INSEMINACE?

206
20.1.05 21:55

INSEMINACE?

Ahojky máte někdo pozitivní zkušenost s touto metodou?Kamarádku čeká v Pronatalu příští týden tak by asi potřebovala trochu povzbudit :( . Prý se šance na otěhotnění zvýší o 13% to jí připadá málo. Děkuju Hanyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
20.1.05 22:28

Ahoj, díky inseminaci máme 9,5 m holčičku. Předtím jsme se 1,5 roku snažili a nic. Je to super metoda a vůbec to nebolí. Těch 13 % vypadá fakt málo, ale nám to vyšlo na první pokus! Vychází to hlavně v případě pokud má muž pomalejší či menší počet spermií. Chodili jsme do Iscare, ale i Pronatal je prý moc dobrý. Pozdravuj kamarádku a držíme palce. Lucka + Lucinka 9,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
20.1.05 23:11

Ahoj Lucinky
moc děkuju :lol: a vyřídím. Mějte se pěkně a až budu něco vědět tak zahlásím.Pa Hanyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.05 10:31

inseminace

1. Já navštěvovala Iscare cca 3roky. 2×Inseminace nepomohla, nakonec na třetí pokus dopadlo umělé oplodnění a teď je z něj 8 týdenní Honzík. Takže, i když se to náhodou nepovede, neházet flintu do žita. Míša
  • Citovat
  • Upravit
3743
21.1.05 11:23

Ahoj, já byla na šesti inseminacích a nic, jiné kámošky zase byly uspěšné při prvním a třetím pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
21.1.05 13:20

Byla jsem jen na jedne inseminaci, bohuzel neuspesne, ale v mem pripade by se uspech rovnal zazraku - priteluv spermiogram byl velmi spatny, takze se tim vlastne spis overila moje reakce na hormony. i to je vyhoda, takze vyrid kamaradce at se vubec neboji, opravdu to ani trochu neboli a je to pro jeji telo hodne setrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.1.05 21:47

Holky dík vyřizuju každý příspěvek.Hanyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.05 19:59

inseminace

Ahojky, zkusit se musi vsechno. Ja jsem 5 dni po IUI a netrpelive cekam vysledek. No jeste si pockam 10 dni. Tak tu travim volne chvile a hledam nejake maminky co s tim mely uspech.

• Citovat
  • Upravit
12
27.2.05 12:34

Ahojky, já jsem přesvědčená, že je to skvělá metoda a pro svoji jednoduchost stojí za to vyzkoušet. My se snažili o mimi 2 roky a v caru nám stále nutili jen IVF, žádný problém nebyl nalezen.
Vynutila jsem si IUI a povedlo se druhé a v přirozeném cyklu. První bylo děláno až dlouho po ovu - dle bazálních teplot.
Jeho jediná nevýhoda je že obejde jen velmi málo problémů vyvolávajících neplodnost a proto ta malá úspěšnost. Ale 3× zkusit to rozhodně stojí za to. Zabere to jen 3 měsíce a početí je potom považováno jako přirozené, tedy žádná zvýšená rizika.
Doporučuji diskusi IUI na www.neplodnost.cz jsou tam holky se stejným problémem a hodně se tam dovíte.

Tak hodně úspěchu Wity 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
27.2.05 18:45

ahojky
tak já tedy hlásím, že se nezadařilo a kamarádka těhotná není :cry: .Před dalším pokusem nejdříve podstoupí vyšetření na imunologii a průchodnost vejcovodů.Je to, ale holka statečná a nevěší hlavu.Tak ostatním snažilkám držíme palečky ať se vám brzy splní přání. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.05 07:48

Ahojky Barko,
vůbec ses neozvala zda Ti vyšel testík.Věřím, že ano a za nedlouho bude z Tebe štastná mamča a když ne ted na poprvé tak napodruhé už určitě.Držim pěsti a hodně štěstíčka!!!!
Mě to taky za chvíli čeká, ale nejdřív budu muset podstoupit laparku.
Byla jsi také nejdříve na ní? Měj se hezky a když sem jukneš určitě mi písni. Pápá Jaňula

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.3.05 07:52

Ahojky Witti,
moc Ti gratuliji k mimísku a přeji Ti krásné těhotenství!!!!
My se také na to chystáme, tak doufám, že se nám to taktéž povede.
Už se nemůžeme dočkat, ale pak se bojím zklamání… jestli se to nezdaří.
Musíme v to veřit. Ahojky a opatrujte se. Mili

• Citovat
  • Upravit
36
4.3.05 08:25

Ahojte,

ja idem na IUI prvy krat. Manzel mal 13 mil. spermii na poslednom spermiograme, tak dufam, ze sa nam to podari.

Mam strasny strach.

Drzte nam palce, prosim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.05 08:52

Ahojky Jahodko,
určitě Ti budu držet palečky.Mám stejné pocity jako Ty, taky nás to čeká!!!
Tak hodně štestíčka a určuitě se ozvi, jak jsi dopadla. Pápá Janča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.3.05 14:46

inseminace

Dnes jsem 11ty den po inseminaci. Uz si pekne kousu nehty :roll: . Ale jeste to vydrzim tak dva dny.

Janulo na laparo jsem byla a dopadla dobre. Nejsem sice nadsena ze mi nekdo delal diru do bricha, ale pro mimi se udela vsechno. Jestli chces vic info podivej se na www.neplodnost.cz je nas tam cela parta na IUI.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex