Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
bohužel musím řesit revizi pro zamlklé těhotenství. Dnes jsem 8+2 tt a těhotenství se přestalo vyvíjet 6+6 tt. Dnes jsem se byla domluvit na Obilňáku a přístup a prostředí příšerné, ale zase si říkám, že po odborné stránce by to mohlo být ok. Další možností je soukromé středisko Gynmeda, ale upřímně skrze celkovou anestezii a možné komplikace bych byla radši v nemocnici, i když je mi jasný, že to na soukromé klinice bude daleko příjemnější. Nevím jak se rozhodnout
Moc děkuji za všechny rady a zkušenosti ![]()
Ahoj, já jsem byla na revizi na Obilňáku na jaře. A minulý rok jsem tam byla na operaci s vaječníky a nemohu si stěžovat. Samozřejmě je to velká nemocnice, tak se to tam bere jako na běžícím páse ale nic jinýho jsem ani nečekala. Operace mi přišla opravdu v pořádku, vše vysvětleno atd. Revize byla taková hodně rychlá ale i tak si mě tam nechali přes noc. V rámci možností všichni moc milí a příjemní.
Ahojky,
moc děkuji za zkušenost, alespoň mě to trochu uklidnilo. Mohu se prosím zeptat, proč si musela po revizi zůstavat přes noc? Mě dnes řekli, že mě pustí večer domů, tak snad😻
Je mi líto, že to u vás takto dopadlo, také jsem přesně týden zpět na běžné kontrole zjistila, že našemu miminku nebije srdíčko, byla jsem 8+3 a dle velikosti plodeček odpovídal přesně na den, takže mu přestalo bít srdíčko těsně před kontrolou. Je mi z toho stále zle a stále se z toho nemůžu vzpamatovat. Tak ti přeji taktéž hodně sil, ať to překonáš v pořádku.
Já do nemocnice na revizi nechtěla, tak mi provedli revizi dělohy v mém IVF centru, kam s manželem docházíme. Dělají revize dělohy běžně, příjemné prostředí, byla jsem tam opravdu chvilinku, opravdu ambulantní. Revizi jsem měla bez výškrabu (kyretou), jen vakuumextrakcí a žádala jsem je, aby byli ke mě šetrní, neboť žádné děti ještě nemám a jakmile to bude možné, opět se chceme pomocí transferů o mimi pokoušet. Tam to berou jako samozřejmost, že budou důkladní, ale šetrní vzhledem k tomu, že tam léčí neplodnost. Krvácela jsem minimálně a nyní téměř týden po zákroku mne vůbec nic nebolí, tak doufám, že bude vše v pořádku. Za týden mám kontrolu. Přeji ti, ať se dobře rozhodneš a ať u tebe zákrok dopadne dobře!
@Eva_1718 omlouvám se za pozdější odpověď. No říkali mi že je to lepší a já mám doma 2 letého syna a věděla jsem že by se na mě vrhnul a chtěla jsem mít jistotu že budu v pořádku a nebudu krvácet. Takže by mě pustili i ten den kdybych chtěla, ale dobrovolně jsem zůstala přes noc
už to máš teda za sebou, tak držím moc palce a odpočívej. 💞
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.