Ovulace týden po potratu

Anonymní
13.11.24 18:57

Ovulace týden po potratu

Zdravím, měla bych prosím dotaz. 5.11 v noci jsem samovolně potratila (doktor zjistil nevyvyjici se plod 21.10 a to jsem byla 7+3, plod v tu dobu uz tyden,,mrtvy,, a potratila jsem 9+3). Potrat proběhl bez komplikací, 2 dny zpět jsem ještě trošičku špinila ale ted uz ani nešpiním, takze si zítra zavolam na gyndu kvůli kontroly. Ale muj dotaz chci směrovat jinde..vcera jsem pri utření po male zaznamenala hlen a dnes me,,dloubá,, v břiše uplne presne jak při ovulaci. Zkusila jsem si tedy ze srandy ovu test a je pozitivni. Je mozne, abych 8 dni po samovolném potratu mela ovulaci? Pred potratem jsem zacala pot kontryhel a chci v nem i pokračovat na úpravu cyklu. Pred potratem jsem mela nepravidelne cykly 35-55 dni. Tak se mi zda jako blbost, abych mela ted ovulaci. Každopádně sex az do kontroly samozrejme nebude, zeptam se i doktora co si o tom mysli a kdy se muzem začít snazit, spis jen tak ze zajímavosti..dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
13.11.24 19:19

Ovulační test ti může zachytit zbytkové hcg, což je pravděpodobnější. Ale vyloučená není ani ta ovulace. Já ji mám taky poměrně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
13.11.24 20:28

Je to dost nepravděpodobné, týden po potratu můžou být v těle ještě zbytky hCG a není moc velká šance, že by během toho týdne stačilo hCG klesnout na nulu a ještě k tomu dorůst nové vajíčko. normálně jsem mívala ovulaci dost brzy (ten 9.-10. den nebyl výjimkou), ale pokaždé po potratu se o týden-dva posunula a cyklus prodloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24248
13.11.24 20:37

Možné to je. Já to tak měla u prvního těhotenství. Těhotenství se přestalo vyvíjet kolem 5tt. Tři týdny jsem čekala jestli odejde samo, ale nevyšlo to. Takže jsem musela na revizi dělohy. Měla jsem po ní zánět dělohy, takže jsem byla častěji u gynekologa. Desátý den po revizi už jsem měla potvrzenou ovulaci ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 21:27

Ale pokud teda ted by byla ta ovulace, tak menstruaci bych mela dostat za tech cca 12-14dni ze?

• Citovat
  • Upravit
10923
13.11.24 21:30
@Anonymní píše: Více

Zkus tehotensky test. Priklanim se k tomu, ze ovulacni test furt zachycuje HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 21:40

Test zkusim zítra, doma mam jen ovulacni, tehotensky ne, tak zítra koupím a zkusim. A poslu to sem jestli můžu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.24 16:35

Já jsem byla 14 dní po potratu na kontrole a byl vidět pěkný folikul, pár dní do ovulace zbývalo. Menzes jsem potom dostala asi s třídenním zpožděním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.24 20:09

Tak jsem si dělala ten test a malá čárka tam jeste je, tak to bude asi tim. Zitra jdu na kontrolu tak uvidím, co mi řekne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty