X-Lander XA vs. X1,rozměry lůžka-poraďte?

3011
11.10.06 18:43

X-Lander XA vs. X1,rozměry lůžka-poraďte?

Vím, že na kočárky X-Lander zde už proběhla spousta diskusí,ale nenašla jsem bohužel odpověď na mou otázku.

Poradíte mi, je moc velký rozdíl ve velikosti lůžka mezi oběma typy :?: ať nemusím za pár měsíců pořizovat nový kvůli tomu,že už se prcek do kočáru nevleze :?

XA - lůžko: 88 cm délka x 31 cm šířka
X1 -lůžko: 72 cm délka x 31 cm šířka

Líbí se mi spíše X1, ale mám strach, že z něho za chvíli Ondrášek vyroste?! Přijde mi to jako dost velký rozdíl v délce lůžka.

Poradíte?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
11.10.06 20:33

Ahoj Katrinko,
nevim jestli ti poradim , X1 neznam. My mame XA a jsem moc spokojena. Syn se narodil loni v cervenci a v hl.korbě jsme ho vozili az do unora. Krasne se tam vesel i s fusakem a to jsme měli fusak-beránka ještě po mě :-)
Tak dobře pořiďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.06 09:59

Ahoj,
my čekáme miminko začátkem prosince, včera jsme si přivezli kočárek XA a když se do něj dá fusak (máme beránka) a navlečené mimčo, tak tam ještě místo je, zkoušeli jsme to na velké panence, ale určitě bych šla do větší korbičky, nikdy nevíš jako velké miminko se Ti narodí.

• Citovat
  • Upravit
3359
12.10.06 22:40

Ahoj, já mám X1 a vejdeme se v pohodě, myslím že rozdíl bude dělat to, že u X1 nejsou polohovací nožky :idea: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.10.06 22:47

Katrinko
tak me napadlo…Ondrasek bude mit skoro 7měsíců není zbytečné kupovat hl.korbu?? My jsme od 7mesicu pouzivali sportak. Bruník stejne kolem toho pul roku nechtel v hlubokem moc byt - nevidel na svet :-) a ve sportaku se mu naramne libilo jak mohl koukat vsude kolem…ale je fakt ze uz umel sedet. Ikdyz sportak je polohovaci takze neni problem dat zadicka do lehu a vozit v tom Ondru uz ted…zalezi na vas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
13.10.06 07:20

X1

U nových X1 už jsou polohovací nožky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
13.10.06 08:27

Koksinelle chceme kupovat již sporťák ne hlubokou korbu.

Teď jsem z toho zmatená, v obchodě mi řekli, že X1 nemají polohování nohou, Amira píše, že ty nové už mají :? :?:

Asi se budu muset vydat na podrobný průzkum do více obchodů.

Díky všem za odpovědi.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.10.06 08:40

Aha :-) nevim proc kdyz jsi se ptala na rozmery luzka me hned napadla hlub.korba :-))) Proto jsem i v prvnim prispevku psala o hl.korbe :-) Co se tyce sportaku tak¨nemej strach jsou opravdu prostorné.Nevim jak je to u X1 ale XA maji polohovaci nozicky urcite…ikdyz my jsme to nestihli kupovali jsme kocarek vloni a to polohovani noh jeste nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
13.10.06 09:25

X1

My se taky chystáme koupit X1 a polohování nožek byla má noční můra, první kde jsme viděli X1 s polohováním bylo v AJUTY www.ajuty.cz na vlastní oči, potom jsme navštívili výstavu hraček, která byla v Letňanech a tam ji měli taky, zkus se podívat na tento odkaz http://www.babypoint.cz/index1.htm, najdeš tam i veškeré prodejce X-Landeru v České republice. Dobré pořízení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.06 12:05

A nevíte, jestli má hluboká korka větrací boudičku s moskitiérou jako třeba kočárek Volant?Mě to nepřijde podle popisků.Dík

• Citovat
  • Upravit
7592
24.10.06 18:05

Chtěla jsem se zeptat, jak hodně jdou polohovat záda u sporťáku u XA?
Přijde mě, že je to dost „do sedu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.10.06 13:11

Anonyme: vetraci boudicku nema. Je to taková prostě klasická bouda.

Andrimko: je pravda ze u XA zada nejdou polohovat az do uplneho lehu to ne, ale sed to taky neni…:-) Je to proste o neco vyssi nez úplny leh ale podle me v pohodě. Syn nám tam spal 2× denne a nezdalo se mi že by mu tam neco vadilo,ze by se mu špatně spalo nebo cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí