Jané Energy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Energy?

Přidejte zkušenost s Jané Energy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
5.3.07 19:26

Móňo, odpružená kolečka určitě mají, na golfky „drncají“ docela málo.
Mám model 06, prát se dá, ale jen ručně. Jsou tam zašité výstuže. Látka se ale snadno omývá. Mám červenou barvu, je celkem praktická a skoro čistá. Inglesinu trip jsem taky zkoušela v obchodě, když jsem se rozhodovala, ale Jané jsou určitě kvalitnější a cenově téměř stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
6.3.07 08:46

Ahoj, včera jsem Jané Energy prala, tak jsem zvědavá, ale špíny bylo dost. Sundání potahu bylo vcelku ok, snad to půjde i nandat :wink: Jo a udělala jsem si radost a koupila si k nim od Emitexu tašku, takže už nemusím baťůžkovat. Mám taky červenou barvu Jané a taška je černá stejně jako nánožník.Stála 500,– a origoš cca 1600,–.Kdo by měl zájem o foto, tak písněte SZ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.3.07 14:15

Díky holky za informace. I z obchodu po netu mi odepsali, ze se da boudička prát jen ručně, protože je uvnitř pogumovaná proti promočení a nedoporučují ji ždímat. Mě to zajímá, protože jsem si vybrala černošedou barvičku golfek se světle zelenkavou stříškou, což bude asi na údržbu náročnější. Jinak jsem nikde na netu nenašla fotku Energy z pohledu zadní strany. Je u těch vašich za boudičkou nějaká kapsička? To bych celkem na drobnosti uvítala, když zrovna nevyrazím s batohem. Ale ta taška od Emitexu je popř. taky řešení. PeZo, můžeš mi dát kontakt, kde jsi ji koupila? Ještě jednu otázečku. Prý nemají moc velký košík. Barrero, nevzpomínáš, o kolik je asi menší než u Inglesiny Trip? Díky vám moc za pomoc :D Móňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.3.07 17:06

Holky ta Trip mě taky zaujala, nepříjde vám, že má lepší boudu než energy? Pořád nemám vybranou barvu, ty loňské jsou hezčí ale už je nikde nemají.
Než ty golfky vyberu tak už je myslím ani nebudu potřebovat........ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.3.07 21:26

Ahojte holky, mají Jané Energy vepředu madlo, aby dítě nespadlo? Nebo je nepotřebné? Taky se rozmýšlím nad golfkama a teď si je chci na veletrhu PRO DÍTĚ koupit, tak snad vyberu, ale jak tady čtu o vašich příspěvcích, tak asi pujdu do těchto. Díky za radu Meridea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
6.3.07 22:11

Ahoj, tak hlásím, že Jané Energy jsou úspěšně vyprané, dokonce do druhého dne uschly a docela dobře se i dali zpátky na:,–(it.Mám v podstatě zase nový kočár :wink: Látka není zmačkaná, což mě potěšilo, neždímala jsem, jen jsem dala všechno vyvěsit na balkon a vykapat.
Jinak Energy madlo vpředu nemají, ale jedna maminka mi poslala fotky, kde měla madlo od Patron-Bohemia (na kočárky Patron ), na netu jsem je ale v nabídce nenašla a asi se na to už vykašlu, Adélku v nich vozím od roka a opravdu madlo jí nechybělo. Teď hodně běhá, tak to asi opravdu oželíme. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.3.07 13:33

Móňo, Jané Energy na boudě žádnou kapsičku nemají. Já jsem si koupila na www.detskydum.cz vak na golfky. Je docela dost prostorny, vejde se do něj spousta věcí a golfky se s ním dají složit, aniž bych musela věci vyndat :) . Stojí 199,– Kč. Jinak ta stříška na golfkách, jak o nich píšete není ve skutečnosti zelenkavá, ale žlutá. Ale i tak jsou krásný. Já když jsem si všechny barvičky prohlédla naživo, tak jsem nakonec vybrala oranžové :D .
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.3.07 13:39

AHOJKY. Mopiku, díky za informaci. Já jsem si nebyla jistá,jestli ta barva stříšky je zelená nebo žlutá. Ty oranžové, co sis koupila jsem asi pře 2 dny viděla na nějakých bazarových stránkách. Paní je nepoužívané nové prodávala za 2900 Kč. Brala bych je, ale zamilovala jsem se do těch se žlutou stříškou :D Jinak koukala jsem na ten vak a taky to je dobrý nápad. Pezo, jsem ráda, že praní potahu dobře dopadlo a že ti lehce šel na:,–(it zpátky. To mě utvrdilo v tom, že si je vezmu i stou světou stříškou. Že nemají madlo nám taky nevadí. Když jsem zkoušela golfky kamarádky, naše Anitka sice chtěla vystoupit za jízdy 8O , tak jsem ji prostě připásala a bylo to fain. Pochopila jsem, že madlo mají ty těžší typy golfek a ty jsou pro nás zbytečně velké a ne tak dobře skladné. Rebeko, já jsem původně taky vážně uvažovala o Inglesina Trip 2006 v černé barvě (které v nové kolekci nejsou). Protože si je ale koupila moje sestřenice a trávíme spolu s dětmi dost času, nechtěla jsem mít stejné, tak jdu do Energy. Sestřenka je koupila po i-netu na adrese, kde už je fakt nemají, ale teď jsem se ti dívala a nabízejí je pořád na adrese: www.detskezbozi.com (Dětský obchod a bazar Krteček). Jejich výhoda je asi v tom, že mají větší košík pod kočárem, držák na lahev a kapsičku vzadu na boudě-u kolekce 07 (u 06 nevím). Pak jsem taky na chatu někde tady četla, že Trip mají pro složení nějakou pružinku a Energy tam mají umělohmotnou pojistku, což se dotyčná bála, že třeba časem ulomí . Ale zato Energy mají navíc pláštěnku. Ta bouda je u Trip celá krytá a má odkrývací okénko, u Energy, co jsem aspoň viděla na i-netu je vzadu nějaký průduch (nevím jestli síťka), což může někomu vyhovovat víc. Barrera navíc psala, že jsou Energy kvalitnější než Trip. Tak teď zvážit pro a proti, nebo „babo raď“ a šťastnou volbu :lol: Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.07 19:51

jane

Cauves kocky,

rada bych si koupila jane energy, jen mam nekolik dotazu:

• jak je to s madlem, vim ze tam neni-resily jste to nejak?
  • taska -mate origos nebo nejaky univerzalni napr. od emitexu a jak s tim jste spokojene?
  • kde v Praze jsou ke koupeni?
    Diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.07 12:47

madlo

to je fakt bez madla?

• Citovat
  • Upravit
464
11.3.07 14:28

Polarka:

Ahoj, Energy opravdu madlo nemají, ale například mě to vyhovovalo, madlo mi překáží a dítko si do kočárku může pohodlně samo nalézat. Tašku k nim nemám,a le já jsem typ, který považuje tašku na madle za vadu na kráse… :) Vše potřebné se dá schovat do košíku (i když je relativně malý), v Pze je koupíš u dovozce - handypraha, ve špuntíku na Chodově, v Dětském ráji na Smíchově, v Chiccu na Andělu, objednat se dají i v KIKA… Pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
11.3.07 18:54

holky,vy jste zlaté!!! Konečně jsem na 1000% rozhodnutá jít do Energy,moc díky :)
Ještě mě zaujal ten vak na golfky,jak tu některá píšete,tak jdu omrknout,hodil by se…fakt díky,už jsme si říkala,že než se rozhodnu nějaký koupit,tak nebudeme potřebovat,no a na zimu máme Jané Powertrack 360,takže super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
11.3.07 18:57

http://www.detskydum.cz/obr/1119_1.jpg je to asi tenhle,že? A sedí fakt dobře? Nesjíždí třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.07 19:20

madlo

Mám 7-měsíčního kluka a zvažuju na jaro nějaké golfky. Jané se mi moc líbí, ale vůbec s těmito věci nemám zkušenosti. Myslíte, že by pro tak malé dítě byly vhodné? On teda až tak malý není :roll: , ale přece jenom… Hlavně mi tam chybí to madlo, myslela jsem, že se toho dítě rádo drží, že je to i jako bezpečnostní prvek. Co si o tom myslíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.3.07 22:10

Ahoj holky. Před nedávnem jsem poslala dotaz na internetový obchod ( www.babydracek.cz ), zda mají Energy odpružená přední i zadní kolečka. Odpověděli mi, že ano. Ale dnes mi po dlouhé době odpověděli i z jiného obchodu, kde mě docela rozhodili. Píšou totiž , že přední kolečka jsou NA PEVNO, zadní jsou uložená přes pružinu. Znamená to že, přední kolečka nejsou odpružená? Můžete mi to některá z vás, která Energy má, prosím dát vědět? Ale také mi dali jednu potěšující zprávu pro ty z vás, které tu „prahnou“ po madlu :D . Cituji: „Nově umíme na tento kočárek po:,–(it i madlo před dítě z jiného typu, cena koč. s madlem je 4490 Kč.“ (Adresa prodejce: www.kocarky.cz ) Je mi ale divné, že bez madla tam kočárek nabízejí podezřele „levněji“ za 4.090 Kč. Bojím se, aby to bylo v pořádku, co se týče zboží dodávaného přes zastoupení značky Jané v ČR (kvůli případné reklamaci atd.) Protože třeba na www.spuntik.cz upozorňují zákazníky na prodej zboží dodávaného do ČR neoficiální cestou - na takové zboží zastoupení značky v ČR servis neposkytuje! Nicméně dle mého názoru pro 7 měsíčního prcka je ještě madlo celkem užitečné. Možná si to zastoupení značky Jané můžete zkusit ověřit. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí