Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
taak vánoce, vánoce přicházejí a s nimi obžerství, pečeníčko, cukrovíčko, mlsání. Teda u nás bohužel každoročně
a letos se trochu bojím jak se nám bude Liduška sápat po van. rohlíčkách a jiných dobrotách. Tak mě napadlo upéct pár „druhů“ spešl pro ni. Takže bez klasické mouky - bezlepkové/bez vajec, resp. bílku/bez cukru - s glukopurem?/bez ořechů, kokosu, čokolády atd co není vhodné pro děti do 1. roku. Poradíte jak jste na to vyzrály vy? Obávám se že kukuřičnýma křupkama ju neoblbnem ![]()
Prolítla jsem i loňské diskuze Angua měla dobrý tip na linecké!!! recept sem
![]()
ja bych teda nevidela problem ani v klasickem nepocukrovanem lineckem, zas tolik toho nesni, urcite se tim nebude cpat od rana do vecera.
teda už se těším na odpovědi, naše prďola bude mít na vánoce 10m, a už teď zahazuje kukuřičné křupky, a chce jíst to co my ![]()
takže jsem fakt zvědavá, a omlouvám se že se k tématu tak přidávám, ale u nás to bude taky víc než aktuální
![]()
sexyfraga píše:
Tak jí kup dětský sušenky malej je jí a chutnají mu.
jsou s lepkem a já je zatím dávat nechci
Sexy myslím na vás
![]()
Luci lepek fakt nee, je maličká ať jsou nový výzkumy jaký chtějí, do roka rohlík do ruky nedostane ![]()
lacenka píše:sexyfraga píše:
Tak jí kup dětský sušenky malej je jí a chutnají mu.jsou s lepkem a já je zatím dávat nechci
Luci lepek fakt nee, je maličká ať jsou nový výzkumy jaký chtějí, do roka rohlík do ruky nedostaneSexy myslím na vás
![]()
Malá má půl roku a Dr. nám řekla, že můžu dávat hned lepek, že se to teď u kojených dětí doporučuje začít brzo. Před 8 lety, když jsem měla syna se doporučovalo čím později, tím líp a teď zas naopak ![]()
A z bezlepkové mouky linecké upéct nejde? Budou asi chutnat trochu jinak, ale můžou být taky dobré:-)
sieta.m píše:lacenka píše:Malá má půl roku a Dr. nám řekla, že můžu dávat hned lepek, že se to teď u kojených dětí doporučuje začít brzo. Před 8 lety, když jsem měla syna se doporučovalo čím později, tím líp a teď zas naopaksexyfraga píše:
Tak jí kup dětský sušenky malej je jí a chutnají mu.jsou s lepkem a já je zatím dávat nechci
Luci lepek fakt nee, je maličká ať jsou nový výzkumy jaký chtějí, do roka rohlík do ruky nedostaneSexy myslím na vás
![]()
vím, ale mám svou hlavu a intuice mi říká že s lepkem není radno spěchat ![]()
ale co ty recepty? nikdo miminku spešl. nepekl? ![]()
lacenka píše:sieta.m píše:lacenka píše:Malá má půl roku a Dr. nám řekla, že můžu dávat hned lepek, že se to teď u kojených dětí doporučuje začít brzo. Před 8 lety, když jsem měla syna se doporučovalo čím později, tím líp a teď zas naopaksexyfraga píše:
![]()
vím, ale mám svou hlavu a intuice mi říká že s lepkem není radno spěchat
ale co ty recepty? nikdo miminku spešl. nepekl?
Já teda žádné neznám ![]()
ja teda o vyzkumech nic nevim a abych se priznala nikdy jsem lepek nebo bilek neresila, mala jedla v tomhle veku piskoty a rohliky bezne. Nemyslim si, ze by par kousku cukrovi mohlo nejak uskodit. Ale klidne se nacham poucit.
Laci děkuji
Já dávám malému sušenky je tam lepek a nijak nepozoruji,že by mu to nějak uškodilo.Asi bych to řešila kdyby v rodině byl někdo alergický,ale nikdo nikdy nebyl tak nevidím důvod mu nedávat sušenky s lepkem.Mě dr. říkala,abych mu jídlo nesolila jinak zeleninu,maso,ovoce nemusím dávat už ani kojo vodu.
Pokud bude mít extra velký zájem, dostane kolečko lineckého.
A výzkumy neprokázaly, že by oddalování jakýchkoliv potravin mělo vliv na pozdější vznik alergií.
rozumbrada píše:
A výzkumy neprokázaly, že by oddalování jakýchkoliv potravin mělo vliv na pozdější vznik alergií.
Souhlas
, dám i perníček.
poki píše:rozumbrada píše:Souhlas
A výzkumy neprokázaly, že by oddalování jakýchkoliv potravin mělo vliv na pozdější vznik alergií., dám i perníček.
ja taky, ale az pristi rok, to mu bude zrovna tak ![]()
vedle našeho cukroví bude na stole i její „cukroví“ - sušenky
bůh ví, jak by dopadlo takové pečení bez těch „zakázaných“ surovin. By si na tom taky dítě mohlo pěkně vylámat zuby
Btw. zajímal by mě nějaký průzkum, kde by se zohlednila výživa kojence, později batolete a vznik různých alergií ![]()