Cvičení maminek s dětmi Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
31.10.13 23:23

Cvičení maminek s dětmi Ostrava

Najde se nějaká maminka, která navštěvuje Středisko volného času v Zábřehu? Chtěla bych s malou (15.měsíců) zažít chodit do Klubka, a hledám maminku, která by se k nám chtěla přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
1.11.13 02:07

Ahoj, já to zvažuju, akorát kromě syna 17 měsíců, mám teď i novorozence, tak sháním nějaké cvičeni na odpoledne, aby mladšího hlídal manžel, nebo něco kde budu moct mit oba dva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.11.13 08:37

Ahojte, já byla 1× na hodině ale v Zálomu, vede to jiná lektorka než v Zábřehu, ale program bude asi zhruba stejný.. líbilo se mi to, trvá to dvě hodky, kupodivu to prcek - taky 15M vydržel.. co mi tam vadilo a proč jsme do toho nakonec nešli byl systém plateb a pernamentek.. na netu píšou 400kč za l2 lekcí.. tak jsem si říkala fajné, super cena, se přihlásíme..no ale je to 400 a 400, rodič resp dítě platí taky, tak z toho jsem byla dost rozčarovaná.. druhá věc, že oni to dělají jako třímesíční kurzy, tzn od září do prosince, pak od ledna do března atd.. a my tam byli v říjnu, čili jsme přišli na třetí resp čtvrtou hodinu a museli bychom zaplatit celý kurz.. když v tom týdnu nemůžeš-nemoc, práce, škola atd.. tak si to můžeš nahradit ale zase jenom v tom týdnu, nebo příštím atd.. nepřevádí se to prostě dále.. takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.11.13 10:11

Ahojky…my sice nikam nechodíme, ale taky chceme začít chodit.. Mám syna (příští týden 17 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.1.18 16:58

Ahoj maminky,
Nechcete se nektera pridat na cviceni rodicu s detmi od 2 let v centru ve Stredisku volneho casu na Ostrcilove ulici. Je to kazde ut od 9'30 - 11.30 prvni hodinka je cviceni v telocvicne (behani, tanecky, rikanky, opici drahy, atd.) Pak je 10 min. svacinka a pak vytvarka 45 min. Uz jsme delali i keramiku. Lektorky jsou moc prijemne. Par maminek se vratilo do prace a jsou tam jeste 3 mista. Pridate se nekdo s detmi at je nas vice a je vetsi legrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová