Jané Energy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
10.10.06 23:18

Jané Energy

Ahoj maminky,
přemýšlím jestli prodat Mutsy 3rider - už s ním moc nejezdíme, je těžký a malá si už radši ťapká sama, občas ale potřebuju s kočárkem někam vyrazit…
Docela se mi zamlouvají golfky Jané Energy, proto se ptám Vás, které je třeba máte nebo víte jak se s nima jezdí, jestli je doporučujete, nebo spíš jiné… Lehké jsou, to je priorita, taky by se s nima mělo dobře jezdit a měly by být použitelné i v zimě (jsme z Prahy, do terénu je nechci), a taky pohodlné pro dětičky…
Co myslíte, mám měnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Energy?

Přidejte zkušenost s Jané Energy
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
10.10.06 23:39

Ahoj,
jezdila jsi nekdy s golfkama? I kdyz je Jane Energy urcite vyborny kocarek, ma pro me velikou vadu, ze ma dvojkolecka… Takze pojezdeni v zime nic moc / i kdyz v Praze to asi neni problem / navic je v nem jizda po meste tvrda a drncava… I kdyz zalezi, kde jezdis.

Moje rada je takovato: pujc si jakekoli golfky a zkus se s nima projet po meste a budes mit jasno - bud je to to prave pro vas a pak jsou Jane Energy skvela volba nebo zjistis, ze nagukovaci kola jsou nafukovaci kola a pak urcite nemen, zvlast ne pred zimou…

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.10.06 07:49

Ahojky,
Jane Energy mam, ale na zimu stejne pocitam s velkym kocarem s nafukovacima kolama, ale jinak ted v lete byl supr a to jsem odzkousela asi troje golfky, pro me byla priorita krome vahy, jeste aby sel do lehu coz tento je. Vadi mi akorat ze ma mensi nakupni kosik nez mel chicco ct 0,5 a ma jinsi potah, ale maly v nem ma vic mista a je rozhodne lip odpruzeny, jezdim s nimi dva mesice a nemuzu si stezovat, ale je to o tom co vyhovuje Tobe. Nevim jesli jsem poradila, ale na zimu bych si je fakt asi neprorizovala pokud bych nemela jistotu 100% odklizenych chodinku - do snehu ho zrejme brat nebudu. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.10.06 08:38

díky za tipy, ještě jsem zapomněla do hlasování dát možnost sporťák + golfky… už to bohužel nejde upravit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.06 08:54

Energy mám a jezdí se mi s ním VÝBORNĚ. Všechny zimy v praze jsem odjezdila s kočáry s dvojkolečkama (Hauck, Inglesina, Peg Perego-tandem) ted mám od Jané carreru i energy a carrera je težká, jezdí se s ní o něco lépe, ale energy, na to, jak je lehký a skladný je výborný kočár. navíc je docela dobře odpružený a nedrncá a projedu s ním všechny díry na chodníkách. Má trochu výše rukojeti, ale to mne práve vyhovuje. Nejsou golfky jako golfky a moje 1. od ABC to se nedá s inglesinou nebo jané stovnávat. To byly fakt drncáky. Energy asi budou můj poslední kočár a vybírla jsem fakt pečlivě. Akorát nemá uplně dokonalou střechu na vítr a sluníčko a po stranách také není ochrana, ale já pláuju , že ho na zimu budu používat. Má SUPER pláštěnku. Fkat užasnou.

Martina

• Citovat
  • Upravit
625
11.10.06 10:43

Ahoj,
já mám taky kombinaci golfky a sporťák s nafukovacíma kolama. Musím říct, že s golfkama jsem v Praze jezdila dost často už minulou zimu, ale byly dny, kdy bych se bez sporťáku nehla, protože bylo hafo sněhu. Jané Energy má kamarádka a jsou myslím prima. Nejsou sice moc velké, ale tvoje dítko už v nich stejně tráví jen málo času a určitě v nich nebude spát, tak je to myslím dobrá volba. Mám pocti, že jsou nejlehčí na trhu, jestli nekecám:-) Sporťáku bych se ale určitě před zimou nezbavovala.

