INSEMINACE?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
martinnna28
11.11.12 22:49

inseminace

Zdravím všechny snažící se děvčata,
bohužel i já netrpělivě čekám zda IUI dopadla úspěšně. Dnes je to 10 dní je to dlouhé čekání. A předběžné testy negativní :,( tak všem ostatním držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
2
25.11.12 18:29

Ahojky chtěla jsem se jen zeptat jestli je možné aby mě bolelo v podbříšku a zvracela jsem a jak se říká lítají mi šťávy :-) na inseminaci jsem byla 22.11.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinnna28
26.11.12 17:43

Inseminace je jen velká blbost tahání lidí za nos!!!

• Citovat
  • Upravit
Martule89
26.11.12 19:26
@martinnna28 píše:
Inseminace je jen velká blbost tahání lidí za nos!!!

proč jako?' :nevim: já byla na inseminaci dnes, 26.11.

• Citovat
  • Upravit
martinnna28
27.11.12 23:37

Protože jsem jí podstoupila a nevyšla. Jestli Vám řekli objednat se v případě nezdaru na konzultaci tak nejdýl do 2 dne menstruace, protože potom už Vám nenasadí hormony pro stimulaci dozrání vajíčka a budou čekat na přírodní ovulaci a tam je pravděpodobnost úspěchu menší než 15 procent!

• Citovat
  • Upravit
191
1.12.12 20:43

Ahojte holky, ja mam dnes za sebou inseminaci a uz ted mam strach ze to nevyjde :,( :,( a nevim co mam delat jezdíte nekdo do fertimedu???a co by ste mi poradily??? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.12.12 20:45

A proc myslis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phoma
2.12.12 08:19

Ahojky prijd za nama do diskuze inseminace jsme tam vsechny po iui a cekame na vysledky. Takat vtom cekani nejsi sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nedočkavost
11.2.13 21:26

Druhý pokus inseminace

Ahojky, byla jsem na první isemminaci a ta se bohužel nezdařila :,(…18.2. Jdu na další pokus, už ted nevěřím tomu že by se to povedlo :(…Máte někdo skušenost při druhém pokusu o uspěšnosti?? Předem vám Děkuji :))!!

• Citovat
  • Upravit
285
11.2.13 22:02

Ahoj, já otěhotněla po 3tí IUI, před tím snažení 2roky, vše fungovalo, jen se prostě nedařilo…Teď se snažíme o 2hé dítě už 13měs. a zítra jdu na UTz a doufám že i na první IUI:-))Je tam jen o něco větší šance než přirozeně, i v tomto případě si spermie musí vajíčko najít sama a pak děj se vůle boží:-))Ale já si říkám když jsme oba v pořádku, a nejde to, tak že třeba se spermie nedostávají přes čípek…a při IUI jdou přímo do dělohy, a navíc je očistí…hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nedočkavost
12.2.13 13:41

Ahoj, děkuji ti za odpověd :)..My se s přítelem snažíme už 1 a pul roku, vše je taky v pořádky jen se nám to nedaří:(..U mě našly nález na čípku a mám štítnou žlázu, ale doktor tvrdí že to není problém..Tak uvidíme moc bych si přála aby to už vyšlo, jsou to velké nervy :)…Doufám že se při druhém pokusu zadaří, nebo při třetím:)..Přeji ti hodně štěstíčka, aby ti to vyšlo :)

• Citovat
  • Upravit
martinnna28
12.2.13 15:49

Ahoj zdravím všechny!
Podle mého názoru je dobrá inseminace jen v případě, že žena i muž fungují alespoň na 70 procent. Muj manžel je naprosto v pořádku u mě taky žádný problém nenašli prostě jen náhoda. Podstoupili jsme 2 inseminace, které se samozřejmě nepovedli. Teď máme za sebou první pokus umělého oplodnění a jsem těhotná.
Chápu, že lékaři musí zkusit veškeré alternativy, ale ne zkoušet za každou cenu. I tak všem, kteří podstoupili, nebo podstoupí inseminaci držím palce!!! P. S. Hlavně se ptejte!!!

Ahoj Martina

• Citovat
  • Upravit
285
12.2.13 22:02

Nedočkavost, tak to máte dost podobné jako my, no a s tím čípkem Dr nic nedělá? Kamarádka se snažila rok, pak šla na ko.na gyndu, a měla masivní zánět čípku, tak to přeléčila a další měsíc byla těhotná…Jiná kámoška má problémy se šť. žlázou(má tu cose při ní hubne)a otěhotněla hned 2 měsíc snažení…
Přeji ti hodně štěstí ať už se brzy zadaří, jak píše Martina je třeba počítat i s tím že ani IUI nepomůže…to že podstoupíš IUI sice zaručí že ty nej spermie skončí tam kde musí, ale vajíčko nemusí být geneticky v pořádku, nebo není sliznice dobře připravena, nebo prostě folík praskne později a spermie mezitím odumřou…
Jinak mám za sebou zas po 4letech 1.IUI:-)folik byl pěkný, takže to dnes klaplo, a vůbec jsem to ani necítila! Dělala mi to moooc příjemná paní doktorka z Gyncentra, nechali mě pak poležet 20min, a šla jsem, jo a nic jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nedočkavost
13.2.13 12:48

Ahoj, čípek mi doktor hlídá zatím, a ze štítnou žlázou ještě nevím jak na tom sem, dozvěděla jsem se to nedávno a musím jít ještě na vyštření, tak doufám že to nebude nic hroznýho a těhotenství se podaří co nejdřív:)…A tobě ta inseminace vyšla? Nebo čekáš???

• Citovat
  • Upravit
285
14.2.13 21:41

Ahojki, tak držím palce ať tu tvou šťítnou žl. zkrotíte lékama! A já jsem teď teprv 2den po IUI takže mám ještě 8 dní a pak začnu býd hooodně nervoooznííí-))Jinak kdysi mi to vyšlo při 3tí IUI. Prcek má už 3ročky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí