Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky chtěla jsem se jen zeptat jestli je možné aby mě bolelo v podbříšku a zvracela jsem a jak se říká lítají mi šťávy
na inseminaci jsem byla 22.11.?
@martinnna28 píše:
Inseminace je jen velká blbost tahání lidí za nos!!!
proč jako?'
já byla na inseminaci dnes, 26.11.
Protože jsem jí podstoupila a nevyšla. Jestli Vám řekli objednat se v případě nezdaru na konzultaci tak nejdýl do 2 dne menstruace, protože potom už Vám nenasadí hormony pro stimulaci dozrání vajíčka a budou čekat na přírodní ovulaci a tam je pravděpodobnost úspěchu menší než 15 procent!
Ahojte holky, ja mam dnes za sebou inseminaci a uz ted mam strach ze to nevyjde
a nevim co mam delat jezdíte nekdo do fertimedu???a co by ste mi poradily??? díky moc
Ahojky prijd za nama do diskuze inseminace jsme tam vsechny po iui a cekame na vysledky. Takat vtom cekani nejsi sama ![]()
Ahojky, byla jsem na první isemminaci a ta se bohužel nezdařila
…18.2. Jdu na další pokus, už ted nevěřím tomu že by se to povedlo
…Máte někdo skušenost při druhém pokusu o uspěšnosti?? Předem vám Děkuji
!!
Ahoj, já otěhotněla po 3tí IUI, před tím snažení 2roky, vše fungovalo, jen se prostě nedařilo…Teď se snažíme o 2hé dítě už 13měs. a zítra jdu na UTz a doufám že i na první IUI:-))Je tam jen o něco větší šance než přirozeně, i v tomto případě si spermie musí vajíčko najít sama a pak děj se vůle boží:-))Ale já si říkám když jsme oba v pořádku, a nejde to, tak že třeba se spermie nedostávají přes čípek…a při IUI jdou přímo do dělohy, a navíc je očistí…hodně štěstí!
Ahoj, děkuji ti za odpověd
..My se s přítelem snažíme už 1 a pul roku, vše je taky v pořádky jen se nám to nedaří:(..U mě našly nález na čípku a mám štítnou žlázu, ale doktor tvrdí že to není problém..Tak uvidíme moc bych si přála aby to už vyšlo, jsou to velké nervy
…Doufám že se při druhém pokusu zadaří, nebo při třetím:)..Přeji ti hodně štěstíčka, aby ti to vyšlo ![]()
Ahoj zdravím všechny!
Podle mého názoru je dobrá inseminace jen v případě, že žena i muž fungují alespoň na 70 procent. Muj manžel je naprosto v pořádku u mě taky žádný problém nenašli prostě jen náhoda. Podstoupili jsme 2 inseminace, které se samozřejmě nepovedli. Teď máme za sebou první pokus umělého oplodnění a jsem těhotná.
Chápu, že lékaři musí zkusit veškeré alternativy, ale ne zkoušet za každou cenu. I tak všem, kteří podstoupili, nebo podstoupí inseminaci držím palce!!! P. S. Hlavně se ptejte!!!
Ahoj Martina
Nedočkavost, tak to máte dost podobné jako my, no a s tím čípkem Dr nic nedělá? Kamarádka se snažila rok, pak šla na ko.na gyndu, a měla masivní zánět čípku, tak to přeléčila a další měsíc byla těhotná…Jiná kámoška má problémy se šť. žlázou(má tu cose při ní hubne)a otěhotněla hned 2 měsíc snažení…
Přeji ti hodně štěstí ať už se brzy zadaří, jak píše Martina je třeba počítat i s tím že ani IUI nepomůže…to že podstoupíš IUI sice zaručí že ty nej spermie skončí tam kde musí, ale vajíčko nemusí být geneticky v pořádku, nebo není sliznice dobře připravena, nebo prostě folík praskne později a spermie mezitím odumřou…
Jinak mám za sebou zas po 4letech 1.IUI:-)folik byl pěkný, takže to dnes klaplo, a vůbec jsem to ani necítila! Dělala mi to moooc příjemná paní doktorka z Gyncentra, nechali mě pak poležet 20min, a šla jsem, jo a nic jsem neplatila.
Ahoj, čípek mi doktor hlídá zatím, a ze štítnou žlázou ještě nevím jak na tom sem, dozvěděla jsem se to nedávno a musím jít ještě na vyštření, tak doufám že to nebude nic hroznýho a těhotenství se podaří co nejdřív:)…A tobě ta inseminace vyšla? Nebo čekáš???
Ahojki, tak držím palce ať tu tvou šťítnou žl. zkrotíte lékama! A já jsem teď teprv 2den po IUI takže mám ještě 8 dní a pak začnu býd hooodně nervoooznííí-))Jinak kdysi mi to vyšlo při 3tí IUI. Prcek má už 3ročky.
Zdravím všechny snažící se děvčata,
tak všem ostatním držím palečky.
bohužel i já netrpělivě čekám zda IUI dopadla úspěšně. Dnes je to 10 dní je to dlouhé čekání. A předběžné testy negativní