Prkýnko na záchod pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
21.2.10 22:52

Prkýnko na záchod pro kluka

Prosím o radu. Potřebuju sedátko na záchod pro chlapečka, aby nečůral ven. Už jsme jich měli několik a i když poctivě zastrkuju pindíka, tak má mokrý všechno. I s prkýnkem. Budu moc ráda za každou radu.
(když jde jenom čůrat, tak už ve stoje, ale když jde kakat, tak většinou i čůrá a musím ho pak převlíct.
Nikibubu (jsem si až teď všimla, že jsem přihlášená na švagrovou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
22.2.10 08:21

Kamarádka zkoušela kde co a nic nepomohlo. Tvrdí, že nočník je „nejbezpečnější“.
Já Matyho zkusila posadit na záchod bez redukce, a prošlo to. Takže my ju kupovat nebudem. Teď už to má tak natrénovaný (dřív křičel „držet, držet“), že ho posadím jakoby hlouběji, on se drží sám, že mu nožičky lítají ve vzduchu mu kupodivu nevadí. A nehody nemáme žádný, teda kromě prvních pokusů. Co se tohohle týče, u „bezpečnější“ než nočník.
Ale na bobíky chodí Maty výhradně na nočník, každopádně se tam cítí jistěji, takže jsem ti určitě neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.2.10 08:29

Ahoj, my teda máme obyč redukci za 50,– a spokojenost. Ale je to čistě jenom prkýnko bez těch zvednutejch rantlů. Miku se naučil, že si musí pindíka zkontrolovat a čůrat dovnitř. Ale viděla jsem tuším ve zdrav. potřebách takový plastový prkýnko co vypadalo jako vršek od nočníku - tudíž bylo vysoký vepředu i vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.3.10 01:18

Jsem zakladatelka (nevšimla jsem si, že jsem přihlášená na švagrovou :-x ).
Poslední prkýnko máme NUK a přečůrává. Když jdem na záchod někde na návštěvě bez prkýnka, tak je to OK, ale musím ho přidržovat. Fakt jsme vyzkoušeli všechno -od těch nejlevnějších, až po ty hodně drahé. Mám ho nechat chodit na záchod bez prkýnka? Když se mu chce jenom čůrat, tak jde sám a sám si taky zvedne prkýnko, ale když jde kakat, tak většinou i čůrá a je to všude.(s tím prkýnkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.5.14 21:19

Řeším stejný problém jako zakladatelka, nevíte někdo náhodou o nějaké redukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.5.14 21:24

Resim to same protoze mame ten samy problem a zatim jsem zadnou indukci neobjevila :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.5.14 21:27

@seliluc
My jsme mohli mít redukci vepředu metr vysokou a stejně jí přečůral :nevim:. Když jako mimino ležel na zádech, tak se celý přečůral až na zeď, co měl za hlavou. Holt jsem mu při čurání na záchodě přidržovala pinďulu, později si ho přidržoval sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.5.14 21:40

@Dajdula já bych mu ho dáda přidržovala, jenže on musí sedět na záchodě sám a ještě k tomu mít zavřený dveře. A taky chodí na záchod sám, vždycky tam utíkám až slyším, že si pokládá redukci. A potom ho musím převlíct a ještě vytřít podlahu. Jenže on je pak z toho smutnej, že se počůral a přitom za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.5.14 21:41

@seliluc
A myslíš, že by ještě nepochopil, že si ho má přidržovat? Náš malej byl hrozně rád, když to zvádnul bez nehod a fakt si ho držel docela brzo. On se teda zásadně chodil koukat, když čůral táta, takže dost okoukal ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.5.14 21:47
@Dajdula píše:
@seliluc
A myslíš, že by ještě nepochopil, že si ho má přidržovat? Náš malej byl hrozně rád, když to zvádnul bez nehod a fakt si ho držel docela brzo. On se teda zásadně chodil koukat, když čůral táta, takže dost okoukal ;).

on se snaží si ho přidržet, říkla i že si ho držel, ale zase se počůral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.5.14 21:52

Ty jo, tak to neporadím. Snad jen, kdybys ho zkusila přimět k tomu, abys ho mohla zkontrolovat a opravit. Neboj, on se to časem naučí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.5.14 21:58
@Dajdula píše:
Ty jo, tak to neporadím. Snad jen, kdybys ho zkusila přimět k tomu, abys ho mohla zkontrolovat a opravit. Neboj, on se to časem naučí :hug:

já vím, já jsem ráda, že je samostatnej, snaží se. Je mi ho spíš líto, že se kvůli takový blbosti počůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.5.14 22:03

Mýmu synovi teď kupoval děda redukci v Hornbachu, nějakou obyč, ale je vpředu hodně zvýšená a polstrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.5.14 22:04
@Chupita píše:
Mýmu synovi teď kupoval děda redukci v Hornbachu, nějakou obyč, ale je vpředu hodně zvýšená a polstrovaná.

dík, tam jezdíme často, podívám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
20.5.14 22:08

Já jsem vyřešila problém tak, že jsem tu redukci otočila tím vyšším dopředu. Stejně tak jsou kluci naučení i s nočníkem :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze