Čtyřletou pálí mýdlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LKL
1114
29.10.15 22:17

Ctyrletou pali mydlo?

Dobry den,
muze nekdo doporucit zarucene nepalive mydlo? Cca od roka do dvou jsme pouzivali mesickovou Weledu, pak zacala jecet, ze ji pali. Presli jsme na detsky Lactacyd, ten byl ok, jenze ho prestali vyrabet. Ted mame na doporuceni lekarnice Saforelle Bebe, miminu to nevadi ale ta ctyrleta rve jak tur. Zkouseli jsme i bez mydla, jenze pak se to stupnovalo a nakonec na sebe nenechala prakticky sahnout a myt se proste musi.

Mate nekdo podobnou zkusenost? Jake mydlo Vam nakonec vyhovovalo?

Jinak predpokladam, ze je jaksi jasne, ze se jedna o predek/zadek, ruce, nohy apod jsou v pohode :-)

Diky za vsechny podnety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13738
29.10.15 22:24

Nemyju dítě žádným mýdlem, natož předek a zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.10.15 22:44

Tak já moc neporadím, naše remcá taky, s mýdlem to moc nepřehánět, ale naše občas vyplodí do záchoda takovou zrůdnost, že se zadek prostě umýt musí :nevim: používám Niveu, nadává, ale používám ji dál, když tak pak namažu Bepanthenem. Jinak mladší mýdlo taky nijak nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.15 22:45
@LKL píše:
Dobry den,
muze nekdo doporucit zarucene nepalive mydlo? Cca od roka do dvou jsme pouzivali mesickovou Weledu, pak zacala jecet, ze ji pali. Presli jsme na detsky Lactacyd, ten byl ok, jenze ho prestali vyrabet. Ted mame na doporuceni lekarnice Saforelle Bebe, miminu to nevadi ale ta ctyrleta rve jak tur. Zkouseli jsme i bez mydla, jenze pak se to stupnovalo a nakonec na sebe nenechala prakticky sahnout a myt se proste musi.

Mate nekdo podobnou zkusenost? Jake mydlo Vam nakonec vyhovovalo?

Jinak predpokladam, ze je jaksi jasne, ze se jedna o predek/zadek, ruce, nohy apod jsou v pohode :-)

Diky za vsechny podnety

a nemá tu pipku a prdelku opruzenou? to pak štípe.. jinak já tedy používala Sebamed gel a výborný :think:
jinak pipku není potřeba mydlit, stačí vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.10.15 22:45

Předek a zadek si mýdlem mýt nemusí. Já umyju intim mýdlem jen to okolo, zbytek čistou vodou, popř. heřmánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
29.10.15 22:57

@LKL
Zkus, jestli seženeš okurkové mýdlo. To je výborné, šetrné a uklidňující i na podrážděnou pokožku.
Navíc i krásně chladí, takže ho můžeš použít i ty třeba po ránu, pokud trpíš na kruhy pod očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
29.10.15 23:23

Ještě detske mycí olejicky od firmy HÁDEK nebo Nobilis tilia. Doporucuju :palec: jsou to oleje s bylinkami, používám detske pro malou a dospělou kosmetiku pro sebe a největší spokojenost. Mají i testovací sadu pro deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.10.15 23:29

@LKL
Co na to říká dermatoložka? Nepřijde mi to pálení normální :think:
Zkus dát ménĕ teplou vodu, třeba ji to pálí, že je moc horká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.10.15 23:32

@LKL
Teď čtu, že se to týká předku/zadku, tak mĕ napadlo jestli nemá nĕjakou mykózu nebo tak nĕco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.10.15 23:33

Tak tenhle problém nemám s dcerou, ale se sebou. Je mi 27. Nesmím používat žádný mýdla s parfémem. Mýdlo jedině tuhe. Tekutá mýdla jsou extra dráždící. A rozhodně přestat používat aviváže.
Jinak mě to dráždí všude :(

Edit Dobrý je ještě koupat v heřmánku, Dubové kůře a hypermangan.
Lepší je se zaměřit na přírodní produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
30.10.15 01:21

Když už tak bych používala heřmánek, nebo takové ty dětské koupele, nic přímo… nic nepoužívám ani já a nikdo si nestěžoval a nějáké pokusy naopak dopadly dost nepříjemně… lékárnice ti doporučila mýdlo na dětskou intimní hygienu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.10.15 07:45

Šla bych na nějaké vyšetření.. Používáme i na předek a zadek to co na tělo, takže Mixa, Nivea, Sebamed, vše dětské. Nestěžuje si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
30.10.15 08:35

@JayLee nad tim uz jsem taky uvazovala, ale porad jsem badala jestli v tom dospelem neni neco pro deti zavadneho. tak snad ne

@Caitlyn @Run pouvazuju nad tim - zatim si nejsem jista jestli ji to dtoprocentbe verim, protoze je vuci bolesti velmi odolna, cili tohle pusobi trochu jako divadlo. nebo ji to musi bolet silene, nemuzu se rozhodnout :-)

@jdukolem tu a tam pochopitelne ano, ale ne dva roky v kuse :-) pripada mi, ze to spis koreluje s tema mycima prostredkama nez s mirou opruzeni

@All vsem diky za prispevky, zkusime nejake prirodnejsi moznosti a pokud to neodezni tak to pro jistotu nechame zkouknout nasi detskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
1.11.15 09:55

@LKL No nemusí to hrát. :nevim: Já jako malá řvala jako tur, když mi máma myla hlavu. Myslela si, že jsem jen citlivka a teprv po letech zjistili, že tam mám pořádné ložisko atopáku. Dodneška někdy u kadeřnice trpím, i když ani nepípnu, ale stejně mám podezřele červené oči a nějaká slzička občas uteče. :nevim:

@JayLee
Každé intimčo mýdlo nebo gel není vždycky neškodný. Třeba Chilli intimo mě osobně pálilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí