Cuvitru - před KET

27.11.24 12:17

Cuvitru - pred KET

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo „uzival“ Cuvitru před plánovaným KETem? Mám ho doporučený z imunologie a chtela jsem se zeptat na zkusenosti, případně jak se podává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9025
27.11.24 13:21

Píchá se do břicha. Nevím jestli ne na něj studie. Za mě něčím k čemu by to bylo před KET dobré. Ale nejsem doktor. Píchám si to, ale děti už mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.24 21:01
@alisekR píše: Více

Děkuji za odpověď. Právě mě zajímalo zda si ho můžu aplikovat sama nebo ne (když je to do břicha tak předpokládám že ano). Mám úplný MBL deficit a za sebou už xx potratu (už to ani nepocitam). Mělo by mi to snad pomoci abych nepotratila…ale uvidíme jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.11.24 05:58

Tak oni ví, co dělají. Já si v době plození píchala Igampliu a i dcery jsem z toho začala špinit.
Ale opravdu netuším jak imunoglobulin pomůže udržení, tak to ber jako názor laika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.24 13:14

Já už to beru jako takový posledni pokus. Tak uvidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.25 03:13

Cuvitru

Ahoj, můžeš mně prosím napsat, kde píší Cvitru, moje ošetřovací lékařka tento lék ani nezná, žila jsem v Rakousku a nebyl to problém, mám oslabenou imunitu, ale zde v Čechách mně ji lékař nechcepsát a logicky, do Rakouska se mně jezdit nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty