Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky jdu pro radu je to asi 14 dní co malej 4roky dostal anginu, měl penicilin Ospen na 10dní a já to okamžitě chytla od něho a našli mě v krku streptokoka, říkala jsem to dětské a ta řikala že nevadí že malej je přelečejn tym penicilinem co měl jenže za tři dny nato mu děsně otekly mandle a začal slintat ale nic ho nebolelo tak mu přece jen udělala vítěr s kruku a poslala nás na ORL tam řekli že má jen rýmu a dostal Pamicon a l AERIUS. No a dnes jsem volala na výsledky a má streptokoka, jenže problém je že zitra máme odjiždět na dovču tak mě doktorka řekla at klidně jedeme jen at mu koupim Bioparox. Tak jsem se chtěla zeptat jet na dovču nebo ji zrušit?
Nevim kam jedete, ale pokud nema teplotu a je jinak v pohode, tak bych klidne jela..
Díky za názor jedeme na Lipno. Jo je uplně v pohodě už i přestal slintat a je zněho opět norámlní divoch
Doktorka řikala že ne ne že máme dávat Bioparox a přijit za týden na výtěr znova že mu nebude zbytečně rvát antibiotika když nemá žádné příznaky, že streptokoka má 20% obyvatel a ani o tom neví
My sme teď měly s malou streptokoka a obě zákaz kamkoliv, protože je to hodně infekční a taky jo, začalo to u malé na kůži a hned druhej den sem měla angínu jako prase. Ale ona měla otevřenou hnisavou ránu, tak tam tu infekčnost chápu.
@Dandinaa píše:
A jela bys na tu dovolenou?
20% obyvatel jezdí na dovolenou i se streptokokem, protože o něm ani neví ![]()
Vidíš a nám doktorka řekla že mužeme klidně jet tak já nevim ach jo
@Dandinaa píše:
Vidíš a nám doktorka řekla že mužeme klidně jet tak já nevim ach jo
Tak asi když syn nemá žádný příznaky, tak infekční není
Fakt nevím.
Ne nemá vubec žádné příznaky, nekašle, rýmu nema, ani neslintá nic ho nebolí ![]()
@Dandinaa tak asi jeďte. Je to na tobě
Když se mu něco rozjede, tak holt pojedete domů
Musíš sama rozhodnout ![]()
Příspěvek upraven 06.06.14 v 22:49
Domluvili jsme se s manželem že pojedeme dovolená je zaplacená je to tady v česku a přinejhorším navštívíme doktora tam a pojedeme domu