Ovu a těhotenský test

7
18.7.24 12:00

Ovu a těhotenský test

Ahoj holky, dělala jsem si těhotenský test a ovulační test. Správně bych zítra měla mít ovulaci podle aplikace. Včera jsem měla hlen narůžovělý s nitkami. Co myslíte? máte někdo zkušenost?
Nahoře ovu test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
18.7.24 12:27

@Misa164 takovýhle těhotenský u ke většinou vypadal falešný 🙈 jak ta čárka není celistvá. Mamatest, když se špatně namočí, umí krásně růžové čárky. S takovou pozitivitou by byla na ovulačním na 99% dálnice jak hrom. Pokud byla teď nidace, na testu se to objeví tak za dva dny ;)
Uvidíš co testy další dny. Zkusila bych jinou značku (jen ne Pepino :lol: ) a při testování fialovým namáčet kolmo a ne po rysku, ale jen tak do. pulky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.7.24 12:32
@bacova.mi píše: Více

Ona ta čárka je celistvá, ale na fotce to nejde moc videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
18.7.24 12:33

No já bych řekla, že jsi těhotná. To už není ani duch, ale světlejší druhá čárka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
18.7.24 12:51

Já jen upřímně řečeno nechápu, proč dělat zároveň ovulační a těhotenský test? Je to obojí úplně něco jiného, testuje se v jiné fázi cyklu a každý tento test hledá úplně jiný hormon.
A jsi si jistá tím, že víš, co je hlen? Poznáš rozdíl mezi hlenem a výtokem? Protože, já nevím, z čeho tu máme vycházet, to je strašně naplácané dohromady. Vždyť ani nepíšeš, který máš DC?

Pokud máš mít ovulaci, tak ano-ovu test by měl být pozitivní a za 24-48 bude ovulace, plodný hlen se taky objevuje před ovulací. Ale musí být průhledný a táhlý, ne narůžovělý.

Pokud teda máš být těhotná, tak na tom TT je za mě možná duch, není to výrazně barevná druhá čárka a neměla bys hlen, ale výtok. Výtok je hustý a bílý.
Nebo nevím, někdo by ti možná ještě mohl napsat, že narůžovělé zašpinění může být nidace 8) Každopádně uvidíš na konci cyklu, jestli přijde ms ;)

• Citovat
  • Upravit
616
18.7.24 12:58

Mě přijde že jsi těhotná 🤗 testu sem pár udělala a ty fialové taky občas tam maličko něco bylo vidět i když sem nebyla ale takle to vypadalo jen jednou a to když jsem byla těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.7.24 18:50

@Misa164 promiň, ale ani na tom druhém testu není čárka po celé šíři testu. Za mě je to falešný nebo špatně namočený. Jak nabihalo barvivo? Objevila se tam ta čárka hned po namočení ještě před kontrolní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.7.24 19:14

@Misa164 dohledala jsem své falešné mamatesty. Jen chci poukázat, co dokáže, když se hodně nebo po rysku namočí :nevim: být tebou, zkusím jinou značku (z Maxe, Benu). Pokud je to těhotenství, už se to ukáže i na ostatních testech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 20:31

Pozitivní nebo falešný?

Ahoj holky, druhý měsíc se snažíme o miminko. Ovulaci jsem měla před cca 10 dny. Dnes jsem 28DC, a menstruace se ještě nedostavila. Nevydržela jsem to a udělal jsem si test včera a dnes. Nejsem z toho moudrá, jelikož nemám žádné těhotenské příznaky. Nic mě nebolí, ani žádné jiné změny na sobě nepociťuji. Na testech mám duchy…dělala jsme dr.max. a mamatest. Nevím zdali to bude na fotce vidět. Jaké máte zkušenosti s těmito testy, dá se jim věřit, myslíte, že je šance?

• Citovat
  • Upravit
616
18.7.24 20:54

Za mě je to tam 🤗 já jsem testovala až 11 den a taky jsme měla jen slabouckeho ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.7.24 20:58
@Anonymní píše: Více

Je tam :dance: když je to potvrzené i Maxem, tak o tom není pochyb :palec: tiše gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí