nevidím na tom nic hrozného. Někomu může takový druh nakupování vyhovovat, nemá tam cestu, nechce prolízat obrovský obchod, přetahovat se s ostatními atd.. tak tu práci udělají za něj.Na MMB třeba takhle fungují přeprodávači zboží z Ikea
Tak ja asi zacnu brzo kasirovat v rodine
boze preprodavat veci z Ikea v dobe eshopu Ikei? Ti lidi jsou blbi, misto vlezt na stranky Ikea a nakoupit a nechat si to dovezt primo od nich, tak plati nekomu ze jim to koupi a doveze
![]()
@Moise píše:
@Hanka1 no vidíš a přitom předražené yankee koupíš v Anglii v jejich značkovém obchodě v přepočtu za 250 Kč. Tady jsem je viděla okolo 700. No nekup to![]()
Coze? 700? No nevim ale ja si kupovala za 280.-…
@Jaa-aa píše:
Coze? 700? No nevim ale ja si kupovala za 280.-…
já jsem zapomněla napsat, že myslím samozřejmě tu největší velikost… mají i menší.
Tuto
https://www.smiletoday.cz/…n-623-g.html?…
našla jsme jen narychlo v prvním obchodě. Ovšem ta cena super
![]()
Víš co, stejně se prodávají třeba věci do kuchyně - crockpot, kitchenaid - tohle všechno koupíš v Americe za 1/3 ceny co tady ![]()
@Hanka1 píše:
Tak ja asi zacnu brzo kasirovat v rodineboze preprodavat veci z Ikea v dobe eshopu Ikei? Ti lidi jsou blbi, misto vlezt na stranky Ikea a nakoupit a nechat si to dovezt primo od nich, tak plati nekomu ze jim to koupi a doveze
![]()
potkala jsem je tam pár let nazpět, když eshop ještě nebyl.. nevím, jestli fungujou pořád ![]()
Ale ten jejich eshop je taky dost na baterky… na menší nákup se nevyplatí ![]()