Cukroví z ghi

671
28.10.18 13:47

Z ghi jsem nepekla, ale taky mám i toleranci na mléko, zkuste ho nahradit sojovým s vanilkou, to chutná moc dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
28.10.18 13:56
@sucuba píše:
Z ghi jsem nepekla, ale taky mám i toleranci na mléko, zkuste ho nahradit sojovým s vanilkou, to chutná moc dobře :)

Dekuji za reakci. Mate na mysli sojove maslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
28.10.18 14:02

Možná by mohl jít použít i kokosový olej, záleží na co přesně to chceš použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.10.18 14:03

Ahoj, já pekla vloni ze stejného důvodu jako ty. Pekla jsem Linecké a chuťově bylo vyborne, ale hrozne se drolilo, takže by to chtělo asi větší množství ghi… no letos už to naštěstí řešit nemusím :) asi by to chtělo pohledat recepty přímo s ghi, aby to mělo správnou konzistenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
28.10.18 14:31

Jo, delala jsemz ghi. Davala jsem (nekde jsem nasla) polovinu spis dve třetiny mnozstvi. Kdyz nekde bylo hodne másla (napr.to linecke, tak jsem davala ghi a rostlinny tuk. Tuším jedna perla je ok, tuk z lidlu) nebo treba pernicky, ktere děláme xkrat do roka (starsi je miluje, bavi ho i vykrajovat) tak ze sadla. To je teda vetsinou poznat n a chuti, al neni to nutne spatne.

Edit:preklep

Příspěvek upraven 28.10.18 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.10.18 14:38

@eliskaema sójové mléko, mají různé příchuťě. Třeba s mandlemi, s vanilkou, čokoládové, nebo čistě jen sója, dokonce jsou i takové jogurty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
28.10.18 15:43

@sucuba jeneze ona resi maslo, ne mleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.10.18 16:21

V tom případě doporučuji provamel BIO, neobsahuje mléko a dá se použít ve studené i teplé kuchyni. Je to něco jako maslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.18 21:14
@zelfka píše:
Ahoj, já pekla vloni ze stejného důvodu jako ty. Pekla jsem Linecké a chuťově bylo vyborne, ale hrozne se drolilo, takže by to chtělo asi větší množství ghi… no letos už to naštěstí řešit nemusím :) asi by to chtělo pohledat recepty přímo s ghi, aby to mělo správnou konzistenci…

Dekuji za reakci. Ja taky doufam,ze letos resim naposledy. Prvni dcera mela intoleranci do dvou let, tak snad to bude stejne i u druhe. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí