Cukroví z Albert katalogu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10048
12.12.11 12:23

cukroví z albert katalogu

Ahoj holky,

neděláte náhodou některá cukroví z nového Albert magazínu..konkrétně mě lákají křupavé košíčky s karamelem…ale vůbec netuším co jsou sušenky lotus? kde k sehnání a hlavně jaký košíčky jsou…stojí za to dělat???

A pak teda nemáte ještě nějaký dobrý recept na cukroví s karamel. krémem??? :kytka: :kytka: :kytka: děkujííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
12.12.11 12:27

Ha, tak sušenky jsem vypátrala, jsou to takové ty ke kafi pokud jsou to ony…ale tak si rikam jestli to pak nebude moc sladky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.12.11 12:30

Cukroví z magazínu nedělám, jsem zaostalá, dělám jenom pár klasic, ale toho magazínu bych se nebála. Co tam dělá šéfredaktorku paní (jméno si te´d nevzpomenu), co dřív byla v Apetitu, je to takový malý Apetit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.12.11 12:34

:) Chci právě udělat ještě pár druhů co moc nikdo nemá…teda v naší rodině…No a miluju ten karamelovej krém…tak nad tím přemýšlím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.12.11 12:38

http://www.toprecepty.cz/…emem-orechy/

já dělám tyhle banánky s karamelovým krémem a každej to u nás zbožňuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.12.11 12:41

jeeeeeeee to je přesně to co jsem hledala!!!
Děkuju moc!!! :) do těch půjdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.12.11 12:46

Není zač.jsou fakt luxusní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
12.12.11 13:00

Holky já si fakt připadám jak debil, já to z toho albertu právě dělat, ale nepřišla jsem na to, kde je ten karamel :zed: :zed: to salko je karamelový nebo co? V těch banáncích to taky nevidím, tak jsem fakt blbá asi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.12.11 13:02

Sušenky Lotus jsou takové hodně sladké, ale mě chutnají. Jak píšeš většinou se dávají ke kafi. Ale jsou i velké balení, takže nejsou jednotlivě balené. my je kupujeme. Mají je skoro všude. Tesco, Kaufland myslím i Albert. Mě totiž když honí mlsná, tak bych snědla nevím co a takhle si dam jednu tuhle sušenku a je po mlsné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.12.11 13:05
PetaP píše:
Holky já si fakt připadám jak debil, já to z toho albertu právě dělat, ale nepřišla jsem na to, kde je ten karamel :zed: :zed: to salko je karamelový nebo co? V těch banáncích to taky nevidím, tak jsem fakt blbá asi :oops:

NO karamel je v tom salku- kdyz se uvari ty dve hodiny tak je to karamel a pri zaslehani do masla mas super krem. A ty kosicky jsou z tech susenek- ktery jak jsme objevily jsou taky karamelovy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
12.12.11 15:16

Tal ja uz ty kosicky mam hotovy, susenky Lotus maji vsude, jsou levny, ale pozor, je tam hrozne moc masla, udelala jsem to posle receptu a bylo to mastny,neslo to ven z tech kosiku, nedrzelo, tak jsem to vyhodila a z druhe pulky udelala zmenu, dala jedno vajicko a mouku a udelala takove normalni testo, vymazala kosicky a udelala a jsou ok, moc dobre, kremem budu plnit az pred Stedrym dnem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.12.12 13:13

Prosím moc, neopsala by mi některá z vás sem recept z albert magazínu? Jedná se mi o kokosky - je to recept s tvarohem. Asi je to ze staršího vánočního čísla. Moc moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
libča 11
19.12.12 20:30

já je dělala

Mně se taky nedařilo to vyklepnout z formičky a když, tak se košíček rozpadnul, jak byl křehký. Nakonec jsem to těsto cpala přímo do papírových košíčků, jsou totiž z pečícího papíru a pak je v nich rovnou nechala a jen naplnila krémem. Ty počáteční nervy za to ale stály, je to fakt luxusní cukroví!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii