Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kvůli antibiotikum a oparu jsi si vzala tabletku po? Proč jako? Žádný rozestup být nemusí, ale můžeš mít po té tabletce pěkně dlouho rozhozený cyklus.
@JancaS84 rozestup být nemusí
Příspěvek upraven 23.07.24 v 12:59
@shgall takže když pak během těhotenství dostaneš angínu tak půjdeš na potrat?
Proč sis proboha brala tu tabletu po? Ty antibiotika a opar měl chlap? A ty sis kvůli tomu vzala tabletu po?? Víš co vše bude ještě během tehotenství… já měla třeba zákrok se zuby v lokální anestezií, hnusnou chřipku…
@shgall
Pilulka po kvůli atb a oparu muže???
To jako proč??? Když odhlédnu od toho, že atb můžou mít dočasný vliv na plodnost muže, tedy že muž může mít dočasně sníženou plodnost, tak kde máš jistotu, že bys zrovna z tohoto styku otěhotněla? A i kdyby ano, kde máš jistotu, že by embryo nebylo v pořádku? A i kdyby nebylo, tak by s největší pravděpodobností odešlo s MS jako biochemické těhotenství a ty bys to nemusela ani zaznamenat.
Chjo - dávat na sebe pozor a dbát na správnou životosprávu během snažení se o miminko je super, ale chtělo by to používat i mozek a neděsit se každého prdu… Nejhorší je smrt z vyděšení…
@werajsik díky za dlouhé povídání o mém nerozumu 😂. Co je komu po tom, proč jsem si vzala tabletu po? To jsem vůbec nemusela uvádět, teď alespoň máte za co mě soudit 😁. Dotaz byl v něčem jiném. Ale nevadí, dotaz zde je jako hodit kakoš na ventilátor. Jestli někdo odpoví na dotaz budu překvapená
achjo dámy
Já bych teda do další menses počkala. Však to není dlouho. Asi bych na to nehupsla hned, co muž skončí s antibiotiky.
@Anonymní píše: Více
Jo, rozestup alespoň 10 let, nebo lépe už to raději vůbec nezkoušet ![]()
No, jelikož ty jsi o tom založila diskuzi, tak k tomu může každý vyjádřit svůj názor a jo, tak se přikláníme k tomu, že nebudeš zrovna chytrá.
@j.a.n.i1
z toho, že jsem si vzala tabletu po jsi usoudila, že nejsem moc chytrá?
Odpovídáš na něco, na co jsem neptala a hned urážet? Normální asi nebude někdo jiný
. Tady spíš někdo potřebuje prášky na zklidnění. Šílený, není nad ženský kolektiv. Děkuji všem adekvátním odpovídajícím ![]()
Ano, přesně z toho to usuzují a je to konstatování, nikoliv urážka.
Dámy, chtěla bych se zeptat. Musí být nějaký rozestup mezi tabletou „po“ nechráněnem pohlavním styku a početím? Jde mi o to, že plánujeme těhotenství s manželem. Ale v době kdy byl styk měl antibiotika a opar, takže abychom neriskovali vzala jsem tabletu po. Po vyléčení a po skončení antibiotik bysme rádi šli na to znova. Říkám si, zda musí být nějaký rozestup. Třeba počkát na další menses? Nemáte prosím s tím někdo zkušenost? Chápu, že to mohlo ovlivnit ovulaci a menses, jde mi spíš o to aby to neovlivnilo rozvoj budoucího plodu atd