Domácí venkovní hřiště

11955
30.5.14 15:25

Domácí venkovní hřiště

Máme v rodině tři kluky (nejstarší dva jsou čtyřleťáci) a chci jim postavit hřiště, k dispozici mám jak kus lesa (tudíž dostatek stromů k zavěšení čehokoliv), tak i kus terénu jak rovného, tak v kopci. Pokud možno finančně nenáročného, něco si vyrobím i sama - nebudu kupovat domeček za x tisíc, když můžou šplhat po stráni. Spíš mi jde o to jak jim to trošku „vyšperkovat“.

Takže vyrobím klasickou dřevěnou houpačku - kus prkna a lana, klasika, dále koupím provazový žebřík a dětskou houpací síť (né že bych to nedokázala vyrobit, ale dá se koupit po dvou stovkách).

Nějaké další nápady a inspirace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
30.5.14 15:31

Ohniště :mrgreen:
Nějaký domeček by to chtělo, nějakou „skrýš“. Třeba ze starých palet něco sbouchat, palety teď frčí :lol: a mohli by si to sami obložit různě větvema a tak…

Koš na basket, branky na fotbal/cokoli.

Pískoviště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.5.14 15:40

Ohniště :mrgreen: skrýš je výborný nápad, aspoň si budou mít kam vodit holky :jazyk: to by šlo :palec: jj pískoviště máme 8) branku na fotbal je akorát bavilo skládat a rozkládat, takže už je v popelnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 15:53

Klouzačka - dá se vyrobit, když si šikovná a máš matroš, a trampolína, sice drařší investice, ale zaručeně neomrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 15:54

A pak ještě mezi stromy natáhnout lano s kolejničkou a můžou jezdit na laně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 15:55

Místo domečku určitě postačí takový ten dětský stan s tunelem a tepeem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.5.14 15:59
@AstraG píše:
Místo domečku určitě postačí takový ten dětský stan s tunelem a tepeem

ono to tam bude nastálo, abych to nemusela uklízet, nebo dejme tomu na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 16:02

A taky tyto kuželky jsem viděla na dětském hřišti, bylo u nich pořád narváno, myslím, že by se to taky dalo vyrobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 16:02
@wobludka píše:
ono to tam bude nastálo, abych to nemusela uklízet, nebo dejme tomu na zimu

přes léto to může vát venku, jinak složení trvá pár minut, máme to doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.5.14 16:10

@AstraG jo ty jsou pěkné, bohužel to už asi doma vyrobit nezvládneme a co jsem koukala tak je to cca 3,5 tisíce investice - no nechám si to projít hlavou, třeba časem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 16:11

Ty prašule no, taky bych měla plno nápadů, jak udělat dětem radost, ale bez peněz nebo materiálu to prostě nejde no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.14 16:13

V podstatě se pro děti můžou koupit jen nějaké plastové, ale musí být těžké, aby nepadali svévolně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.5.14 16:16

@AstraG jasan, já jsem spíš náhodou narazila na tu síť a žebřík, tak si říkám jó to je super, za pár šupů dost muziky, tak se poohlídnu ještě po něčem co by se tam dalo dát, případně na to nechat místo do budoucna (brzo budeme zakládat zahradu jako celek) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.5.14 16:17
@AstraG píše:
V podstatě se pro děti můžou koupit jen nějaké plastové, ale musí být těžké, aby nepadali svévolně

to je fakt, nasypat do nich třeba písek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.5.14 16:20

Ma máme houpačku - dřevěný kruh na laně na druhé straně stromu žebřík-lanový a obyčejné lano se suky, aby mohl přelézat.. přemýšlíme že mu uděláme lezoucí stěnu - malou, opřeme nějaké schůdku z durhé strany stromu, zatlučemě do prkna nějaké dřevěné, aby se dalo po tom lozit..
Pak jsem přemýšlela branku na hokej, sít na míč… a hlavně sud s vodou a vodní pistole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí