Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo „uzival“ Cuvitru před plánovaným KETem? Mám ho doporučený z imunologie a chtela jsem se zeptat na zkusenosti, případně jak se podává?
Píchá se do břicha. Nevím jestli ne na něj studie. Za mě něčím k čemu by to bylo před KET dobré. Ale nejsem doktor. Píchám si to, ale děti už mám.
@alisekR píše: Více
Děkuji za odpověď. Právě mě zajímalo zda si ho můžu aplikovat sama nebo ne (když je to do břicha tak předpokládám že ano). Mám úplný MBL deficit a za sebou už xx potratu (už to ani nepocitam). Mělo by mi to snad pomoci abych nepotratila…ale uvidíme jak to dopadne.
Tak oni ví, co dělají. Já si v době plození píchala Igampliu a i dcery jsem z toho začala špinit.
Ale opravdu netuším jak imunoglobulin pomůže udržení, tak to ber jako názor laika.
Ahoj, můžeš mně prosím napsat, kde píší Cvitru, moje ošetřovací lékařka tento lék ani nezná, žila jsem v Rakousku a nebyl to problém, mám oslabenou imunitu, ale zde v Čechách mně ji lékař nechcepsát a logicky, do Rakouska se mně jezdit nechce…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.