Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vím, že na kočárky X-Lander zde už proběhla spousta diskusí,ale nenašla jsem bohužel odpověď na mou otázku.
Poradíte mi, je moc velký rozdíl ve velikosti lůžka mezi oběma typy
ať nemusím za pár měsíců pořizovat nový kvůli tomu,že už se prcek do kočáru nevleze ![]()
XA - lůžko: 88 cm délka x 31 cm šířka
X1 -lůžko: 72 cm délka x 31 cm šířka
Líbí se mi spíše X1, ale mám strach, že z něho za chvíli Ondrášek vyroste?! Přijde mi to jako dost velký rozdíl v délce lůžka.
Poradíte?
Katka
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj Katrinko,
nevim jestli ti poradim , X1 neznam. My mame XA a jsem moc spokojena. Syn se narodil loni v cervenci a v hl.korbě jsme ho vozili az do unora. Krasne se tam vesel i s fusakem a to jsme měli fusak-beránka ještě po mě ![]()
Tak dobře pořiďte.
Ahoj,
my čekáme miminko začátkem prosince, včera jsme si přivezli kočárek XA a když se do něj dá fusak (máme beránka) a navlečené mimčo, tak tam ještě místo je, zkoušeli jsme to na velké panence, ale určitě bych šla do větší korbičky, nikdy nevíš jako velké miminko se Ti narodí.
Ahoj, já mám X1 a vejdeme se v pohodě, myslím že rozdíl bude dělat to, že u X1 nejsou polohovací nožky
![]()
Katrinko
tak me napadlo…Ondrasek bude mit skoro 7měsíců není zbytečné kupovat hl.korbu?? My jsme od 7mesicu pouzivali sportak. Bruník stejne kolem toho pul roku nechtel v hlubokem moc byt - nevidel na svet
a ve sportaku se mu naramne libilo jak mohl koukat vsude kolem…ale je fakt ze uz umel sedet. Ikdyz sportak je polohovaci takze neni problem dat zadicka do lehu a vozit v tom Ondru uz ted…zalezi na vas ![]()
Koksinelle chceme kupovat již sporťák ne hlubokou korbu.
Teď jsem z toho zmatená, v obchodě mi řekli, že X1 nemají polohování nohou, Amira píše, že ty nové už mají
![]()
Asi se budu muset vydat na podrobný průzkum do více obchodů.
Díky všem za odpovědi.
Katka
Aha
nevim proc kdyz jsi se ptala na rozmery luzka me hned napadla hlub.korba
Proto jsem i v prvnim prispevku psala o hl.korbe
Co se tyce sportaku tak¨nemej strach jsou opravdu prostorné.Nevim jak je to u X1 ale XA maji polohovaci nozicky urcite…ikdyz my jsme to nestihli kupovali jsme kocarek vloni a to polohovani noh jeste nemeli.
My se taky chystáme koupit X1 a polohování nožek byla má noční můra, první kde jsme viděli X1 s polohováním bylo v AJUTY www.ajuty.cz na vlastní oči, potom jsme navštívili výstavu hraček, která byla v Letňanech a tam ji měli taky, zkus se podívat na tento odkaz http://www.babypoint.cz/index1.htm, najdeš tam i veškeré prodejce X-Landeru v České republice. Dobré pořízení ![]()
A nevíte, jestli má hluboká korka větrací boudičku s moskitiérou jako třeba kočárek Volant?Mě to nepřijde podle popisků.Dík
Chtěla jsem se zeptat, jak hodně jdou polohovat záda u sporťáku u XA?
Přijde mě, že je to dost „do sedu“
Anonyme: vetraci boudicku nema. Je to taková prostě klasická bouda.
Andrimko: je pravda ze u XA zada nejdou polohovat az do uplneho lehu to ne, ale sed to taky neni…:-) Je to proste o neco vyssi nez úplny leh ale podle me v pohodě. Syn nám tam spal 2× denne a nezdalo se mi že by mu tam neco vadilo,ze by se mu špatně spalo nebo cokoliv jiného.