Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
11.5.18 18:29
@Sofierules píše:
ne? já myslela, že na spartanovi se také běhá, tak bych tipovala, že má i nějakou zimní přípravu…nebo jako sportovec, že na to alespon stál, když se tam furt masíroval jak se připravuje.. 8o na běžkách vypadal jak Cabadaj po 5 pivech
@dickys
@dickys píše:
@Sofierules
Běhá, ale ne na lyžích :lol: Já jsem taky hodně sportovně založená, běhám i v zimě… A na běžkách jsem byla jednou v životě a vypadalo to asi podobně jako u Jakuba :D Můj muž to samý a to je tělocvikář, samozřejmě se to musel kvůli povolání naučit, ale sportoval dlouho na profesionální úrovni a lyže k tomu fakt nutnost nejsou.

ježiš to je mi jasné, že neběhá na lyžích, jen mě zarazilo jak je nemotornej a nekoordinovanej. Na to jak se pořád předváděl jaký je sportovec-tak jsem si říkala, že by takovou triviálnost mohl zvládnout lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
11.5.18 18:30
@Hanka1 píše:
A to si vazne nekdo necha koupit tricko za pet euro a s prirazkou necha dovezt? :mrgreen: asi jsem moc kosmopolitni teda… :mrgreen: 8o :roll:

a jak myslíš, že fungují normální obchody? Úplně na stejném principu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
11.5.18 18:37
@Hanka1 píše:
A to si vazne nekdo necha koupit tricko za pet euro a s prirazkou necha dovezt? :mrgreen: asi jsem moc kosmopolitni teda… :mrgreen: 8o :roll:

Ja uz se tady tomu taky divila. :lol: :lol: me by to nenapadlo, ale poptavku ma, tak podnika…ale ty svicky teda nevim…takovy nic z ceho bych si sedla na zadek… :? :think:

Jinak posledni dil mi otevrel oci a fakt jsem prehodnotila nazor na Kvetu. Omlouvala jsem ji tu, ale po serii a po tech prispevcich tady :roll: no komedie hadr…hlavne o tech znamostech exmanzela a pod. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8846
11.5.18 18:38
@Ivetlu píše:
Nemusí to zkoušet, psala v jednom příspěvku, že to tak prostě dělá. Že mluví z osobní zkušenosti ;)

Tak ono to, co popisuje, není příliš běžné. U nás ve škole na jeden den uvolňuje třídní, na více ředitel. Není to úplně sranda a myslet si, že děcko prostě vezmu na hory kdy a na jak dlouho se mi zlíbí, je zcestná. Školní docházka je povinná a její neplnění může mít nepříjemné důsledky. Ono se taky může stát, že ta škola tu omluvenku prostě neuzná a máme tu trojku z chování, za nějakých 25 neomluvených hodin za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
11.5.18 18:40
@Amalthea píše:
Tak ono to, co popisuje, není příliš běžné. U nás ve škole na jeden den uvolňuje třídní, na více ředitel. Není to úplně sranda a myslet si, že děcko prostě vezmu na hory kdy a na jak dlouho se mi zlíbí, je zcestná. Školní docházka je povinná a její neplnění může mít nepříjemné důsledky. Ono se taky může stát, že ta škola tu omluvenku prostě neuzná a máme tu trojku z chování, za nějakých 25 neomluvených hodin za týden.

Škola není holubník, že :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.5.18 18:40
@Moise píše:
a jak myslíš, že fungují normální obchody? Úplně na stejném principu

Jake normalni obchody? 8o jestli myslis nadnarodni retezce, tak je mi sumak jestli koupim tricko tady, v Ostrave, v Hamburku nebo Madridu - ne/kvalita a cena je vsude plus minus stejna obzvlast ted, co Rusnok po dvou letech zrusil opatreni a kurz Eura pomalu klesa a kurzem je na tom relativne dobre - zvlast ted pred dovolenyma… :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
8846
11.5.18 18:42
@Moise píše: Škola není holubník, že :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
11.5.18 18:42
@Hanka1 píše:
Jake normalni obchody? 8o jestli myslis nadnarodni retezce, tak je mi sumak jestli koupim tricko tady, v Ostrave, v Hamburku nebo Madridu - ne/kvalita a cena je vsude plus minus stejna obzvlast ted, co Rusnok po dvou letech zrusil opatreni a kurz Eura pomalu klesa a kurzem je na tom relativne dobre - zvlast ted pred dovolenyma… :potlesk: :palec:

Jakékoliv. Nakoupí zboží, přidají si provizi a prodávají dál :nevim:
Nevidím na tom nic hrozného. Někomu může takový druh nakupování vyhovovat, nemá tam cestu, nechce prolízat obrovský obchod, přetahovat se s ostatními atd.. tak tu práci udělají za něj.

