Cvičení podle L. Mojžíšové

52
27.1.05 16:21

Cvičení podle L. Mojžíšové

Ahoj všichni máte někdo zkušenosti s tímto druhem cvičení? Sháním nějaký odkaz na stránky s popisem cviků díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.1.05 16:32

Ahojky, ja jsem po mimodeloznim tehu a odstraneni vejcovodu, nyni uz 3 mesice, a tak jsem si ty cviky nasla. Pomaha mi to na rozhybani zad a je to fakt fajn protazeni. Doufam, ze za dalsi 3 mesice mi cviky pomuzou jinak, a ja zahlasim //. Cviceni zdar, ahoj, Radunka

http://www.aerobic.cz/…cviceni.html

• Citovat
  • Upravit
123
27.1.05 16:50

Ahoj, já jsem cvičila podle této metody.Zkus si ve vyhledávači dát L. Mojžíšová a tam si to najdi.Ale bez odborného dozoru bych na tuto metodu moc nespoléhala. Pokud máš zablokovanou kostrč, tak ti to asi úplně nepomůže.Jinak já jsem chodila v Praze k p. Zuzaně, zkus http://www.volny.cz/zuzana.lazne/. Jinak tady na emiminu toho najdeš na toto téma hodně. Ahoj Ajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.05 18:13

ahoj holky jste moc hodný, ale já jsem se dozvěděla, že nemůžu mít mimčo jinak než umělým opl. protože se mi neuvolňuje vajíčko z vaječníku (jsem po laparoskopii pravého vaj. a zbytek mi časem taky vezmou) a hodně kladných názorů jsem slyšela právě na toto cvičení-prý pomohlo i v případech kdy to doktoři vzdávali-tak jsem si myslela že to zkusím-za to nic nedám. Sháním rozpis cviků - to jsem na netu nenašla, a sbírám zkušenosti. Jsem z malého městečka a u nás to nikdo necvičí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.1.05 18:36

Ahoj Tarrynko!Už to tu proběhlo téma neplodnost asi před vánocema.Dávala jsem tam spoustu odkazů na cvičení!
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak se tam podívej a můžeš začít cvičit!!Pá Hanka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.1.05 10:53

Ahoj Tarrynko,
já jsem si taky myslela, že v našem malém městě to nikdo necvičí. A ejhle - můj dr. mě posílá přímo na oddělení rehabilitace zdejší nemocnice. Pokud s tím chceš opravdu začít, mělo by to být pod dohledem vyškoleného odborníka, který ti ukáže, jak to správně cvičit a budeš k němu cca jenou za měsíc chodit předvádět, jak to cvičíš a on ti případně řekne, co děláš špatně. Jinak si cvičíš doma. Takže pokud tohle cvičení opravdu ve vašem městě není, možná je vhodné poohlédnout se v nějakém větším okolním městě. Ty návštěvy u odborníka nejsou tak časté a myslím si, že se to v takové frekvenci dojíždění dá zvládnout i někam dál a člověk si je alespoň jistý, že cvičí správně.
Hasmandka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.2.05 21:07

metoda Ludmily Mojžíšové

Ahoj, můžete mi někdo doporučit rehabilitační zařízení v Praze, kde by cvičení hradila pojišťovna? Díky

• Citovat
  • Upravit
2304
8.2.05 21:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.2.05 22:08

Cvičení

Ahoj holky,
prima cvičení dle pí. Mojžíšové je u pí. Stáhlíkové.
Adresa (v Praze) je www.gra-fit.cz
 Ivča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.2.05 10:26

a můžete se ozvat někdo, komu takhle metoda pomohla k vytouženému cíli, či si to aspoň myslí či to je prokazatelné a jaké jste měli předtím potíže…?
díky L.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí