Seriál spongebob pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
24.5.14 09:13

seriál spongebob pro děti

Ahoj, v kolika letech necháváte děti koukat na Spongeboba? Dcerka 4 roky to viděla u známých a pořád škemrá, že na něj chce koukat. Nevím, jestli to je vhodný seriál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
24.5.14 09:28

Syn na to kouka uz dloho cca.od 3 let. A co je na nem nevhodne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.5.14 09:31

Kluci maji misto vecernicku, vhodne to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.5.14 09:31

No já co jsem viděla nějaké ty díly, tak mi to přišlo pro starší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.5.14 09:39

Synovec má 4 roky a dívá se na to. Nevhodné mi to nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.5.14 09:43

Asi nad tím moc přemýšlím :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.5.14 09:58

Do kategorie „vhodné“ bych to určitě nezahrnula. Ovšem vůbec si teď nevybavuju, co do té kategorie spadá podle mých představ :lol:. Všude je buď násilí, nebo sprostá slova, nebo kdo ví co… ale víš co? Když si uvědomíš poenty pohádek, na kterých jsme vyrůstali my… tak taky žádná sláva :D. Takže pokud tam není fakt něco hnusnýho, tak tohle neřešim. Je prostě jiná doba a když to neuvidí v houbákovi, tak za půl hodiny jinde :nevim:. Je to jak se sprostýma slovama. Dneska se všichni drží, aby se neřeklo před dětma sprostý slovo a já si dobře pamatuju, jak náš děda a strejda na vesnici mluvili i před námi sprostě. Ale prostě nám bylo striktně řečeno, že to můžou říkat jen dospělí a bylo to. No a rozhodně jsme nebyli sprostší, než jsou děti dnes. To jako ani náhodou :P

Příspěvek upraven 24.05.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.5.14 09:59

@flos Nevhodné asi ne, jen nepochopí některé vtipy… :think: Já se na něj taky ráda dívám, vždycky se chechtám :oops: :mrgreen:
Mnohem lepší Spongebob než Gormiti a podobné… ehm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
24.5.14 10:06

My koukáme se synem spolu. Nevhodné to není, jen jak bylo výše řečeno nepochopí některé vtipy. Občas tam někdo někoho něčím praští, ale to je dneska bohužel skoro ve všech pohádkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
24.5.14 10:15

Synovi je 3,5 a kouka na to obcas se starsi sestrou. Me osobne se ten serial nelibi vubec, ale deti to maji rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.5.14 10:25

Moje dcera (3 a pul roku) tento serial miluje. Priznam se, ze ja se na nej obcas taky rada podivam :lol: Nic spatneho na nem nevidim, abych to dceri nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.5.14 10:27

Nase mala (za tyden 4) na to kouka uz hodne dlouho neprijde mi to nejak nevhodny.Ma ten serial strasne rada a nekdy kouka cela rodina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
24.5.14 10:39

Naše malá se na to taky dívá asi tak od 3 let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
24.5.14 13:46

Seriál nemám ráda, nelíbí se mi. Synovi ho nepouštím. Mám radši spíš takové „mírumilovné seriály“ jako třeba Mašinka Tomáš, Červený traktůrek, momentálně u nás hodně frčí Požárník Sam. Mám trochu problém i s Kačeřími příběhy apod., ale na to se syn dívá, po Večerníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.5.14 18:54

Koukají na to obě (4 a 2,5), já někdy taky :oops: To takhle umístím děti na večerní pohádku a v duchu si řeknu Sláva, teď se můžu pustit do toho a toho, jen si tu na chvíli sednu…Po x minutách, kdy už dávno není houbák, skončil i Scooby, si uvědomím, jak mě zase zákeřně přepadla vymatlaná chvilka :cert: :D
Obecně nemám ráda a ani holky ne, pohádky typu Pikaču a tak, špatná japanofilní animace, děj o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí