Čůrá jen bez trenek, s nimi se počůrá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
čůrá jen bez trenek
Ahoj maminky,
tak se přidávám k „zoufalým“ učitelkám čůrání. Mám druhé dítě. První holčička od dvou let v čůrání bez problémů. Chlapeček má 2 roky a 4 měsíce. Trauma z hrnce nemá, chodí čůrat i kakat, ale! Když má tepláky nebo trenky, tak si do nich učurne nebo se celý počůrá. Zato když chodí nahatý, tak si odběhne na hrnec nebo na záchod a nepočůrá se ani trošku. Máte někdo podobnou zkušenost a vyřešili jste to nějak? Děkuji moc za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Radu ne,ale malej je na tom u nás stejně.Vydrží i celou noc bez plínky,ale běda kdyby měl slipíky nebo kalhoty od tepláků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měli jsme to zrovna tak. S holou prckou se nepočůral už v 23 měsících. Se slipama to zvládá od 28 měs.
Hodně pomohlo, když jsem koupila zmenšující prkýnko na WC - to ho baví víc než hrnec, může splachovat atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řeším ted něco podobného, holka už dlouho bez plen ve dne i v noci bez nehod, si ted občas „učůrne“ do kalhot. Ale zjistila jsem, že prostě nemá čas jití na záchod nebo nočník, protože zrovna něco vymyslela. Když vidím, že přešlapuje, ptám se jí jestli nechce čůrat, řekne že ne a za ani ne minutu letí na nočník a už má kalhotky mokré. Prostě není čas, pak je to na poslední chvily a nehoda je na světě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme to úplně stejně, teď už je to v pohodě a říká si včas. Sem tam se ale ještě učůrne, na ven chodíme raději stále s plenami (čekám na teplo
). Ale nechávala jsem ho už v téhle době bez plen, jen holt pořád převlékala… Ještě mu dej čas, ono to přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to máme stejně. Doma chodí v tričku a podkolenkách, když to na něj přijde, sám se obslouží na nočníku. Jakmile ale dostane byť jenom slipy, tak nic nehlásí a počurá se, případně i to druhé
Jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat …
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ráda že nejsem sama zoualá. naší slečně je 28měsíců a tymokré kalhotky mě děsí.A hlavně jí to snad ani nevadí že je v mokru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit