Cukrářské piškoty

203
31.5.12 14:21

Cukrářské piškoty

Maminky, chci se zeptat, kdy můžu malé dát do ruky cukrářský piškot. Malá ma 5 měsíců a už ma dva zoubky, tak bych zkusila jen tak na požužlaní. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Raďulle
31.5.12 14:25

tak moje malá bude mít 6 měsíců a todle by mě teda nenapadlo, vím že na normálních piškotech je psáno od 6 měsíců ale to se jim rozmáčí třeba v mlíčku, takhle samotné, no nevím, aby se nezačla dusit… a navíc cukrářský piškot je strašně sladky… no jsem zvědavá co tu kdo napíše, já bych nedala… ale reakce si ráda přečtu, aspoň se něco nového dovím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
31.5.12 14:27

Spis bych dala treba kukuricnou krupku. :think: Na piskoty je opravdu jeste brzy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Billi
31.5.12 14:29

Malému je 6 měsíců a nedala bych (rozmýšlela bych se i u ročního). Je to podle mě zbytečně sladké. Čím později pozná cukr tím lépe. Pokud jí chceš dát něco žužlat, zkus kukuřičnou křupku, kůrku z chleba nebo rohlík…

• Citovat
  • Upravit
14856
31.5.12 14:30

urcite bych nedala, je to obaleny cukrem. Ty male zoubky co ma si hned zkazi. Ani normalni piskot bych nedala.

v peti mesicich bych nedala mozna nic, tak leda kurku chleba. Ted se i lepek zavadi trochu driv, uz jste zacali s prikrmy.

existuji i detske susenky, ktere nejsou sladke, ale ty se docela drobi, nebo muzes dat kukuricnou krupku. Ty se nedrobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.5.12 14:56

Křupka je fakt lepší, dobře se i rozpouští, takže nezaskočí tak lehce jako tužší " kousavější " věci. Piškoty-klasické kulaté teda, jsem dala až o pár měsíců později a ani neměly moc úspěch. Doma ani nevedu. Dětský sušenky bývají taky takové tvrdé pro minimimi mi přijde. Prostě křupky rullez:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
31.5.12 15:36

Díky holky, jen mě to tak napadlo, protože zrovna včera mi kamarádka vykládala, že její známá ( zdravotní sestra ) jí právě tento piškotek doporučila. Má půročního chlapečka.
Vyzkouším ten křupek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.6.12 19:56

Dávám kukuřičné nebo jahelné křupky. Na piškoty je brzo, jak už psaly holky nade mnou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 13:46
@Billi píše:
Malému je 6 měsíců a nedala bych (rozmýšlela bych se i u ročního). Je to podle mě zbytečně sladké. Čím později pozná cukr tím lépe. Pokud jí chceš dát něco žužlat, zkus kukuřičnou křupku, kůrku z chleba nebo rohlík…
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko