Čurátko pro batole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
28.8.14 13:29
@Nainuva píše:
Dobrý nápad. Ale na tu chvíli bych radši nosila plastový kelímek a vylívala. :palec: Aspoň se to naučí držet a postupně ho můžeš dávat na zem a pak se naučí čůrat i na trávu :mrgreen:

ha, geniální, děkuji :potlesk: Budem učit mířit do kelímku a postupně oddalovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 13:30

Jinak na holčičku nechce, to hází mosty a řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.8.14 13:31

@Agnesita mně se to zdá vcelku nepraktické. Co s tou pomočenou věcí venku nebo na veřejných wc? Tahat lahev s vodou abych to opláchla nebo to hodit do pytlíku aby to zasmrádlo a množily se bakterie? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.8.14 13:33

Spíš bych měla strach z toho, aby si na to syn nezvykl a nevyžadovat to při každém čůrání nebo až začne chodit do školky.
A nepomohlo by vám zkusit venku na něco „mířit“? Že by se při tom syn soustředil na to, kam čůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.8.14 13:33

U nás by asi měl tříleťák problém s tím si „k němu“ dát něco „cizího“… Ale jako na chalupě bych to ocenila, chtěl čůrat jen venku, nočník odmítal, ale měl pak věčně mokrý tepláky, protože ne vždycky jsme ho odlovili my… A on pouští moc brzo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 13:34
@Agnesita píše:
Přijde mi to krkolomný, když čurá do kelímku, nechala bych kelímek. Je snad jedno, jestli mu proud moči „odvedeš“ nějakým trychtýřem, nebo pak vychrstneš kelímek, co pak doma prostříkneš třeba sanytolem a vymyješ. Extra udělátko pro děti neznám. Já mám shewee a bavila jsem se, jak mě kdekdo nařknul z úchyláctví, feminismu a touhy po extrémním genderu a pak se na fesťáku z toi_ky ozývalo „fúúúúj, sem nejdu, tady se nedá ani ničeho držeeet“, což mě bylo fuk, postála jsem a vypadla.Příspěvek upraven 28.08.14 v 13:26

no já myslela koupit normálně pro ženský a použít pro kluka.
A když to používáš, jde to i bez stažených kalhot? (jsem si říkala, že bych ho používala i já, levitovat nad špinavým záchodem umím, ale spíš třeba venku, nemáme v lese žádná hustá křovíčka a provoz je tam jak na Václaváku :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.8.14 13:35

@LenkaN26 a ruce si nemyješ? Kde je wc je většinou voda na umytí rukou/čehokoli. Vylepšuju to lahvičkou s antibakteriálním gelem. Navíc ten plast je tak zvláštně hladký, že je v podstatě po použití suchý, nedrží se na něm tekutina. Ale tak asi lepší se vznášet nad mísou v předklonu, nebo držet kde čeho nechutného okolo, to je fakt. Když vidím semtam ta poch_aná prkýnka, podlahu atd. tak spíš z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.8.14 13:37

@Bibi239 jo, jde to i bez stažených kalhot, ale lepší nacvičit :-) na horách se to taky občas hodí, ty zmrzlý zadky v křoví, to je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.8.14 13:38

@Agnesita Jo ruce si myju, ale tohle fakt mít nemusím. Venku v přírodě si to fakt představit nedovedu a tahat to po veřejném wc taky ne. Asi jsem v tomhle staromódní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.8.14 13:40

@LenkaN26 asi jo, nebo žiješ jiným životem. Vždyť ti to nikdo nenutí, jen mi přijde úplně puberťácká zábava posílat manželovi pro ohromný pobavení něco, o čem nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.8.14 17:52

@Bibi239 kluka jsem ze zacatku davala curat jako na „holcicku“, postupem casu odkoukal id kamarada curani ve stoje (synovi je ted 32 mesicu a zacal ve stoje curat pred mesicem) obcas to nevyjde a trosku si pocura kalhoty, ale neresim - snazi se.

Osobne bych se na podobny vynalez vyprdla a zkousela jinak.

• Citovat
  • Upravit
4497
28.8.14 19:23

@Agnesita a kvůli tomu, že mám dvě děti, skoro 40 tak nemám právo se pubertálně bavit? Chlapi u něj ve firmě to určitě pobavilo a o tom ten život snad je a ne brát všechno vážně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.8.14 20:54
@Bibi239 píše:
ha, geniální, děkuji :potlesk: Budem učit mířit do kelímku a postupně oddalovat :palec:

No ale bays neměla celou počůranou ruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 20:57
@Nainuva píše:
No ale bays neměla celou počůranou ruku :lol:

budem trénovat ve vaně, tak si jí kdyžtak hned opláchnu :mrgreen: Nejlepší jsou ty nejjednodušší nápady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.8.14 09:00

Mě to přijde jako skvělý nápad, ne tak pro kluka ale pro nás dámy :mrgreen: já bych do toho klidně šla :mrgreen: ale cenu sem nikde nenašla :think: určitě pro zakladatelku bych trénovala do kelímku, ale záleží na tobě jestli bys to potom ještě využila nebo nikoli. kluk ti za chvíli vyroste a co pak stím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze