Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
rozhoduji se pro kočárek a jsem tedy dosti bezradná… prosím vás, jakou máte kdo zkušenost s kočárkem trend line - rider (polsko)? nechci za kočárek utratit majlant, nechci, aby byl těžší než 15 kg v kompletní výbavě… - zdá se mi, že se platí dosti za značku… díky za rady, typy. nebráním se ani koupi kočárku z druhé ruky..
Ahoj, zkusila jsem jen tak zběžně kouknout po netu a našla jsem nějaké info třeba hned tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
A pak na rodině - http://www.rodina.cz/…se/prisp.asp?…
No zkušenosti nic moc, řekla bych… Asi je lepší investovat trochu víc peněz, než dát pár korun a za chvíli kupovat nový kočárek, protože ten původní se neosvědčil.
Nemusíš kupovat zrovna ty super hyper značky (Jané apod.) - spíš nějaký takový zlatý střed, ale polský kočár se fakt nevyplatí, aspoň co jsem takhle narazila na názory na internetu…
Díky Ti moc za odpověď.. Myslím teď, že do něj nepůjdu a jdu hledat dál ![]()
CVANCARKO Nevím,co je pro tebe majlant…ale já taky vybírám kočárek a zvažovala jsem pro a proti.. a váha a funkčnost jsou pro mě dost důležité…já se rozhodla pro Inglesinu Magnum. nafukovací kola Ergo Bike…teď je akce na www.detskyraj.cz za 10000,– +/- nevím přesně…je to dost…ale kamarádky ji mají a jsou nesmírně spokojené…váha jen 13.7 kg, houpací, dlouhý 83 cm a fakt dobře vymyšlený…tak to je můj návrh…já taky dlouho váhala a pořád ještě zvažuju…je to dost peněz,ale s poslkými kočárky jsou dost špatné zkušenosti a ty nové (i drahé) značky nedělají houpací, a to je pro mě priorita. Doufám,že jsem ti pomohla…
Ahojte,
přesně tak, já jsem strávila hodně času prohledávání různých internetových diskuzí o kočárkách a pisatelky si téměř všude na polské kočárky stěžují. Dost špatných zkušeností je popsáno i přímo na Sdružení na obranu spotřebitelů apod. Kamarádka si zajela pro kočár přímo do Polska na tržnici, ale protože se jí po 2 měsících používání úplně rozpadl, stejně si tady v Česku kupovala ještě nový (nepolský!) kočárek. Takže jí to celkově vyšlo pěkně draho ![]()
Souhlasím s Berenike s tou Inglesinou Magnum - už jsem ti tenhle tip taky chtěla napsat do toho prvního příspěvku, ale nebyla jsem si jistá, jaká cena je pro tebe přijatelná, tak jsem nechtěla střílet naslepo
Kamarádka Inglesinu Magnum má a je opravdu spokojená. Klasický kočárek, houpací, dobře vypadá, moc neváží. Cena nového se pohybuje tak kolem těch 10-11 tis.
Ahoj, já jsem měla podobné podmínky, nechtělo se mi za kočár dávat kolem 20 tis, protože jsme dělali byt. Nakonec jsem zvolila Knorr Nizza-trojkombinaci, ve výbavě taška 3v1 (jako hluboká korba nebo v tom můžeš mimi přenášet),fusak a nánožník. Akorát jsem si dokoupila tašku a pláštěnku. Zkusím napsat plusy a mínusy: ![]()
" + "
" - "
No, nevím, jestli jsem ti nějak pomohla, ale někde jsem četla, že maminky v tom vozí i zimní děti a v pohodě. Já měla Adlu v červenci, do cca 4 měsíce jsem jí vozila v tašce a pak (ačkoliv jsem nemusela) jsem jí dala do sporťáku (jde do skoro úplného lehu), na zimu jsem koupila fusak (Aesthetic), ten jsem vložila do jejich fusaku, co byl k tomu a Adina byla jako v bavlnce celou zimu ![]()
Jestli máš někde poblíž krám s kočárky, tak si všechny pořádně prohlédni, vím, že je mají ve Špuntíku (www.spuntik.cz) nebo v Dětským Ráji (www.detskyraj.cz), ale je to všechno Praha. Mnoho zdaru a snad jsem trochu pomohla ![]()