Cukrovka a ranné těhotenství

Anonymní
25.7.24 21:10

Cukrovka a ranne těhotenství

Ahoj snažíme se o miminko no mám cukrovku po porodu a dneska mi vyšel duch na testu

Jenomže mám hroznou chuť na nanuk takže sladké myslíte ze si mužů dat když dalších 9 měsíců budu držet přísně??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
478
25.7.24 21:18

Naštěstí už vyrábí i nanuky bez cukru:) určitě bych si před tím nanukem raději pro klid na duši zaměřila cukr:) ale myslím si, že jeden nanuk ještě nikoho nezabil, ani diabetika :mrgreen: já cukrovku mám, píchám inzulin a občas si dám i tu zmrzlinu a to i když jsem byla těhotná - samozřejmě opravdu jen občas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
26.7.24 00:38

Já si dělala nanuky vlastní, nejjednodušší je třeba zamrazit trochu džusu a pak si to započítat do sacharidů při svačině. Jinak jako netěhotná hřeším víc, občasně nanuk typu Míša, ale v těhoenství jsem se držela dost. Ono asi víš, co to s tebou udělá a jak moc ti po tom cukr vyletí, ale obecně v těhotenství mi tělo reagovalo bouřlivěji než mimo něj a navíc tam bylo to dítě. Byť teda stádium duch na testu je ještě před vynecháním MS, ne? To jsem zuřivě žhavila drát ke svému diabetologovi a hodnoty se mi rapidně zhoršily snad ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21666
26.7.24 08:08

Já jsem měla cukrovku v obou těhotenstvích. Vždy mi vymizela. Ale u druhého těhotenství jsem s pozitivním testem nasadila dietu a volala do dia poradny, abychom se domluvili na OGTT. Tak ty máš cukrovku normálně, takže dieta a hlídání jídla je u tebe standardu, ne? Nanuk bych si zkusila udělat domácí v nějaké odlehčené variantě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.7.24 10:38

Pokud máš cukrovku normálně, tak snad hlídáš příjem sacharidů na denní bázi, a neměl by pro tebe být problém si tohle odpustit, ne? Nebo si dej takovou zmrzlinu, která těch sacharidů má málo, dnes je výběr opravdu bohatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí