Kroužek pro 4 a půl letého kluka

294
3.6.14 15:59

kroužek pro 4 a půl letého kluka

Zdravím všechny maminky, i ty budoucí. Přemýšlela jsem nad nějakým kroužkem pro našeho 4 a půl letého synka. Můj dotaz je čistě orientační. Na jaké kroužky vaše podobně staré děti chodí? Děkuju a krásný zbytek dne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.6.14 16:01

Já jsem asi nemoderní matka, ale ve 4,5 letech můj syn chodil akorát do školky - jak přišel domů, tak jsme si hráli a tvořili spolu, žádný kroužek jsme nepotřebovali. Dle mého je na to dost času až ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
3.6.14 16:02

Moje malá chodí od tří let do tanenčích, jsou tam i chlapečci. Teď jí budou čtyři. Ještě jsem přemýšlela nad keramikou, to bylo ve stejný čas, tak to nešlo. Záleží asi co zvládne a co ho bude bavit a co je k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.6.14 16:18

Za mě je na to taky brzo. Dítě v tomhle věku potřebuje budovat si vazby hlavně v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdenda79
3.6.14 16:20

V našem městě je výběr kroužků pro takto staré děti docela omezený takže jsem vybrala pohybový kroužek pro děti od 4 do 8 let. Syn tam chodí od září kdy mu byly necelé 4 roky a je moc spokojený. Je to taková hodinka plná pohybu a her..

• Citovat
  • Upravit
7974
3.6.14 16:21

Na žádné, kroužek měl jen předškolák a to ještě ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.6.14 16:28

Kluk bude chodit na pohybový kroužek ve školce, jinak nic navíc mít nebude. Ani si to nedovedu moc představit ho ještě někam tahat po 17. hodině a pobytu ve školce. Kdyby nechodil do školky, tak bych ho poslala do Sokola nebo na nějaký jiný pohybový kroužek. A plánuju to tak po celou dobu jeho pobytu ve školce.

• Citovat
  • Upravit
5345
3.6.14 16:34

My chodíme akorát na cvičení, je to spíš také na hry…hrajou vše možné, učí se kotouly, chytat balony, dělají opičí dráhu, prostě takový blbnutí.
od pěti ho chci přihlásit na Judo, furt by bojoval :mrgreen:
starší chodil od čtyř na fotbal…už přestal…jak byl ze začátku nadšen, tak s přemírou tréninků a ob víkend zápas, se mu celý fotbal začal protivit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.6.14 16:38

Co vím, tak tady jsou pohybovky - náš chodil před narozením dcery, keramika - prostě tvoření - rodiče a děti, Montessori - opět může být s rodičem, yamaha - hudební kroužek - to se jede snad od dvou let, jazykové kroužky - teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje - na D? Plavání,…

Určitě toho je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.14 17:00

@kozisek Helen Doron? :D

Synovi jsem nabízela v září kroužky, vybral si plavání (v jeho případě úplně mimo, ale když chtěl…). Tam teda pak chodit přestal a když jsem se ho ptala, jestli chce něco jiného, tak mi sám řekl, že by chtěl chodit jenom do školky, že mu to stačí. Brávám ho s sebou, když jdeme s malou na cvičení rodičů s dětmi a to mu naprosto ke štěstí stačí. Čili asi bych se zařídila podle přání dítěte :nevim: Nabídla jsem mu asi 5 možností, když si nevybral, tak si nevybral.

Příspěvek upraven 03.06.14 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.6.14 17:00

Oba moji synové chodí od 6 měsíců do plavání, napřed plavání miminek, pak to pokračuje i plaváním pro batolata :palec: :palec: Oba jsou nadšení :palec: :palec: Zvlášť ten starší je fakt potápka, že by pohledal. A ve čtyřech letech už přeplave bazén, potopí se na dno cca 1,5m, kde vyloví hračky atd. Takže nemůžu než doporučit :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.6.14 17:12

@Angua jj, to bude ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 17:19

@Lukolik v tu dobu chodil ve školce na pohybovky a tanečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí