Tetování vzpomínka na mrtvé miminko

Anonymní
13.11.24 16:27

Tetování vzpomínka na mrtvé miminko

Ahoj chci se zeptat máte někdo tetování jako vzpomínku na to že vám zemřelo miminko? Děkuji jestli ano mohu ho vidět?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16314
13.11.24 16:51

To je snad nějaký hodně blbý dotaz, ne?
Proč by někdo něco takovýho dělal? :?
Myslím, že to musí být tak moc smutná životní záležitost, na kterou člověk nikdy nezapomene po celý svůj život. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
13.11.24 17:01

Bude strašně smutný když náhodou budeš muset nebo chtít vysvětlit význam toho tetování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
13.11.24 17:04

Zadej si do google “stillborn tattoo”, je jich tam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
13.11.24 17:10

No když musíš. Asi bych si dala odstup. Třeba rok, dva.. aby to nebylo v návalu emocí. To tepajici srdce a pak mi prijde jasne ale drsné. Asi bych šla formou tlapek někam nenapadne. Vnitřní strana paže. Aby to byl opravdu jen můj symbol a ne potreba to vyrvavat a stále na to koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
13.11.24 17:28
@hospodki píše: Více

Ja bych nepochopila ani jedno 8o.
Aspon ted budu vedet, at neudelam nejaky trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7869
13.11.24 17:31
@Tarena píše: Více

Já bych to taky nepochopila…ale ve finále pak ti lidi, když se jich na to tetování v dobré víře zeptáš, tak se buď rozbrečí a/nebo ti vynadají, že to soukromá věc a nechtějí o tom mluvit… Taková ta logika - chci to všem ukázat, ale nechci o tom mluvit, musí to pochopit sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
13.11.24 17:32
@Tarena píše: Více

Ono těch symbolu může být ranec. Podle toho jak kdo co cítí.
Viděla jsem třeba puget Růží kdy poupata značila potrat, pootevřená poupata úmrtí a rozvita dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
13.11.24 17:41
@Atisia píše: Více

To bych taky nedala. Jako ja ted, kdyz to vim, chapu, ze je to svatozar, ale predtim jsem to videla jako nozicky, ktere jdou do nejake diry.
Takze jak někdo psal, ze je to jasne, tak ja jsem v tomhle mimon. Za coz asi muzu byt rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16314
13.11.24 17:43
@vulpes píše: Více

No, já už jsem asi stará nebo nejdu s dobou. :nevim:
Mě by něco takovýho nikdy v životě nenapadlo. Až teď jsem se tady dozvěděla, že jsou na to i určité typy na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
13.11.24 17:49

Neznám nikoho, kdo má takové tetování. Ale pokud je to způsob pro tebe, jak se smířit. Tak proč ne.
Najdi si někoho, kdo umí kreslit. Dovedla bych si představit hezky nakreslená svíčka s maličkým křížkem, kočárek a anděl. To je snad dost pochopitelné. Nějak to do sebe zakomponovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
13.11.24 17:52
@Kelsey1 píše: Více

To je strašně jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
13.11.24 17:59
@Černá Madonna píše: Více

Většina by do toho nesla. Ale spousta lidi má z tetování určitý symbol a tak to je pro ně smysluplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 18:10
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 18:12

@Lily-of-the-valley přesně tak nechtěla sem tu někoho naštvat nebo urazit nebo něco takového. Ale pro mě je tetování symbol na věky nikdy si nedávám kravinu ale věci či pro mě něco znamenají mam tam celou rodinu a myslím ze i moje miminko které tu bohužel nemůže byt je moje rodina! ❤️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty