Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
30.6. jsem měla poslední pilulku HA, 2.7. dorazila „ms“. Další HA už jsem brát nezačala, brala jsem jí něco málo přes rok. Nečekala jsem první měsíc hned naskočení cyklu, ale poslední dny jsem se cítila jako kolem ovu. Nedalo mi to a včera jsem si udělala ovu test - vím, že jsem měla začít dřív, ale to už je teď jedno
. Test byl podle mě pozitivní nebo blízko pozitivitě? Dnes test znovu a už je jasně negativní. Co myslíte, byl včerejší test pozitivní a ovu byla včera/dnes, ale to by byl pozitivní i dnešní test? Nebo už to byl jen dozvuk ovulace, která byla třeba v neděli?
Omlouvám se, jestli je můj dotaz úplně mimo, snažíme se poprvé o první mimi, tak je to pro mě vše nové ![]()
U pozitivního ovulacniho testu by mela byt carka stejne silna nebo jeste spis silnější nez ta kontrolni. To mi podle fotky nepřijde.
Mohla byt ovulace 13DC, nebo ti taky muze znovu zesilit a byt ovulace treba 16 DC, podle dvou testů, kdyz to neni jasny na první pohled, to uplne nezjistis. Chce to, pokud chces testovat, tak testovat dlouhodoběji.