Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
jsem poprvé těhotná 8+5, a hledám kamarádky těhulky, s kterými bych podrbala, je to všechno pro mě nové, k tomu žádné těhotné kamarádky nemám tak doufám že se najde tady, už se na vás všechny těším ![]()
Ahoj
já jsem dnes 11+1tt a budu rodit v Brně, bydlím nedaleko od Brna ![]()
@Lojzinkaa Ahojky moc tě tady vítám, kolik ti je a čekáš první? Mě je 26 a čekáme první zlatíčko s manžílkem ![]()
@Sularien jéé i mě je 26 a taky čekáme první
už se moc těšíme
a jak Ti je? máš nějáké potíže jako zvracení a tak? já skoro nevím, že jsem těhotná, kromě bolesti prsou mě nic netrápí ![]()
@Lojzinkaa Tak to ti fakt moc závidím, mám pořád jak žaludek na vodě, je mi zle, je mi hrozná zima, a šíleně mě bolí prsa a jsem náladová, a dneska je mi hodně zle měli jsme s manželem jed na chatu, a já zůstala v posteli a on jel sám, a kde vlastně bydlíš a co děláš? ![]()
@Sularien já už jsem teď na neschopence, dělám za barem, tak jsem nechtěla být v zakouřeným a do nočních hodin, dr. mi to úplně v pohodě napsal, to já bych zase výletovala, dost se doma nudím a tak pořád vymýšlím co dělat ![]()
@Lojzinkaa Tak to chápu, já to nějak zvládám v práci, pro nás by to bylo trochu těžší finančně kdybych šla na neschopenku, a na jak dlouho máš vycházky? já bych taky vyletikovala, kdyby mi nebylo blbě, ale snad to bude lepší, a jinak jak to prožívá (manžel, přítel?), jak dlouho jste se snažili?
@Sularien No my na tom po fin. stránce nebudeme taky dobře, ale rodiče nám pomůžou
Vycházky mám 2 hod. dopo a 2 hod. odpo, ale mám prý chodit normálně ven, kdyby náhodou přišly, tak se mám prý druhý den stavit a dr. mi potvrdí, že jsem byla u něj
a taky mého přítele táta je dr.,tak kdyžtak mi dá potvrzení on
jinak můj přítel je hotovej, už se strašně těší, pomale mě nic nenechá udělat
já vysadila antikoncepci na přelomu duben, květen a vidíš už jsem těhule, takže se nám zadařilo rychle
jsme moc rádi ![]()
Ahojky Holky..Moc Vam gratuluji k tehotenstvi..
Prosim nevite zda je tu diskuze snazilky Brno?? Nemuzu nic najit a nevydrzim vsechny stranky probirat.. My se teprv snazime tak doufam ze se brzo zadari i nam.. ![]()
@Sularien Ja založila novou..
Tak snad je nas z Brna vic co se ted snazii.. =))
@Lojzinkaa
Tak to máš fajn ty vycházky, vlastně nejsi omezená, nám se podařilo do dvou měsíců a povedlo se na dovči Chorvatsku, manžílek se je taky moc šťasný a moc se těší, a je rád že to šlo tak rychle, a jinak už víš kde chceš rodit a třeba chodit na cvičení, nebo neuvažuješ o porodní asistentce a tak ![]()
@Sularien Budu rodit u Milosrdných bratří v Brně, díky taťkovi mého přítele, který tam dělá budu mít VIP
tak proč toho nevyužít, když to jde
jinak s tou asistentkou to neřeším, protože moje kamarádka ji dělá a tak mi s tím pomůže, na cvičení už jsem taky domluvená s kamarádkou, která má termín o 3 týdny, tak budeme cvičit spolu
jsem celkem na všechno nachystaná
a co ty?