Jana+Kačka 22m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.06 12:57

Ještě k těm Energy - já v nich vozím 17m syna, ale v případě nouze v nich spí i můj starší 3 letý a občas ho i povozím a v pohodě se tam vejde :-)

martina

• Citovat
  • Upravit
2257
11.10.06 13:35

Ahoj, já se připojuji k maminkám, co mají dva kočárky :D Mám Knorr Nizza, což je trojkombinace s velkýma nafukovacíma kolama a Jané Energy a tato kombinace je super.Na nákupy poblíž domova, procházky a menší vzdálenosti používám Knorr, má výhodu, že má přehazovačku, tak si s Adinou i pokecáme, když je unavená, taky je velký, že se v něm i vyspí, má rukojeť sklopnou tak, že ho může i vozit, ale ta váha mě právě donutila koupit si do města Jané - jezdíme s ním k doktorovi, do centra nebo jenom na přesun na hřiště nebo když někam jedeme na nákupy. Jsem s oběma spokojená a asi bych neměnila, v zimě budu ale spíš využívat Knorr, moc malým kolečkům na neupravené cesty nevěřím. Ale do města super. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.10.06 13:36

Ahojky, musím souhlasit s Lesinou - vyzkoušet jiné golfky a zvážit, zda je to i v Pze na zimu to pravé ořechové. Já právě na zimu opět plánuju nafukovací kola. Jinak, my Jane Energy máme a spokojenost je tak obrovská, že moje dcera (19m) jinak než v nich přes den neusne (pak ji teprve přenáším do postýlky). Dokonce i někdy vyžaduje noční projížďky po bytě v těcho golfkách, takže to je její kočárek číslo jedna… :) Vzhledem k váze nabízí vynikající komfort pro dítě. Myslím, že to je skvělá volba. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
11.10.06 13:37

jo a ještě dodám, že v Jané se Adla taky super vyspí a ta pláštěnka je taky super, akorát zabere celý pidi košík, tak to řeším batohem na záda, kde mám věci. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.10.06 13:47

jé tak to jste mě potěšily,že jste s energy spokojené… půjdu se na něj asi hned teď až se Johanka vyspinká podívat do krámu. na hřišti mi ale povídala jedna maminka že její kamarádka co ho má si při jízdě kope do koleček :? , vám se to neděje???
a k té pláštěnce - je v ceně nebo se dokupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.10.06 13:50

Taky mame Jane Energy a jsou fakt super, i kdyz na zimu je pouzivat nehodlam, myslim, ze by v nich prcek asi vymrznul - nemaji nanoznik a nejsou az tak velke, aby se do nich vesel treba fusak. Boudicka je taky spis jen na okrasu, pred vetrem ani slunickem v zadnem pripade neochrani. Nicmene jsme je pouzivali od jara do ted a nemuzu si stezovat, hlavne ta vaha na cesty MHD byla uzasna a clovek se nemusel dozadovat o pomoc s kocarem :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.06 13:53

Mám 176 cm a kolečka mi trošku vadily u každého z 5 golfkových kočárů co jsem měla, krom zminované carrery od Jane. Ale neni to tak desný. Jen při hooodně ostré chůzi, při pomalé vůbec. Můsíš si to vyzkoušet, ale v obchode na pár metrech se to moc nepozná. Ale u Energy mi to vadi asi nejmin. Kamarádka měla chico ponee, jezdilo se jís ním báječjně, ale já ho musela vozit tak, že jsem šla vedle něj. Asi záleží na výšce.

martina

• Citovat
  • Upravit
156
12.10.06 21:34

tak si to představte -
Energy NEJSOU! prý možná někde najdu na krámě… byla jsem ve 3 a nikde nemají
prý budou zas až na jaře… to je pech,co?
beru to ale jako signál, že si mám nechat svůj (těžký) sporťák a vytrvale Johanku nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
13.10.06 12:50

Barrero, jestli jsi z Prahy, zkus přímo hlavního dovozce a to HANDY Praha. Sídlí na Praze 4 kousek od Chodovské tvrze.www.handypraha.cz
I když, třeba na jaře bude nová kolekce :wink: Ale na netu jsem je viděla, tak jenom hledat a mít štěstí…
já jsem je kupovala ve Špuntíku !!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4