Krvácí mimo menstruace

1
16.7.24 16:51

Krvácí mimo menstruace

Ahoj holky chci se jen prosim zeptat menstruci jsem mela dostat 10.7. Ale dostala jsem to 6.7. Mela jsem to skoro 3 dny a pak jsem vecer mela horecky zvraceni a skoro odpoledne jsem krvacela úplně malo neco hnědá krev a mam to do dneska nevim co toje a jestli mam stim jit doktorovi a predem dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ZinaJudita1
16.7.24 17:09

Ahojky, prosímtě, chybí ti tam nějaké základní informace, jako kolik je ti let a jaký máš ms cyklus, kolik dní? Prav. X nepravidelný? Obvyklá délka ms?
Odchylka 4 dny, ještě není tak moc. To je normální zub, který se může mezi menstruacemi objevit. Já jsem jednou měla výkyv i týden.
Horečka a zvracení, tak to jsou zrovna takové příznaky, že se nedá přesně říct, co to může být. Možná by bylo nejlepší si skočit ráno k obvoďákovi, aby ti změřil Crp a zjistil, jestli je to třeba na antibiotika.
Jinak k OG asi není potřeba chodit, pokud ty problémy nejsou vyloženě gynekologického rázu. Jenom kdybys cítila dole nějaké bolesti, pálení, svědění, měla výtoky nebo jak se říká cítila: diskomfort apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex