Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Z ghi jsem nepekla, ale taky mám i toleranci na mléko, zkuste ho nahradit sojovým s vanilkou, to chutná moc dobře ![]()
@sucuba píše:
Z ghi jsem nepekla, ale taky mám i toleranci na mléko, zkuste ho nahradit sojovým s vanilkou, to chutná moc dobře
Dekuji za reakci. Mate na mysli sojove maslo?
Možná by mohl jít použít i kokosový olej, záleží na co přesně to chceš použít.
Ahoj, já pekla vloni ze stejného důvodu jako ty. Pekla jsem Linecké a chuťově bylo vyborne, ale hrozne se drolilo, takže by to chtělo asi větší množství ghi… no letos už to naštěstí řešit nemusím
asi by to chtělo pohledat recepty přímo s ghi, aby to mělo správnou konzistenci…
Jo, delala jsemz ghi. Davala jsem (nekde jsem nasla) polovinu spis dve třetiny mnozstvi. Kdyz nekde bylo hodne másla (napr.to linecke, tak jsem davala ghi a rostlinny tuk. Tuším jedna perla je ok, tuk z lidlu) nebo treba pernicky, ktere děláme xkrat do roka (starsi je miluje, bavi ho i vykrajovat) tak ze sadla. To je teda vetsinou poznat n a chuti, al neni to nutne spatne.
Edit:preklep
Příspěvek upraven 28.10.18 v 21:33
@eliskaema sójové mléko, mají různé příchuťě. Třeba s mandlemi, s vanilkou, čokoládové, nebo čistě jen sója, dokonce jsou i takové jogurty
V tom případě doporučuji provamel BIO, neobsahuje mléko a dá se použít ve studené i teplé kuchyni. Je to něco jako maslo
@zelfka píše:
Ahoj, já pekla vloni ze stejného důvodu jako ty. Pekla jsem Linecké a chuťově bylo vyborne, ale hrozne se drolilo, takže by to chtělo asi větší množství ghi… no letos už to naštěstí řešit nemusímasi by to chtělo pohledat recepty přímo s ghi, aby to mělo správnou konzistenci…
Dekuji za reakci. Ja taky doufam,ze letos resim naposledy. Prvni dcera mela intoleranci do dvou let, tak snad to bude stejne i u druhe. ![]()