INSEMINACE?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
19.8.13 18:33
@Petulee1 píše:
Tak to moc gratuluji.. :) a jak byl na tom manžel nebo přítel??jak mu dopadl spermiogram atd.? děkuji za odpověď

nevim presne jake mel hodnoty ale dle lekaru prej dobry :mrgreen: takze kdyz dobry dal jsem nepidila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
19.8.13 18:33

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli není ted pozdě brát kyselinu listovou, když mám po první inseminaci dneska. Poradíte??

• Citovat
  • Upravit
Petulee1
19.8.13 18:34

No to je fakt :D ted jen jak se popere mé tělo s tím :?

• Citovat
  • Upravit
6286
19.8.13 19:33
@Petulee1 píše:
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli není ted pozdě brát kyselinu listovou, když mám po první inseminaci dneska. Poradíte??

nikdy neni pozde kyselina listova je nejdulezitejsi v prvnim trimestru kdy se tvori nervova soustava a mozek miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
20.8.13 08:54

Děkuji za info, mám doma ještě dvě krabičky kyseliny listové, tak ať mi tady zbytečně neleží :D

• Citovat
  • Upravit
Olca 1
29.8.13 08:24

Ahoj holky, taky se přidávám do debaty.Byla jsem dvakrát na inseminaci a nic, ted jsem ji podstoupila po třetí, tak čekám, říká se do třetice…tak snad :,(
se zadaří.

• Citovat
  • Upravit
25.6.25 16:41

Inseminace

Ahojte všichni, čeká mě nejspíš příští týden inseminace. Chci se zeptat, protože už teď jsem z toho na nervy, jak jste zvládaly ten stres holky? Jak jste dokázaly vypnout mozek aby jste na to nemyslely 24/7 :cry: a co jste dělaly po inseminaci jako takový? Jen odpočívat nebo je tu nějaká aktivní maminka která nedokázala odpočívat? Žiju hodně aktivně a spoustu lidi mi říká ze bych mela potom ubrat ale v jaky míře ubrat uz mi nikdo asi neřekne 😁 budu rada za vaše odpovědi ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.6.25 19:53

@Kacka93207 Ahoj! Niceho se neboj, nic to neni a neboli to. Ja jsem se o deti neuspesne snazila se dvema ruznymi partnery uz od 26 let. Ted je mi 33. Rozesli jsme se vzdy driv, nez jsem to jakkoli konzultovala s lekarem. Takze… Mozna jen biologicka nekompatibilita, to uz se samozrejme nedozvim.

Memu soucasnemu partnerovi se nicmene poprve zadarilo uz na druhy mesic snazeni. Bylo to ale mimodelozni tehotenstvi, pri operaci mi odebrali vejcovod a zjistili mi dokonce mirnou endometriozu. Pul roku jsme se snazili dal, nic. Pak jsem mela tri cykly predepsane hormony. Taky nic. Nechala jsem tomu dalsiho pul roku volny prubeh. Nic. 😁

No a pak trikrat inseminace, opet za podpory hormonu. Probihalo to tak, ze jsem dovezla ke svemu gynekologovi partneruv biologicky material a ten byl po zakladnim zhodnoceni pod mikroskopem nabran do strikacky a zcela bezbolestne vpraven do delohy v obdobi, kdy byla ovulace. Polezela jsem si pet minut, meli jsme to „pojistit“ jeste doma… 😁 Nic vic to u me neobnaselo. Muze se to asi dle lekarskeho pracoviste mirne lisit.

Nu a ta treti inseminace ma zivy vysledek! I s jednim vejcovodem se da otehotnet, zvlast kdyz ja mela to velke stesti, ze kazda sledovana ovulace probihala z te zdrave strany. Zatim naprosto bezproblemovy tehotenstvi, jsem 13+0 tt a pozitri me ceka screening. 👼

Jo a nijak zvlast neodpocivam a neodpocivala jsem ani predtim. Jen jsem prestala zvedat cinky. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.25 22:46

@Roxolana92 jeee tak moc děkuji tohle jsem potřebovala slyšet ☺️ moc gratuluji a ať dělá potomek jen radost ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
26.6.25 06:26

Já mám taky první dceru z iui, nic to není.
Jen mi tam poslali spermie a hup můžete jít, dost mě to překvapilo, jelikož jsem před tím dělala doma 2 roky po styku půlhodinové svíčky a stojky :lol: ber s rezervou..
Manžel tam musel být vždy se mnou, dat vzorek a šlo se na věc. Už si nepamatuju jestli se povedlo hned, ale myslím, že jo..byla jsem na tom i s druhou dcerou, tak se mi to plete, ale ta se pak povedla přirozeně..tam vím, že to 3× snad neklaplo, dali jsme pauzu a šlo to samo.

Buď bez obav, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital