Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý den všem!
Ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti s plenkami Cuties first quality? Prohledala jsem všechny možné diskuze a tyhle plenky zatím snad nikdo nezkoušel. Já zatím nemám jak zkoušet
, ale rozhazuji sítě a hledám zkušenosti s různými plenkami.
Moc děkuji!
@peety Tak ja je uz vic nez tyden testuju…zatim mam srovnani jen s pampers premium. Rekla bych, ze Cuties nejsou tak chemicky citit, ale pampers trosku lip saji. Tim nemyslim, ze by mi Cuties protikaly, jen u pampers uplne vidim jak vysusi i stolici. Co se tyce strihu, tak malymu sedi a zadnou vyrazku z nich nema.
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s těmito plenkami?
děkuji
@peety @Lucivo můžu se zeptat na Vaší zkušenost?
Teď používáme pampers premium care a jsem spokojená, po ostatních pamperskách se malá opruzuje a taky má vyrážku, tak bych chtěla zkusit jiné ![]()
@anonymka227 my jsme ted pouzivali pampers kvuli sitce na novorozeneckou stolici. Ted budem prechazet na vel.4, takze zase zkusim cuties. Nevite kde se vubec daji koupit? Na zacatku jsem je dostala jako darek.
@Lucivo Na feedo.cz maji měsíční zásobu za 899 tak jsem myslela že bych je zkusila. A vydržeji na celou noc nebo ne?
ppc vydržeji
ale zbytek pampersek ne ![]()
@anonymka227 To bohuzel nemuzu rict, dostala jsem velikost newborn a 2, z te vyrostl jeste v dobe, kdy jsem poctive prebalovala i v noci.
@Lucivo na tom feedu vyjdou o trošičku levnějc než ty pampers premium care, tak jsem myslela, že bych je vyzkoušela, ale bojím se toho jak vydrží
malá spí od 9 do 7 a nevzbudí se ani jednou, tak jí nechci budit kvůli přebalování. Jednou jsem jí dala ty oranžový pampersky na noc a ve 2 ráno byla vzhůru a úplně pročůraná
tak aby to nedopadlo podobně
nejhorší je, že nemůžu najít žádný recenze na tyhle plínky
Holky, já je nakonec nekoupila, když jsem nenašla moc recenzí.. ![]()
@peety no já právě taky nic nemůžu najít
on je snad nikdo nekupuje ![]()
Ony se totiz dodavaji pry porodnicim, dealuje je chlapuv pribuzny. Ja jeden zkusebni balik objednam a dam vedet.
@Lucivo aha
tak to u nás v porodnici měli ty oranžový pampersky
tak až je budeš mít dej určitě hned vědět
![]()
Za mě lepší než Pampers premium care. Jsou tenké, měkké, mají gumičku na zádech a pružné postranní pásky, nesmrdí chemií. Máme velikost 5, proti Pamperskám jsou větší.
Dávám je pouze na noc ( jsou hodně drahé, jedna vyšla na 9,20) a zatím ještě neprotekly. Já jsem spokojená, teda až na tu cenu.