Cube nebo unica?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
6.1.23 15:33

Anonymní - No ono si člověk uvědomí, proč je to takový obchod, když se podívá na výpis nákladů u zdravotní pojišťovny.. Naše náklady jsou proti tomu nic, ačkoliv je to strašně peněz.. :-(
Po 3. pokusu si člověk už dá velký pozor.. aby dostal tu nejlepší péči..
Děkuji Ti moc za rady a postřehy!

@91maja91 My odtamtud odcházeli opravdu nadšení.. I ta relaxační hudba a prostředí dělají divy.. Působilo to na nás velice příjemně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.1.23 15:41
:potlesk:
@Sim7 píše:
Anonymní - No ono si člověk uvědomí, proč je to takový obchod, když se podívá na výpis nákladů u zdravotní pojišťovny.. Naše náklady jsou proti tomu nic, ačkoliv je to strašně peněz.. :-(
Po 3. pokusu si člověk už dá velký pozor.. aby dostal tu nejlepší péči..
Děkuji Ti moc za rady a postřehy!@91maja91 My odtamtud odcházeli opravdu nadšení.. I ta relaxační hudba a prostředí dělají divy.. Působilo to na nás velice příjemně..

My jsme od paní doktorky odcházeli taky naprosto nadšení. A kdybychom neřešili genetiku jsme nadšení možná doteď. Jinak z Genetu v Liberci ale určitě musíte mít párovou genetiku hotovou ne?? Tam nám ji dělali vstupně. A vím, že se tam dělá vstupně snad všem. Doufám teda. Jinak párová genetiká normálné trvá okolo 6 týdnů. To jen my na partnerovu čekáme věky :D A genetika embryí trvá myslím taky cca šest týdnů. Ale to jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
6.1.23 15:52

@91maja91 Ano v Liberci dělají párovou genetiku ještě před počátkem léčby IVF. Dělají také spoustu imunologie, ale pravděpodobně netestovali ty NK buňky.. Já měla z Gennetu ve zprávě napsáno, že zádné imunologické problémy nenalezeny.. Bohužel po 3 IVF jsem šla k paní doktorce Černé, která je úžasná a ona mi udělala testy, které jsem zatím za sebou neměla a nalezla problém.. :-( Ale zase je pozitivní, že se začal problém řešit.. ačkoliv docela pozdě..
Genetiku embrya také dělali, ale vždy preferovali ET a chtěli testovat až zbylá.. Nám vždy zbylo po ET jen jedno embryo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.1.23 16:05

V Unice právě řešíme úplně základní genetiku, kterou vy už máte. Pokud tedy o Vašem imunologickém problému vědí a vědí jak k němu přistupovat klidně bych v Unice zůstala ale nejdřív bych chtěla vědět, že opravdu vědí co je za problém a jak ho řešit. A k jakému lékaři chodíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 17:11

Joo, a ještě jsem si vzpomněla. Měla jsem tam hyperstimulacni syndrom v té Unice. V předchozích ne.
Ale pak v genetice našli že reagují přehnaně na stimulační pera. Tak nevím, zda to nějak napálili třeba? Každopádně vajíček jsem neměla moc, takže to asi nebylo tím. Jinak hned první transfer vyšel (ET), při tom stimuláku, ale bohužel těhotenství neklaplo nakonec :? Ale následující KET už vyšel zdárně :mrgreen: po 4 letech snažení

Jinak genetiku embryí jsme nakonec nedělali. Opravdu nás už honil čas.

Držím palce vám všem :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí