Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je snad nějaký hodně blbý dotaz, ne?
Proč by někdo něco takovýho dělal? ![]()
Myslím, že to musí být tak moc smutná životní záležitost, na kterou člověk nikdy nezapomene po celý svůj život. ![]()
Bude strašně smutný když náhodou budeš muset nebo chtít vysvětlit význam toho tetování.
No když musíš. Asi bych si dala odstup. Třeba rok, dva.. aby to nebylo v návalu emocí. To tepajici srdce a pak mi prijde jasne ale drsné. Asi bych šla formou tlapek někam nenapadne. Vnitřní strana paže. Aby to byl opravdu jen můj symbol a ne potreba to vyrvavat a stále na to koukat
@hospodki píše: Více
Ja bych nepochopila ani jedno
.
Aspon ted budu vedet, at neudelam nejaky trapas.
@Tarena píše: Více
Já bych to taky nepochopila…ale ve finále pak ti lidi, když se jich na to tetování v dobré víře zeptáš, tak se buď rozbrečí a/nebo ti vynadají, že to soukromá věc a nechtějí o tom mluvit… Taková ta logika - chci to všem ukázat, ale nechci o tom mluvit, musí to pochopit sami
@Tarena píše: Více
Ono těch symbolu může být ranec. Podle toho jak kdo co cítí.
Viděla jsem třeba puget Růží kdy poupata značila potrat, pootevřená poupata úmrtí a rozvita dítě.
@Atisia píše: Více
To bych taky nedala. Jako ja ted, kdyz to vim, chapu, ze je to svatozar, ale predtim jsem to videla jako nozicky, ktere jdou do nejake diry.
Takze jak někdo psal, ze je to jasne, tak ja jsem v tomhle mimon. Za coz asi muzu byt rada.
@vulpes píše: Více
No, já už jsem asi stará nebo nejdu s dobou. ![]()
Mě by něco takovýho nikdy v životě nenapadlo. Až teď jsem se tady dozvěděla, že jsou na to i určité typy na netu…
Neznám nikoho, kdo má takové tetování. Ale pokud je to způsob pro tebe, jak se smířit. Tak proč ne.
Najdi si někoho, kdo umí kreslit. Dovedla bych si představit hezky nakreslená svíčka s maličkým křížkem, kočárek a anděl. To je snad dost pochopitelné. Nějak to do sebe zakomponovat.
@Černá Madonna píše: Více
Většina by do toho nesla. Ale spousta lidi má z tetování určitý symbol a tak to je pro ně smysluplné.
@Lily-of-the-valley přesně tak nechtěla sem tu někoho naštvat nebo urazit nebo něco takového. Ale pro mě je tetování symbol na věky nikdy si nedávám kravinu ale věci či pro mě něco znamenají mam tam celou rodinu a myslím ze i moje miminko které tu bohužel nemůže byt je moje rodina! ❤️
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj chci se zeptat máte někdo tetování jako vzpomínku na to že vám zemřelo miminko? Děkuji jestli ano mohu ho vidět?