Jané Energy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Energy?

Přidejte zkušenost s Jané Energy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
14.10.06 21:50

Zrovna ve Špuntíku jsem byla jako 1… Taky doufám že ho ještě někde objevím, tak kdyby jste ho náhodou někde v Praze viděly, (v červené), dejte mi prosím vědět.
Díky a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.10.06 21:59

Barrero, zrovna je naka mamina prodava na mimibazaru, ale ne v cervene, ale fuchsiove. Jeste nema zadneho zajemce, tak na ne mrkni :wink:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.10.06 22:49

děkuju Janďulko, napíšu jí, (ale ta cena :-/… uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.10.06 21:51
:D

už je máme. včera jsem poslala objednávku do Handy, a měly čirou náhodou 1 poslední v červené…
jezdí se s nima moc hezky
děkuju za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.10.06 21:15

Ještě - já si k nim koupila nánožník od emitexu a prcek je tam jak v pokojíčku. Koupila jsem si UNI na sporták, ten je super velkej. Kaorat me nastvali ve Spuntiku, dala jsem za nej 550 kč a pak koukam, že normalni cena je pod 400. V Handy mi za 420 ukazovali jinej, kterej tam pasoval jeste lip. Ale ja nemela hotovost a nebrali karty :-(

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.2.07 08:50

Holky oživuji tuto diskusi, protože o těchto golfkách uvažuji, pro 2 leté dítě, pořád ale váhám objevila jsem, ještě tyto golfky piuma 2007 od neonata
http://img.mimibazar.cz/…l2020043.jpg /> líbí se mě, že oproti energy má spojenou rukojeť a nánožník, zase je ale těžší a nemá polohování nožek. tak tápu a nevím. prosím poraďtě. mám sice zappa ale nejde polohovat a malá v kočárku chce ještě spinkat.
Dekuji moc Rebeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.2.07 12:43

Ahoj Rebeko, pokud chceš golfky na spaní, tak určitě ber Jane Energy…to polohování nožek je podle mě právě na spaní hrozně důležité a Energy jsou na spaní opravdu zlaté… :) Nánožník bych neřešila, je to příjemná věc navíc, ale pro mě by to nebylo žádné kriterium… Takové dítě už stejně pořád z kočárku slézá a nalézá a nánožník je alespoň u nás naprosto k ničemu. Když je „echt“ zima, dávám deku, ale jinak jezdíme navolno. Jedinou výhodou Neonata proti Energy je ta rukojeť, ale zase je tímpádem Energy mnohem skladnější… Ještě zvaž také svou tělesnou výšku, Energy vyhovuje více lidem s vysokou postavou, pokud jsi vyloženě malá, tak by ti to nemuselo sednout…pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.2.07 14:09

Zizo děkuju, mám sice 162 ale asi se budu dívat na pohodlí malé, přece jen spát s nohama dolů musí být nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.2.07 14:14

Rebeko, jestli máš možnost je někde naživo vyzkoušet, tak to udělej, hned budeš o krok dál… Výška těch holí je totiž 108 cm a to je přesně pro mě…175 cm… :) Napsala jsem ti o tom proto, že jsem si všimla, že některé maminky už je právě z důvodu své malé tělesné výšky prodávaly… :) Tak přeju, ať to vyjde… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.2.07 20:11

Zizo , ja mam 162 a jsem stastna s Energy - ta vyska mi skvele sedi. nizsi golfky, kdyz zkusim kamaradek a tak, mi prijdou strasne nizoucke, pri najezdu na chodnik vetsinou nemaji dostatecnou „paku“, a nemusim se u nich hrbit ani pri chuzi z kopce. Mala obcas v kocarku taky usne, a spinka se ji fakt sladce, tak se Rebeko Energy neboj, urcite budes spokojena…
Pro me to je kocarek cislo 1! - a to jsem jich uz vyskousela docela dost :oops:
Nekde jsem cetla, ze se k Energy padne univerzalni nanoznik od Emitexu, ale my jezdime bez nanozniku, jen se spanelsou dekou, a v pohode… Jak pise Rebeka, uz v nem tak dlouho nevydrzi
Tak stastnou volbu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.2.07 09:00

Barrero,
tak jsem ráda, že jsi spokojená… :) Napsala jsem jen, co jsem „koupila“ v diskuzích, i pro mě jsou Energy z golfek číslo 1 ! Tak ať nám hlavně dlouho slouží. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
27.2.07 09:16

Děkuju Zizo, jsem fakt poprvé spokojená s kočárkem, který vozím :-)
Měj se hezky
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.3.07 17:57

Holky díky moc, tak jsem měla možnost oba kočárky vyzkoušet, Piuma je hezká ale to je tak vše, Jane energy je super, ty rukojeti jsou v poho, půjdu do nich, ještě vybrat barvičku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My
93
2.3.07 19:21

Ahoj holciny, nejste naaaahodou nektera z Usti nad Labem? Strasne rada, bych ty golfky videla nazivo,ale u nas ani nedaleko v Teplicich (chystame se asi jeste do Litomeric a mozna Decina) je nemaji. Objednala bych je asi stejne pres web, ctu a ptam se na vse mozne (diky Zizo!),ale preci jen bych je pred koupi rada videla osobne… Taky jsem mensi postavy - 164 cm.....
Diky
 D+L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.3.07 13:50

Ahoj holky. Tak se tak probírám golfkami po netu a protože se mi moc zamlouvají Jané Energy, narazila jsem na vaši diskusi. Můžu se také na něco zeptat? Mají odpružená přední i zadní kolečka? A dá se potah včetně stříšky prát? U nás v okolí České Lipy jsem na ně zatím v obchodě nenarazila, tak by mi pomohla rada od některé z vás. Chci si koupit letošní typ, tak nevím, jestli s nimi máte některá už zkušenost. Jinak jsem taky uvažovala o Inglesina Trip, ale „disajnově“ se mi prostě líbí víc J. Energy. Nevím, jestli tam je nějaký velký rozdíl co do kvality a vychytávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí