Cukrářské piškoty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cukrářské piškoty
Maminky, chci se zeptat, kdy můžu malé dát do ruky cukrářský piškot. Malá ma 5 měsíců a už ma dva zoubky, tak bych zkusila jen tak na požužlaní. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak moje malá bude mít 6 měsíců a todle by mě teda nenapadlo, vím že na normálních piškotech je psáno od 6 měsíců ale to se jim rozmáčí třeba v mlíčku, takhle samotné, no nevím, aby se nezačla dusit… a navíc cukrářský piškot je strašně sladky… no jsem zvědavá co tu kdo napíše, já bych nedala… ale reakce si ráda přečtu, aspoň se něco nového dovím ![]()
- Citovat
- Upravit
Spis bych dala treba kukuricnou krupku.
Na piskoty je opravdu jeste brzy. ![]()
- Citovat
- Upravit
Malému je 6 měsíců a nedala bych (rozmýšlela bych se i u ročního). Je to podle mě zbytečně sladké. Čím později pozná cukr tím lépe. Pokud jí chceš dát něco žužlat, zkus kukuřičnou křupku, kůrku z chleba nebo rohlík…
- Citovat
- Upravit
urcite bych nedala, je to obaleny cukrem. Ty male zoubky co ma si hned zkazi. Ani normalni piskot bych nedala.
v peti mesicich bych nedala mozna nic, tak leda kurku chleba. Ted se i lepek zavadi trochu driv, uz jste zacali s prikrmy.
existuji i detske susenky, ktere nejsou sladke, ale ty se docela drobi, nebo muzes dat kukuricnou krupku. Ty se nedrobi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Křupka je fakt lepší, dobře se i rozpouští, takže nezaskočí tak lehce jako tužší " kousavější " věci. Piškoty-klasické kulaté teda, jsem dala až o pár měsíců později a ani neměly moc úspěch. Doma ani nevedu. Dětský sušenky bývají taky takové tvrdé pro minimimi mi přijde. Prostě křupky rullez:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky, jen mě to tak napadlo, protože zrovna včera mi kamarádka vykládala, že její známá ( zdravotní sestra ) jí právě tento piškotek doporučila. Má půročního chlapečka.
Vyzkouším ten křupek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám kukuřičné nebo jahelné křupky. Na piškoty je brzo, jak už psaly holky nade mnou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Malému je 6 měsíců a nedala bych (rozmýšlela bych se i u ročního). Je to podle mě zbytečně sladké. Čím později pozná cukr tím lépe. Pokud jí chceš dát něco žužlat, zkus kukuřičnou křupku, kůrku z chleba nebo rohlík…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit