Cukroví z ghi

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
eliskaema
Nováček 7 příspěvků 1 inzerát 28.10.18 13:40
Cukrovi z ghi

Dobry den maminky. Mam dceru, ktera ma intoleranci na kravskou bilkovinu. O vanocich chci upect cukrovi, ktere by mohla i mala. Pekla jste nektera cukrovi z ghi? Dekuji za odpovedi.

Reakce:
sucuba
Kecalka 261 příspěvků 28.10.18 13:47

Z ghi jsem nepekla, ale taky mám i toleranci na mléko, zkuste ho nahradit sojovým s vanilkou, to chutná moc dobře :)

eliskaema
Nováček 7 příspěvků 1 inzerát 28.10.18 13:56
@sucuba píše:
Z ghi jsem nepekla, ale taky mám i toleranci na mléko, zkuste ho nahradit sojovým s vanilkou, to chutná moc dobře :)

Dekuji za reakci. Mate na mysli sojove maslo?

IvaX
Ukecaná baba ;) 1916 příspěvků 28.10.18 14:02

Možná by mohl jít použít i kokosový olej, záleží na co přesně to chceš použít.

zelfka
Povídálka 48 příspěvků 28.10.18 14:03

Ahoj, já pekla vloni ze stejného důvodu jako ty. Pekla jsem Linecké a chuťově bylo vyborne, ale hrozne se drolilo, takže by to chtělo asi větší množství ghi… no letos už to naštěstí řešit nemusím :) asi by to chtělo pohledat recepty přímo s ghi, aby to mělo správnou konzistenci…

Ornwen
Závislačka 4815 příspěvků 1 inzerát 28.10.18 14:31

Jo, delala jsemz ghi. Davala jsem (nekde jsem nasla) polovinu spis dve třetiny mnozstvi. Kdyz nekde bylo hodne másla (napr.to linecke, tak jsem davala ghi a rostlinny tuk. Tuším jedna perla je ok, tuk z lidlu) nebo treba pernicky, ktere děláme xkrat do roka (starsi je miluje, bavi ho i vykrajovat) tak ze sadla. To je teda vetsinou poznat n a chuti, al neni to nutne spatne.

Edit:preklep

Příspěvek upraven 28.10.18 v 21:33

sucuba
Kecalka 261 příspěvků 28.10.18 14:38

@eliskaema sójové mléko, mají různé příchuťě. Třeba s mandlemi, s vanilkou, čokoládové, nebo čistě jen sója, dokonce jsou i takové jogurty

Ornwen
Závislačka 4815 příspěvků 1 inzerát 28.10.18 15:43

@sucuba jeneze ona resi maslo, ne mleko

sucuba
Kecalka 261 příspěvků 28.10.18 16:21

V tom případě doporučuji provamel BIO, neobsahuje mléko a dá se použít ve studené i teplé kuchyni. Je to něco jako maslo

eliskaema
Nováček 7 příspěvků 1 inzerát 28.10.18 21:14
@zelfka píše:
Ahoj, já pekla vloni ze stejného důvodu jako ty. Pekla jsem Linecké a chuťově bylo vyborne, ale hrozne se drolilo, takže by to chtělo asi větší množství ghi… no letos už to naštěstí řešit nemusím :) asi by to chtělo pohledat recepty přímo s ghi, aby to mělo správnou konzistenci…

Dekuji za reakci. Ja taky doufam,ze letos resim naposledy. Prvni dcera mela intoleranci do dvou let, tak snad to bude stejne i u druhe. :?

Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Rozhovor: Jak přirozeně otěhotnět nebo připravit tělo na IVF

Na Lenku Malcher se mimo jiné obrací ženy, kterým se nedaří otěhotnět. Věnuje... číst dále >

DIY: Karnevaly se blíží. Vyrobte dětem originální masku

Každý, kdo se v posledních letech zúčastnil dětského karnevalu, ví, že se to... číst dále >

Články z Expres.cz

Hořící muž z Václavského náměstí: Následovníka Palacha hasili bundami

Policie dnes odpoledne kolem třetí hodiny zasahovala v horní části... číst dále >

Na mě útočil taky! Ozvala se pumpařka, na kterou měl David Š. mířit pistolí

Je podezřelý z vraždy pumpařky Jany (†58), on sám ale tvrdí, že nejenže... číst dále >

Články z Ona Dnes

Pohádky jsou švindl, říká psychiatr Radkin Honzák

Pohádky a Vánoce k sobě patří jako kapr a šupiny. Radkin Honzák však říká, že... číst dále >

Sedm tipů, jak vyřešit manželské neshody

Pokud spolu lidé umějí komunikovat, nemusí rozpory končit házením talířů nebo... číst dále >