Tetování vzpomínka na mrtvé miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.11.24 19:43
@Anonymní píše: Více

A tak to je zase hezky myšleno… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 19:58

Ano to máte pravdu dekuji vám :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 19:59

@markytka3 tak přesně díky :) už sem si fakt
Myslela ze sem nějaká jetá 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 20:00

@Maggdallena je to tak! :) určitě lepší tetování než kraviny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 20:01

@Atisia už jsem rozhodnuta :)
Mam na tele tetování které pro mě mají hodnotu a tohle není jiné. Jen sem chtěla vědět co se tak dává nikoho neznám ve svém
Okolí.)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 20:11

Jen sem to tam bohužel nikde nenašla :-

• Citovat
  • Upravit
43037
13.11.24 20:23

Vy se ptate lidi, co znamenaji jejich tetovani? Nebojite se trapasu, kdyz budou muset priznat, ze se s tim probudili po parbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
13.11.24 20:31

Já za život potkala potetovaných lidí tolik a neptala jsem se nikdy nikoho na význam. Přijde mi úplně od věci se někoho ptát, co to je za datum, proč má psí tlapku nebo co ty runy znamenají v češtině. Pokud o tom někdo začne někdo sám od sebe, tak ok, ale jinak mi to přijde stejně divný, jako bych se jen tak někoho zeptala, jakou má velikost bot nebo kdy má menstruaci. Neberu tetování jako veřejně přístupný skicák/životopis, který by měl ulehčil small talk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149601
13.11.24 20:37
@Pudloslava píše: Více

Neptám. Ale když je hezké, ráda se kouknu. Sama žádné nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
13.11.24 20:39

Tak prave kdyz to ma hodnotu pro tebe, tak bys mela vedet, co za symbol chces. A ne kopirovat z internetu ‚co se tak dava‘. To jsou prece treba symboly co maji hodnotu pro ty druhe lidi a pro tebe nemusi znamenat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
13.11.24 20:40

To je ale prece jejich trapas, ne tvuj :lol: ale ne, ja se neptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 20:41

@hani28 ja sem chtěla jen vidět ne něco kopírovat

• Citovat
  • Upravit
34473
13.11.24 20:50

Neptám, nezajímá mě to. Naprostá většina je hrozná, jak motivem, tak prací, nechápu, čím jsou lidé ochotní si nechat z. urvit tělo. Úplná pecka jsou jména dětí a datumy jejich narození na předloktí, to je snad nějaká epidemie mezi tetovanými. Stejná hloupost mi přijde i plán zakl. Za 10 let může být emočně úplně jinde a jen si bude jitřit rány. Jakože když si to nevytetuje, tak na to zapomene? Hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16359
13.11.24 21:09
@markytka3 píše: Více

No, já bych spíš řekla, že když si někdo není schopen uvědomit smutnou realitu, která bohužel nastala a má potřebu si to nechat i vytetovat přímo do kůže, tak to svědčí o určité psychické labilitě… :think:
Protože, každý „normální“ člověk si je moc dobře vědom toho, co se mu v jeho životě stalo, aniž by si to musel navždy připomínat nějakým smutným tetováním. :?

Ale, jestli to někomu pomůže zmírnit jeho bolest, tak proč ne? :nevim:
Chápu, že jsou i lidé, kterým v takových situacích pomáhá příslušná medikace… no a někdo se musí navzdory těžkému osudu nechat za každou cenu tetovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
13.11.24 21:22

Osobně si to neumím představit, tetování miluju, mám dost a taky s určitým příběhem, etapou, mám i vzpomínku na mrtvého psa, bohužel přesně dnes nám odešel další, taky bude, hned vedle prvního, až nastane čas, s odstupem. Ovšem dítě si představit neumím, ale to je vlastně úplně jedno, pokud to pomůže tobě, cítíš to jako správný, tak to tak udělej. Hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty