Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se nějaká maminka, která navštěvuje Středisko volného času v Zábřehu? Chtěla bych s malou (15.měsíců) zažít chodit do Klubka, a hledám maminku, která by se k nám chtěla přidat ![]()
Ahoj, já to zvažuju, akorát kromě syna 17 měsíců, mám teď i novorozence, tak sháním nějaké cvičeni na odpoledne, aby mladšího hlídal manžel, nebo něco kde budu moct mit oba dva ![]()
Ahojte, já byla 1× na hodině ale v Zálomu, vede to jiná lektorka než v Zábřehu, ale program bude asi zhruba stejný.. líbilo se mi to, trvá to dvě hodky, kupodivu to prcek - taky 15M vydržel.. co mi tam vadilo a proč jsme do toho nakonec nešli byl systém plateb a pernamentek.. na netu píšou 400kč za l2 lekcí.. tak jsem si říkala fajné, super cena, se přihlásíme..no ale je to 400 a 400, rodič resp dítě platí taky, tak z toho jsem byla dost rozčarovaná.. druhá věc, že oni to dělají jako třímesíční kurzy, tzn od září do prosince, pak od ledna do března atd.. a my tam byli v říjnu, čili jsme přišli na třetí resp čtvrtou hodinu a museli bychom zaplatit celý kurz.. když v tom týdnu nemůžeš-nemoc, práce, škola atd.. tak si to můžeš nahradit ale zase jenom v tom týdnu, nebo příštím atd.. nepřevádí se to prostě dále.. takže tak
Ahojky…my sice nikam nechodíme, ale taky chceme začít chodit.. Mám syna (příští týden 17 měsíců)
Ahoj maminky,
Nechcete se nektera pridat na cviceni rodicu s detmi od 2 let v centru ve Stredisku volneho casu na Ostrcilove ulici. Je to kazde ut od 9'30 - 11.30 prvni hodinka je cviceni v telocvicne (behani, tanecky, rikanky, opici drahy, atd.) Pak je 10 min. svacinka a pak vytvarka 45 min. Uz jsme delali i keramiku. Lektorky jsou moc prijemne. Par maminek se vratilo do prace a jsou tam jeste 3 mista. Pridate se nekdo s detmi at je nas vice a je vetsi legrace?