Čtyřletý a jeho móresy :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2691
8.6.14 14:06

čtyřletý a jeho móresy :-)

Dobré odpoledne :-) potřebovala bych radu..doposud vcelku hodný starší syn, začal dost hlasitě vykřikovat věci, které by neměl..jako něco zkousnu, ale když se loučí na hřišti s dětmi tak mi jeho NAZDAR VY ZLÍ KLUCI nepřijde nijak úsměvné..po napomenutí, že tenhle pozdrav jako ne se směje, má z toho srandu..další hlášky podobného rázu použije minimálně 10× denně..to samé na tatínka(který je doma vždy jen jeden den v týdnu a i v ten den má i jiné povinnosti než nás)hned po ránu místo dobré ráno na něj spustí..nazdar..už běž do práce..to ho mám pořád napomínat nebo to nechat plavat??teď nevím teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6795
8.6.14 14:08

Nekde to urcite slysel…

Jinak tahle „dulezitost“ nemine zadne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.6.14 14:09

@KriJona Naší slečně bude 5 a takovéhle výrazy měla od té doby, co nastoupila do školky, už se zklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
8.6.14 14:09

Zkouší tě, no :). Syn si taky myslí bůhví jak je vtipnej (ale už ho to dost přešlo, je mu šest). Největší sranda byla, když chodil domů s hláškama jako „pan prso“ :lol: :lol: „pan zadek“ :lol: :lol: a vždycky dostal hroznej záchvat smíchu (a my už pak taky).
Já jsem mu prostě vysvětlovala, že to není vhodný, ať si dělá srandu z jiných věci a nebo ho mírně napomenula. Ono ho to zase přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.6.14 14:11

Do školky chodí rok a půl..je fakt, že je ve třídě větších dětí od svých 3,5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:11

Možná bych ho nechala „narazit“ pokud se loučí s klukama na hřišti nevhodně, jistě mu to dají při dalším setkání sežrat a nebude oblíbený, stejně tak hlášku na tatínka by si s ním - podle mě- měl vyřídit tatínek a ukázat mu hranice a Ty bys měla tatínka podpořit, podle mě by potřeboval klučík pocítit důsledek toho co dělá - což napomínání od mamky není - to už je folklor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.6.14 14:14

No..kámen úrazu..tatínek..tomu je to trochu šumák..a můžu tatínkovi horem dolem říkat jak je důležitý s klukama komunikovat..tatínek je po ránu „bručoun“ takže synovo nazdar, už jdi do práce na něj působí tak, že jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:16
@KriJona píše:
No..kámen úrazu..tatínek..tomu je to trochu šumák..a můžu tatínkovi horem dolem říkat jak je důležitý s klukama komunikovat..tatínek je po ránu „bručoun“ takže synovo nazdar, už jdi do práce na něj působí tak, že jde..

tatínek by se měl „ohnat“ (nemyslím naplácat mu) - něco jako když ve lví tlupě mládě přespříliš otravuje tak mu starej lev dá najevo že takhle ne.. stačilo by zabručet tím správným směrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.6.14 14:19
@jdukolem píše:
tatínek by se měl „ohnat“ (nemyslím naplácat mu) - něco jako když ve lví tlupě mládě přespříliš otravuje tak mu starej lev dá najevo že takhle ne.. stačilo by zabručet tím správným směrem ;)
úplně mi hlavou projel obrázek jak táta vycení zuby na našeho staršího s hlasitým grrrrrrrrrrrrrr :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:21
@KriJona píše: úplně mi hlavou projel obrázek jak táta vycení zuby na našeho staršího s hlasitým grrrrrrrrrrrrrr :-D

no třeba by to zabralo :mrgreen:..možná rychleji než domlouvání od mamky
:think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.6.14 14:24

No ja.myslim.ze je to. normalni. No leda mu to nejak vyssvetlit a cekat az ho to prejde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.6.14 14:29
@Kaculina2 píše:
@KriJona Naší slečně bude 5 a takovéhle výrazy měla od té doby, co nastoupila do školky, už se zklidnila.

ano naší to taky začalo nástupem do školky, výkřiky a třeba odmlouvání přešlo, ale teď ji rok drží záchvaty smíchu z ničeho, nikdo nechápeme čemu se začne řehtat, říkám, že má školkovskou pubertu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
8.6.14 14:46

Malá má taky takové hlášky, někdy jsou vtipné, někdy nehodící, jindy trapné..vše z MŠ, co už..budou i horší období :mrgreen:

tak pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.6.14 14:50

@Kelsey Ještě máme kluka v první třídě a to je teprve něco, to jsou ty,,správné,, výrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
8.6.14 15:04

Bude hůř, věř mi :mrgreen: :hug: :hug: Já už bych mohla vydat knihu s hláškami našeho čtyřletého…

OT: @Allons-y jůůůů :hug: :hug: :hug: moc ráda tě zase vidím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect