Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všichni máte někdo zkušenosti s tímto druhem cvičení? Sháním nějaký odkaz na stránky s popisem cviků díky
Ahojky, ja jsem po mimodeloznim tehu a odstraneni vejcovodu, nyni uz 3 mesice, a tak jsem si ty cviky nasla. Pomaha mi to na rozhybani zad a je to fakt fajn protazeni. Doufam, ze za dalsi 3 mesice mi cviky pomuzou jinak, a ja zahlasim //. Cviceni zdar, ahoj, Radunka
Ahoj, já jsem cvičila podle této metody.Zkus si ve vyhledávači dát L. Mojžíšová a tam si to najdi.Ale bez odborného dozoru bych na tuto metodu moc nespoléhala. Pokud máš zablokovanou kostrč, tak ti to asi úplně nepomůže.Jinak já jsem chodila v Praze k p. Zuzaně, zkus http://www.volny.cz/zuzana.lazne/. Jinak tady na emiminu toho najdeš na toto téma hodně. Ahoj Ajka
ahoj holky jste moc hodný, ale já jsem se dozvěděla, že nemůžu mít mimčo jinak než umělým opl. protože se mi neuvolňuje vajíčko z vaječníku (jsem po laparoskopii pravého vaj. a zbytek mi časem taky vezmou) a hodně kladných názorů jsem slyšela právě na toto cvičení-prý pomohlo i v případech kdy to doktoři vzdávali-tak jsem si myslela že to zkusím-za to nic nedám. Sháním rozpis cviků - to jsem na netu nenašla, a sbírám zkušenosti. Jsem z malého městečka a u nás to nikdo necvičí.
Ahoj Tarrynko!Už to tu proběhlo téma neplodnost asi před vánocema.Dávala jsem tam spoustu odkazů na cvičení!
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak se tam podívej a můžeš začít cvičit!!Pá Hanka ![]()
Ahoj Tarrynko,
já jsem si taky myslela, že v našem malém městě to nikdo necvičí. A ejhle - můj dr. mě posílá přímo na oddělení rehabilitace zdejší nemocnice. Pokud s tím chceš opravdu začít, mělo by to být pod dohledem vyškoleného odborníka, který ti ukáže, jak to správně cvičit a budeš k němu cca jenou za měsíc chodit předvádět, jak to cvičíš a on ti případně řekne, co děláš špatně. Jinak si cvičíš doma. Takže pokud tohle cvičení opravdu ve vašem městě není, možná je vhodné poohlédnout se v nějakém větším okolním městě. Ty návštěvy u odborníka nejsou tak časté a myslím si, že se to v takové frekvenci dojíždění dá zvládnout i někam dál a člověk si je alespoň jistý, že cvičí správně.
Hasmandka
Ahoj, můžete mi někdo doporučit rehabilitační zařízení v Praze, kde by cvičení hradila pojišťovna? Díky
Ahoj holky,
prima cvičení dle pí. Mojžíšové je u pí. Stáhlíkové.
Adresa (v Praze) je www.gra-fit.cz
Ivča
a můžete se ozvat někdo, komu takhle metoda pomohla k vytouženému cíli, či si to aspoň myslí či to je prokazatelné a jaké jste měli předtím potíže…?
díky L.