Čurátko pro batole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7009
28.8.14 12:45

Čurátko pro batole?

Ahoj,
už nějakou dobu vím, že vedle menstruačních kalíšků existují i silikonová „čurátka“, která umožňují ženám čůrat vestoje (pánské záchodky, špinavé záchodky).

Teď mě ale napadlo pořídit čurátko pro téměř 22 měsíčního. Syn doma chodí na záchod sám, spolehlivě, včera se do záchoda i dvakrát vykakal, tak chci chytit poslední slušné počasí a odplínovat na ven.
Problém je, že když mu podržím pindíka, aby si nepočural kalhoty, tak se nevyčurá, ale naučil se ve vaně si říkat a čurat do kelímku, aby nemusel vylézat, tak jsem to dnes venku využila, čůral do bábovky na písek :oops:

Taky tříleťák by ho užil, pindíka vždycky drží divně u kořene a pak mu to stříká různě, kdyby si přidržel čurátko, měla bych jistotu, že to nebude na gatích, rukou, botách…

Máte někdo zkušenost s čurátkem u dětí? Nebo nějakou náhražkou? (napadá mě třeba trychtýř :mrgreen: ) Máte zkušenosti v zimě? Jak to vidíte s čištěním, nevím, jestli by stačilo jedno erární, víc se mi jich fakt kupovat nechce…

p. s.pokud neznáte, googlete nejdřív třeba shewee amrkněte na obrázky ;)
p. p.s. já vím, že to je zbytné. Vím, že prakticky všichni se beztoho obejdou. Jen si chci ulehčit život a podpořit batole v odplínkování, když venku hlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
28.8.14 12:51

Se zase někdo nudí? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 12:53
@zvidavajanca píše:
Se zase někdo nudí? :lol: :lol: :lol:

ano, děkuji za dobrou radu k tématu. :roll: Ne nenudím se, pouze bádám, jak si ulehčit odplínkování třetího dítěte, je na tom něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.8.14 12:56

@Bibi239 Koukla jsem na google a nic takoveho mi nevyskocilo, pouze tato diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
28.8.14 12:57

Zkušenost nemám, ale řekla bych, že bude lepší, když bude trénovat ‚prirozene‘, aby se pak nestalo, že bez čurátka ani ránu :) I když chápu, že si to chceš zjednodušit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
28.8.14 12:58
@kaja00 píše:
@Bibi239 Koukla jsem na google a nic takoveho mi nevyskocilo, pouze tato diskuze :lol:

Ale jo, něco takového existuje, jen se tomu říká jinak, možná čůrykap :-D

Edit: čurokap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
28.8.14 13:15

Ja to chci poridit tchyni, ma pohybove problemy. Urcite staci jeden, udrzba asi nebude tezka.Ale taky nevim, jestli si na sebe neusijes bic do budoucna, ze by bez toho nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
28.8.14 13:16

@Bibi239 ahoj,já teda držím prcka venku jako se drží holčičky, jinak si počůrá gatě. Já našla jen holčičí čůrátka
 https://www.facebook.com/…40191920376/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
28.8.14 13:16

Já bych se na to taky vykašlala, přijde mi to hloupost. Jak už bylo zmíněno, pak bys mohla řešit problém, jak naučit prvňáčka čůrat bez čůrátka :think: Zkoušela jsi děcka dávat venku čůrat tak, jak se dávají holčičky? Nevím, jak to popsat, ale ty určitě víš. Přijde mi to mnohem lepší, než kupovat takové vymoženosti ;)
Já taky se synkem čůrám tak, že ho postavím před sebe a kolenem mu zatlačím na zadeček, od se prohne, vytvoří takové „Céčko“ a tím pádem vystrčí pindíka ven a kalhoty si nepočůrá. Pindíka nedržím vůbec a když to není velký proud, tak mu pindíka nedržím, ale jen podpírám zespodu, aby si ty kalhůtky nepočůral.
Nehledě na to, že když si takhle malý dítě řekne na čůrání, tak máš většinou pár vteřin na to je svléknout a dát čůrat. A určitě by se ti chlapeček počůral, kdyby jsi měla ještě v kabelce hledat čurátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.8.14 13:17

@Bibi239 Tak čúrátko neznám..zní to dost zajímavě. Já bych na tvém místě nosila ten kelímek a vodu na vypláchnutí. A učit kluka at se drží sám když od tebe mu to nejde. Nebo držet na holku :P to je ale asi ponižující..já mám dvě holky tak nevím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.8.14 13:19

Dobrý nápad. Ale na tu chvíli bych radši nosila plastový kelímek a vylívala. :palec: Aspoň se to naučí držet a postupně ho můžeš dávat na zem a pak se naučí čůrat i na trávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.8.14 13:24

Přijde mi to krkolomný, když čurá do kelímku, nechala bych kelímek. Je snad jedno, jestli mu proud moči „odvedeš“ nějakým trychtýřem, nebo pak vychrstneš kelímek, co pak doma prostříkneš třeba sanytolem a vymyješ. Extra udělátko pro děti neznám. Já mám shewee a bavila jsem se, jak mě kdekdo nařknul z úchyláctví, feminismu a touhy po extrémním genderu a pak se na fesťáku z toi_ky ozývalo „fúúúúj, sem nejdu, tady se nedá ani ničeho držeeet“, což mě bylo fuk, postála jsem a vypadla.

Příspěvek upraven 28.08.14 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.8.14 13:25

@Bibi239 jako poslala jsem chlapovi do práce obrázek ať si zkusí s chlapama tipnout na co to je. Myslím, že je to dost pobaví. Jen se bojím abych to pak nedostala na vánoce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.8.14 13:27

@LenkaN26 to je přesně ono, hlavně že je to směšný, ale nikdo to nezkusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze