Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Energy?
Přidejte zkušenost s Jané EnergyAhoj Móňo , nevím přesně,jak je to s odpružením koleček, mě se to tedy moc nezdá, možná, že pro danou třídu golfek jsou měkčí, ale vyloženě odpružené nejsou. Nevím ani,jak to pořádně zjistit, je fakt, že všude to píšou, že jsou odpružené. Možná, že kdybych měla porovnání s jinýma, tak pak bych to asi pocítila.Spíš se zeptej přímo dovozce Handy. To samé madlo-origoš madlo k Jané Energy není, psala jsem tady, že jsem dostala kontakt na madlo od Patron Bohemia, ale nakonec jsem to nechala.Jinak Energy stojí cca 4 tis kč plus minus nějaká stovka, když k tomu připočítáš to neorigoš madlo, tak to celkem sedí. Nemyslím si, že 4 090,– je podeyřele levná cena, protože já jsem ve Špuntíku kupovala Energy za 4 120,–kč.
Krom toho si myslím, že madlo nemůže nijak kočárek poškodit, leda tak neodborná manipulace.Zkus se na to taky zeptat, protože za to nic nedáš..Držím palce a krásný den ![]()
Holky, Energy jsou přiměřeně odpružené…vepředu jsou kolečka napevno a vzadu mírně odpružené - tj., když najíždíte na obrubník, máte se o co zapřít, ale jinak jsou to prostě jednoduché golfky…ale výborné. Mně osobně ta míra odpružení stačí. Je fakt, že zřejmě ty větší a robustnějš golfky jsou asi odpružené lépe, ale to už srovnáváme „jablka a hrušky“… Energy jsou hlavně k cestování a nejcenější je jejich nízká váha a polohovatelnost dohromady… Pokud hledáte jiný komfort srovnatelný se sporťákem, musíte do jiné kategorie… Ziza.
Holky, díky za vaše informace. Jsem opět chytřejší
. Já vím, že nemůžu čekat vyloženě komfort, co se odpružení týče oproti větším golfkám nebo kočárkům. Já jen stále porovnávám „stejnou“ lehkou třídu golfek Jané Energy s Inglesina Trip. Trip jsou totiž prý opravdu odpružené u předních i zadních koleček. V reálu jsem neviděla a nezkoušela ale ani jedny, takže nemůžu porovnat
Rapidní rozdíl to ale určitě nebude. No, dnes už to počasí vyloženě nahrálo golfkám, tak nemá cenu otálet
Vaše chvály adresované Energy mě zlomily a půjdu do nich
Díky všem za poznatky a mějte se báječně. Móňa
Ahojky, JE mam a skutecne si kopu do golecek, ale je to otazka zvyku, naucit se chodit. Ovsem pred zimou se sportaku zbavovat rozhodne nebudu. Beru golfky jen jako kocar na rychly prevoz…Drncaji mene nez jine golfky, nicmene stale to golfky jsou! Jinak, zkus se podivat na www.babycar.cz tam jsem je kupovala…Pokud si je chces vyzkouset,tak neverim, ze je nikde v Praze nemate.....Musis vic behat. Ja taky probehla cele Brno a jezdila a zkousela a premyslela…
Ahoj holky, přidávám se k diskuzi na téma Jané Energy, taky o nich teď uvažuju, potřebuju golfky a nemůžu se rozhodnout, jinak mám Jané Slalom teď jako sporťák, to je super, ale na dovolenou a pojíždění chci golfky, ne nějaký robustní a drahý. A Energy má skoro všechno, až na to madlo, ale i to jsem už na netu našla (www.kočarky.cz nebo nějaké univerzální jinde), jen se mi zdá, že ta stříška je jen pro ozdobu, že pod ní musí táhnout a před sluníčkem asi taky moc neochrání… tak nevím.. ještě uvažuju o Chicco CT O.5 a Inglesina Trip. Co vy na to?
Ahoj, mám Energy, jsem spokojená, jenom scháním taky to madlo, můžeš mi napsat, kde přesně na www.kocarky.cz jsi madlo našla?? Já jen vím, že tam pasuje madlo od Patron-Bohemia, ale ještě jsem jim nevolala, scháním ho a nikde ho nemají..
jinak já jsem si koupila slunečník,ale upřímně ti řeknu, že mě nenadchnul, sluníčko jsem loni řešila kloboučkem nebo kšiltovkou a letos brejličky, stříška je dobrá hlavně když je tam pláštěnka,protože jí vlastně drží, jinak já jí mám sklopenou, abych na Adinu dobře viděla, ale když spí, dávám stříšku a má tam pak docela útulno.Na procházky s běhajícím prckem, do města a na nákupy super kočár, je lehký a skladný (až na tu pláštěnku)-jinak Chicco je těžší a Inglesinu nevim.Jukni so starších diskuzí,hodně se o nich píše
ale se sluníčkem budeš všude nastejno..
Díky za rychlou odpověď! ![]()
Na www.kocarky.cz mají Energy přímo s nějakým madlem, samotný madlo neprodávají, ale na www.detskydum.cz mají nějaký univerzální madlo, psala jsem jim, jestli pasuje na Energy, ale nemají ho tam, tak to prý nemůžou vyzkoušet, pasuje na kočárky, co mají trubky do průměru 1.5 cm, nevím, jestli ta Energy tak má (kdyžtak to přeměř a dej mi pak vědět - díky!v
) Stojí 199 Kč, ale s poštovným je to přes 300. To by nevadilo, naše Evička je dost hyperaktiv, tak to madlo budu asi potřebovat.
Jinak diskuze jsem pročítal a už su celkem rozhodnutá pro Energy, ještě se na něj půjdu podívat jednou pořádně do obchodu. Ta stříška mě trošku vadí, jiný kočárky ji mají masivnější, možná by to vyřešila nějaká ta sluneční clona. (Chtěla jsem se zeptat, když malá spí a máš sedadlo sklopený, má za to hlavou krytý nebo je tam díra?)
Nemá sice moc doplňků v ceně, to mě taky nahlodává ( to třeba CHicco má vše), ale jak jsem tu zjistila, nánožník asi stejně moc nevyužijeme, když bude dítko pořád chtít běhat a když bude nutnej, tak koupím univeryální Emitex.
Už to nechcu moc řešit, ať na tom nestrávím zbytečně moc času (jak říká můj manžel
).
Díky za rychlou odpověď! ![]()
Na www.kocarky.cz mají Energy přímo s nějakým madlem, samotný madlo neprodávají, ale na www.detskydum.cz mají nějaký univerzální madlo, psala jsem jim, jestli pasuje na Energy, ale nemají ho tam, tak to prý nemůžou vyzkoušet, pasuje na kočárky, co mají trubky do průměru 1.5 cm, nevím, jestli ta Energy tak má (kdyžtak to přeměř a dej mi pak vědět - díky!v
) Stojí 199 Kč, ale s poštovným je to přes 300. To by nevadilo, naše Evička je dost hyperaktiv, tak to madlo budu asi potřebovat.
Jinak diskuze jsem pročítal a už su celkem rozhodnutá pro Energy, ještě se na něj půjdu podívat jednou pořádně do obchodu. Ta stříška mě trošku vadí, jiný kočárky ji mají masivnější, možná by to vyřešila nějaká ta sluneční clona. (Chtěla jsem se zeptat, když malá spí a máš sedadlo sklopený, má za to hlavou krytý nebo je tam díra?)
Nemá sice moc doplňků v ceně, to mě taky nahlodává ( to třeba CHicco má vše), ale jak jsem tu zjistila, nánožník asi stejně moc nevyužijeme, když bude dítko pořád chtít běhat a když bude nutnej, tak koupím univeryální Emitex.
Už to nechcu moc řešit, ať na tom nestrávím zbytečně moc času (jak říká můj manžel
).
Tak jsem volala na www.patron-bohemia.cz, kde mají madlo na golfky PLUTON a o němž vím, že pasuje na Energy - teda na netu to psali holky, tak jsem jim věřila a spolu s kamarádkou jsem to objednala. Pošlou mi to, madlo stojí 249,– a doprava 119,–, ale rozdělíme se s kamarádkou, tak to pak vyjde cca na 300,– Objedanala jsem šedivý, protože mají jen to a vínový a to jsem nechtěla riskovat, mám barvu Rojo -červenou a kamarádka Marine, tak jsme to prubli..
Jinak já mám nánožník a tašku k nim od Emitexu, v zimě jsem tam dala i fusak od Aesthetiku, ale mám je hlavně na jaro-podzim, v zimě mám sporťák..
Když spí a golfky jsou do lehu, máš možnost jí mít ze zadu zakrytou nebo odkrytou aby ti tam proudil vzduch..To jsem hodně ocenila v létě, jinak spíme se zavřenou..Jestli chceš, pošli mi SZ a napiš mi mail, pošlu ti fotky, co jsem nafotila pro jiný holky ![]()
Chicco se mi taky líbilo, ale váží jednou tolik a to jsem nechtěla..
Ahoj holky, tak už taky máme skvělé golfky Jané Energy a jsme s nii móóóc spokojené, krásně se s nima jezdí, do autobusu či tramvaje je vynesu sama a Evičce se v nich i krásně spí.Takže teď už taky doporučujeme!!!
Ahoj holky, tak už taky máme skvělé golfky Jané Energy a jsme s nii móóóc spokojené, krásně se s nima jezdí, do autobusu či tramvaje je vynesu sama a Evičce se v nich i krásně spí.Takže teď už taky doporučujeme!!!
Jen ještě zkoušim, jestli se mi dole objeví ten metřík…furt mi to nějak nejde…
Ahoj všichni majitelé Jané Energy, tak madlo od firmy Patron-Bohemia, které prý na golfky pasuje, už není k dispozici, bohužel ho už nemají!!! Tak to ani nezkoušejte…
No a madlo od Chicca na O.4 zase nepasuje.
Pokud budete mít jiný tip, tak ho napište.
Já jsem viděla, že nabízejí madlo k Jané Energy na http://www.kocarky.cz/…-energy.html a i přesto, že tam mají, že jej samostatně neprodávají, tak mi napsali, že mi jej můžou nabídnout i samostatně za 450 + 150 poštovné. Tak se můžete zkusit zeptat.
Monika