Na MMB třeba takhle fungují přeprodávači zboží z Ikea :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.5.18 18:49
@Jaa-aa píše:
Ja uz se tady tomu taky divila. :lol: :lol: me by to nenapadlo, ale poptavku ma, tak podnika…ale ty svicky teda nevim…takovy nic z ceho bych si sedla na zadek… :? :think:Jinak posledni dil mi otevrel oci a fakt jsem prehodnotila nazor na Kvetu. Omlouvala jsem ji tu, ale po serii a po tech prispevcich tady :roll: no komedie hadr…hlavne o tech znamostech exmanzela a pod. :lol: :lol: :lol:

Svičičky jsou takovy bydlenkový :roll:, to si svoji skupinu a uplatneni na trhu najde. :think: Ja dojdu do zahradnictvi, ocucham tam tri znacky svicek, vezmu Yankee Candle pac mi voni nejlip, u pokladny uplatnim slevu deset procent jako verna zakaznice a porad mi to vyjde levneji nez prolejzat net kvuli nejlevnejsi a nechat dovazet podnikavou maminkou z Great Britain a kolikrat zjistit, ze je to fake, ze si podnikatelky objednaji zasilku fejku z Aliexpeessu a pak to tady rozprodavaji jako originaly :mrgreen:, ale proti gustu zadny dišputat 8o cimz teda netvrdim, ze Primark je fake :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56344
11.5.18 18:50

@Hanka1 no vidíš a přitom předražené yankee koupíš v Anglii v jejich značkovém obchodě v přepočtu za 250 Kč. Tady jsem je viděla okolo 700. No nekup to :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
11.5.18 18:51

@Hanka1 ja svicky miluju, palim je vpodstate porad. Je mi jedno jakou znacku klidne no name z drogerky i znackovou Candle. Ale ja cekala nejakou pecku. A prijdou mi uplne obycejne a drahe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.5.18 18:53
@Moise píše:
Jakékoliv. Nakoupí zboží, přidají si provizi a prodávají dál :nevim:
Nevidím na tom nic hrozného. Někomu může takový druh nakupování vyhovovat, nemá tam cestu, nechce prolízat obrovský obchod, přetahovat se s ostatními atd.. tak tu práci udělají za něj.Na MMB třeba takhle fungují přeprodávači zboží z Ikea :lol:

Tak ja asi zacnu brzo kasirovat v rodine :mrgreen: boze preprodavat veci z Ikea v dobe eshopu Ikei? Ti lidi jsou blbi, misto vlezt na stranky Ikea a nakoupit a nechat si to dovezt primo od nich, tak plati nekomu ze jim to koupi a doveze :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1121
11.5.18 18:53
@Moise píše:
@Hanka1 no vidíš a přitom předražené yankee koupíš v Anglii v jejich značkovém obchodě v přepočtu za 250 Kč. Tady jsem je viděla okolo 700. No nekup to :mrgreen: :pankac:

Coze? 700? No nevim ale ja si kupovala za 280.-…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
11.5.18 18:55
@Jaa-aa píše:
Coze? 700? No nevim ale ja si kupovala za 280.-…

já jsem zapomněla napsat, že myslím samozřejmě tu největší velikost… mají i menší.

Tuto

https://www.smiletoday.cz/…n-623-g.html?…

našla jsme jen narychlo v prvním obchodě. Ovšem ta cena super :mrgreen: :mrgreen:

Víš co, stejně se prodávají třeba věci do kuchyně - crockpot, kitchenaid - tohle všechno koupíš v Americe za 1/3 ceny co tady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
11.5.18 18:57
@Hanka1 píše:
Tak ja asi zacnu brzo kasirovat v rodine :mrgreen: boze preprodavat veci z Ikea v dobe eshopu Ikei? Ti lidi jsou blbi, misto vlezt na stranky Ikea a nakoupit a nechat si to dovezt primo od nich, tak plati nekomu ze jim to koupi a doveze :mrgreen: :mrgreen:

potkala jsem je tam pár let nazpět, když eshop ještě nebyl.. nevím, jestli fungujou pořád :mrgreen:
Ale ten jejich eshop je taky dost na baterky… na menší nákup se nevyplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí