Soutěz v hasičském sportu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
727
24.5.14 09:03

fandíme hasičům

Ahojte maminy,

máme hrozně rádi hasiče v jakémkoliv provedení od Sama až po záběry a videa z hasičských soutěží na youtube, prostě hasiči jedou. Dnes se v Horní Lukavici koná jakási soutěž v hasičském sportu, no, hasiči by mne za výraz „jakási“ asi lajskli hadicí… ale nic o tom nevím. Moc ráda bych se tam s malým podívala, ale nikdy jsem na ničem podobném nebyla, tak nevím, jestli tam vůbec veřejnost smí. víte o tom něco?
Poradily byste nějakou další aktivitu -… pro hasičského fanatika?
Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
24.5.14 09:09

Určitě to bývá veřejnosti přístupné. Jsou to soutěže, kdy mezi sebou soutěží jednotlivé,,sbory,, z okolních vesnic, který nejrychlejí všechno smontuje a dostříkne na cíl. Někdy k tomu bývá ještě třeba běh přes překážky, štafetka a tak. Vesměs je to akce, kde se pak nakonec všichni vožerou. Našeho malýho to bavilo do tý chvíle, dokud jsem běžela já, pak si prohlídl všechny mašiny a pak už ho to nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
24.5.14 09:11

@lleennttiillkkaa super, ty jsi hasička? to bys u nás doma prostě byla Penny… díky moc za info, myslíš si, že je reálné, že by ta soutěž začínala ve 12:00? na tu dobu je oznámený na netu začátek online přenosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
24.5.14 09:14

@maminazplzne už ne, s nástupem do práce jsem přestala mít čas, protože naši hasiči nerozumí tomu, co je to,,dej vědět týden předem a přijdu,, Možný to je, mě to teda přijde dost dlouho, ale asi jsme taky tak někdy začínali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
24.5.14 09:15

@lleennttiillkkaa díky moc a moc a přeju ti krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.5.14 09:16

Všechny soutěže jsou veřejný a přístupný ;) někde bývá i tombola. Všude bývá občerstvení, klobásy, pivo i limo :kytka: užijte si to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
727
24.5.14 09:18

@sissi79 ještě nevím, jestli to nakonec půjde tam jet, ale určo to budu sledovat abychom mohli jít příště, to už se na to připravím. Já matně vím, že něco takového bývalo, dokonce moje máma se s nima trošku znala, protože jsem z malého městečka a ona tradičně pomáhala při pořádání hasičských plesů, ale už to je dávno a tak teď mne k tomu vlastně přivedl zájem malého a to, že jsem viděla náhodou plakát… díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.5.14 09:24

@maminazplzne tak ono to nezačíná nikdy přesně.. co jsem jezdívala já tak teda ne :) ale omrkni to tam, bývaj soutěže hasičského sportu i pro dětské družstva, tj pro děti od 6 let.. a někteří vážně špunti.. Jinak vás určitě rádi uvidí v jakékoliv hasičárně u dobráků býť jen na čumendu cisteren :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1226
24.5.14 09:28

Rozhodně je to veřejnosti přístupné a je to super. Zrovna dneska taky absolvujeme dvě soutěže - jak mládežník, tak my dospělci. Náš prcek cvičí s hasiči od 4 let, jestli máte možnost, určitě ho taky někam přihlaste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
24.5.14 09:30

@sissi79 taky jsem si říkala, že bych ho prostě někam takhle vzala, a přihlásit ho do dětského družstva je vážně dobrý nápad, protože to je o něčem užitečném, ušlechtilém, je to o sportu, kázni atd. ( u těch dětí, pak je to i o pivku a tak, ale i tam v rozumné míře). Takže víme, kam se dáme na kroužek, až nám bude těch 6-7. Čumenda cisteren je taky super nápad, nezabere to moc času, tak to ten čtyřleťák zvládne, díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
24.5.14 09:30

@Nsoci díky moc, uvažuju o tom hodně vážně, bude to sranda i pro mne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.5.14 09:34

@maminazplzne Ohledně aktivit - v každém větším městě bývá Den s integrovaným záchranným systémem, to by se mu rozhodně líbilo, tak zkuste pozjišťovat. Může si tam prolézt hasičská i policejní auta, bývají tam ukázky ze zásahů. U nás v Prostějově to bylo asi před 14 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
24.5.14 09:36

@Nsoci díky moc, určitě pohledám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.5.14 09:37

@maminazplzne už má prcek 4? Zkus ho přihlásit. Učí se tam uzle, všechno ;) a bývaj i tábory. Za zkoužku nic nedáš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.5.14 09:39

V Přerově mívaj každý pátek 13 den otevřených dveří.. Dětský den s hasičama, pohledej bo se poptej ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML