Tableta po a plánování těhotenství

Anonymní
23.7.24 12:18

Tableta "po" a plánování těhotenství

Dámy, chtěla bych se zeptat. Musí být nějaký rozestup mezi tabletou „po“ nechráněnem pohlavním styku a početím? Jde mi o to, že plánujeme těhotenství s manželem. Ale v době kdy byl styk měl antibiotika a opar, takže abychom neriskovali vzala jsem tabletu po. Po vyléčení a po skončení antibiotik bysme rádi šli na to znova. Říkám si, zda musí být nějaký rozestup. Třeba počkát na další menses? Nemáte prosím s tím někdo zkušenost? Chápu, že to mohlo ovlivnit ovulaci a menses, jde mi spíš o to aby to neovlivnilo rozvoj budoucího plodu atd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
23.7.24 12:31

Kvůli antibiotikum a oparu jsi si vzala tabletku po? Proč jako? Žádný rozestup být nemusí, ale můžeš mít po té tabletce pěkně dlouho rozhozený cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.7.24 12:57

@JancaS84 rozestup být nemusí

Příspěvek upraven 23.07.24 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
23.7.24 12:59

@shgall takže když pak během těhotenství dostaneš angínu tak půjdeš na potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
23.7.24 13:08

Proč sis proboha brala tu tabletu po? Ty antibiotika a opar měl chlap? A ty sis kvůli tomu vzala tabletu po?? Víš co vše bude ještě během tehotenství… já měla třeba zákrok se zuby v lokální anestezií, hnusnou chřipku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 13:12

@KKK85 a rozestupu byste něco měla? Nebo jen soudy k tabletě po? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3957
23.7.24 13:21

@shgall
Pilulka po kvůli atb a oparu muže??? 8o 8o 8o :roll: To jako proč??? Když odhlédnu od toho, že atb můžou mít dočasný vliv na plodnost muže, tedy že muž může mít dočasně sníženou plodnost, tak kde máš jistotu, že bys zrovna z tohoto styku otěhotněla? A i kdyby ano, kde máš jistotu, že by embryo nebylo v pořádku? A i kdyby nebylo, tak by s největší pravděpodobností odešlo s MS jako biochemické těhotenství a ty bys to nemusela ani zaznamenat.
Chjo - dávat na sebe pozor a dbát na správnou životosprávu během snažení se o miminko je super, ale chtělo by to používat i mozek a neděsit se každého prdu… Nejhorší je smrt z vyděšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 13:48

@werajsik díky za dlouhé povídání o mém nerozumu 😂. Co je komu po tom, proč jsem si vzala tabletu po? To jsem vůbec nemusela uvádět, teď alespoň máte za co mě soudit 😁. Dotaz byl v něčem jiném. Ale nevadí, dotaz zde je jako hodit kakoš na ventilátor. Jestli někdo odpoví na dotaz budu překvapená 8o achjo dámy

• Citovat
  • Upravit
1938
23.7.24 13:54

Žádnou pauzu mít nemusíš, jen můžeš mít rozhozeny cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 14:01

@Thrisha moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.24 15:40

Já bych teda do další menses počkala. Však to není dlouho. Asi bych na to nehupsla hned, co muž skončí s antibiotiky.

• Citovat
  • Upravit
101754
23.7.24 16:29
@Anonymní píše: Více

Jo, rozestup alespoň 10 let, nebo lépe už to raději vůbec nezkoušet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
23.7.24 16:30

No, jelikož ty jsi o tom založila diskuzi, tak k tomu může každý vyjádřit svůj názor a jo, tak se přikláníme k tomu, že nebudeš zrovna chytrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 17:40

@j.a.n.i1 :roll: z toho, že jsem si vzala tabletu po jsi usoudila, že nejsem moc chytrá? :potlesk: Odpovídáš na něco, na co jsem neptala a hned urážet? Normální asi nebude někdo jiný :nevim:. Tady spíš někdo potřebuje prášky na zklidnění. Šílený, není nad ženský kolektiv. Děkuji všem adekvátním odpovídajícím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101754
23.7.24 19:59

Ano, přesně z toho to usuzují a je to konstatování, nikoliv urážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí