Kamarádky těhulky Brno 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1720
2.11.13 19:52

Příští týden se musím objednat na nt+, @Kotla byla jsi nt+ s manželem nebo sama? Jinak jsme se rozhodli že nechceme vědět pohlaví, chceme překvápko :)
Určitě si někdy splníš svůj se neboj :)
Jinak vám velice vám závidím že je vám tak dobře mě je fakt furt blbě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 19:53

Já už pročetla tolik časopisů i článků, že si z těch ošklivých věcí nic neberu, a tak jsem začala číst jen to hezké a pozitivní…,no a abych na to moc nemyslela, tak nakupuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 19:54

@Lojzinkaa a nakupuješ už věci pro mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 19:56

@Sularien právě,že pro mimčo :lol: :lol: to je pro mě teď nejdůležitější :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 19:56

Ted si nějak připadám mimo že nic nevím, holky vy jste takové znalé a zkušené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 19:58

@Sularien neboooj,já to skoro vše vyčetla z netu a pak se o tom radím s kamarádkama…,ale od toho jsou tyhle diskuze aby ses dozvěděla co potřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 19:59

@Lojzinkaa já ještě teda nemám odvahu něco mimču koupit, ne že bych tomu nevěřila, ale asi nechci nic uspěchat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 20:01

@Sularien moje máma už má pokoupenou skoro celou výbavičku, strašně se těší na babičkování a tak se na něj i důkladně připravuje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 20:01

Jinak kdy jste to oznámili rodině? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
2.11.13 20:04

:) Já mám už asi 4 roky od mamky nakoupenou tašku oblečení pro holčičku, zatím je to schované :D a možná, kéž by, teď přišla moje šance :) Sularien, můžeš si tam vzít i dva člověky :) Manžela vem určitě sebou, je to neskutečný zážitek vidět to prťátko jak kope nožičkama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
2.11.13 20:06
@Sularien píše:
Jinak kdy jste to oznámili rodině? :)

Mamce hned jak mi vyšly testy a ostatním brzy po tom, tak 5-6tt..měla jsem jít do té práce, bylo to už napevno domluvené s manželovým strýcem, tak jsme to museli vyklopit hned, aby se mnou nepočítal..no a pak se všichni ptali co ve škole..tak jsem musela s pravdou ven. Nejsme pověrčiví, ne, že bychom se nebáli, že to zakřikneme, ale prostě se snažíme doufat, že vše bude v pořádku, tak to tak netajíme..a taky druhé už je jiné :) První je víc tajné :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 20:08

U nás to je trochu těžší, letos mi umřel taťka a mamka se s toho trochu nemůže dostat má psychické problémy k tomu ji umřel před nedávnem i pes, tak to bohužel tolik neprožívá ale doufám že to aspoň mamku nakopne žít, jinak u nás v rodině si myslím že všichni jsou nějak pověrčiví tak asi nikdo moc nebude zatím kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
2.11.13 20:08

Já to oznámila, až jsem to měla na 100% potvrzené od gynekologa, to byl asi 6tt, tušila jsem to dřív, ale chtěla jsem počkat až to budu vědět určo. @Kotla 4 roky? to je hezké, tak snad Ti to vyjde a konečně se dočkáš :srdce: @Sularien co by byste si s manžílkem přáli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
2.11.13 20:11

Suli, já si myslím, že když to mamce řeknete, uděláte jen dobře. Bude se strašně na malé těšit a opravdu ji to „nakopne“ :) Uvidíš, jak rozkvete! Lojzinko moc děkuji, holčičku si strašně přeji, ale nevěřím tomu, ať mě to pak tak nemrzí, radši budu příjemně překvapená :hug:, ale já to vidím na samý kluky..ti u nás v rodině hrají prim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
2.11.13 20:13

@Lojzinkaa Přáli by jsme si holčičku ale ono to je jedno :)ale nechceme to vědět dřív a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová