Kamarádky těhulky Brno 2014

1720
31.10.13 09:41

Kamarádky těhulky Brno 2014

Ahojky,
jsem poprvé těhotná 8+5, a hledám kamarádky těhulky, s kterými bych podrbala, je to všechno pro mě nové, k tomu žádné těhotné kamarádky nemám tak doufám že se najde tady, už se na vás všechny těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3547
1.11.13 22:30

Ahoj :mavam: já jsem dnes 11+1tt a budu rodit v Brně, bydlím nedaleko od Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 08:12

@Lojzinkaa Ahojky moc tě tady vítám, kolik ti je a čekáš první? Mě je 26 a čekáme první zlatíčko s manžílkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 11:17

@Sularien jéé i mě je 26 a taky čekáme první :srdce: už se moc těšíme :hug: a jak Ti je? máš nějáké potíže jako zvracení a tak? já skoro nevím, že jsem těhotná, kromě bolesti prsou mě nic netrápí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 11:28

@Lojzinkaa Tak to ti fakt moc závidím, mám pořád jak žaludek na vodě, je mi zle, je mi hrozná zima, a šíleně mě bolí prsa a jsem náladová, a dneska je mi hodně zle měli jsme s manželem jed na chatu, a já zůstala v posteli a on jel sám, a kde vlastně bydlíš a co děláš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 11:55

@Sularien já už jsem teď na neschopence, dělám za barem, tak jsem nechtěla být v zakouřeným a do nočních hodin, dr. mi to úplně v pohodě napsal, to já bych zase výletovala, dost se doma nudím a tak pořád vymýšlím co dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 12:15

@Lojzinkaa Tak to chápu, já to nějak zvládám v práci, pro nás by to bylo trochu těžší finančně kdybych šla na neschopenku, a na jak dlouho máš vycházky? já bych taky vyletikovala, kdyby mi nebylo blbě, ale snad to bude lepší, a jinak jak to prožívá (manžel, přítel?), jak dlouho jste se snažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 13:15

@Sularien No my na tom po fin. stránce nebudeme taky dobře, ale rodiče nám pomůžou :hug: Vycházky mám 2 hod. dopo a 2 hod. odpo, ale mám prý chodit normálně ven, kdyby náhodou přišly, tak se mám prý druhý den stavit a dr. mi potvrdí, že jsem byla u něj :D a taky mého přítele táta je dr.,tak kdyžtak mi dá potvrzení on :dance: jinak můj přítel je hotovej, už se strašně těší, pomale mě nic nenechá udělat :) já vysadila antikoncepci na přelomu duben, květen a vidíš už jsem těhule, takže se nám zadařilo rychle :srdce: jsme moc rádi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
2.11.13 15:22

Ahojky Holky..Moc Vam gratuluji k tehotenstvi.. :-) Prosim nevite zda je tu diskuze snazilky Brno?? Nemuzu nic najit a nevydrzim vsechny stranky probirat.. My se teprv snazime tak doufam ze se brzo zadari i nam.. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 15:55

@Renatta Ahojky, vůbec nevím, musíš pohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
2.11.13 15:57

@Sularien Ja založila novou.. ;-) Tak snad je nas z Brna vic co se ted snazii.. =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 16:02

@Renatta já myslím že určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
2.11.13 16:02

Tak at se Vam dari.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 16:11

@Lojzinkaa
Tak to máš fajn ty vycházky, vlastně nejsi omezená, nám se podařilo do dvou měsíců a povedlo se na dovči Chorvatsku, manžílek se je taky moc šťasný a moc se těší, a je rád že to šlo tak rychle, a jinak už víš kde chceš rodit a třeba chodit na cvičení, nebo neuvažuješ o porodní asistentce a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 18:29

@Sularien Budu rodit u Milosrdných bratří v Brně, díky taťkovi mého přítele, který tam dělá budu mít VIP :dance: tak proč toho nevyužít, když to jde :) jinak s tou asistentkou to neřeším, protože moje kamarádka ji dělá a tak mi s tím pomůže, na cvičení už jsem taky domluvená s kamarádkou, která má termín o 3 týdny, tak budeme cvičit spolu :) jsem celkem na všechno nachystaná :) a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová