PUREGON a PCO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
19.1.05 15:36

PUREGON a PCO

Nazdarek holciny,
nemate nekdo zkusenost s uzivanim leku Puregon? Jsou to pry injekce a hlavne se pry pouzivaji pri PCO.
Diky za vsechny drobne informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
31.1.05 14:14

nazdarek, tak mozna , ze je Puregon lek celkem novy, kdyz ho zatim zadna z Vas neuzivala.
Mejte se hezky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
31.1.05 19:20

Ahoj Tulipánku,

já jsem si píchala Puregon jako stimulaci vaječníků před IVF. Že by se používal k nějakým jiným účelům mi není známo.

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.2.05 09:00

Ahojky,
ja si Puregon taky pichala na stimulaci pred IVF. Jestli se pouziva u PCO (predpokladam polycysticka ovaria) to nevim. Ale spis se mi to nezda. Ja myslela, ze PCO se vetsinou leci tak, ze se povrch tech vajecniku pri laparoskopii „nareze“, protoze ty polycysty vytvari okolo vajecniku neprostupnou „krustu“ a uvolnene vajicko pres ni neprojde. Proto se narusi jejich povrch, aby vajicko mohlo projit. Asi k tomu bude jeste nejaka podpurna hormonalni lecba, ale spis bych tipla na dozravani vajicka, ne na jejich nadmernou tvorbu. Protoze ty polycysty se prave tvori tim, ze folikuly nedozravaji a neuvolni vajicko a stane se z nich cysta. Ale to jsou jenom moje domnenky, nemusi byt uplne spravne. Nejlepsi, kdyz se zeptas doktora, co je v tvem pripade nejlepsi.
Hodne uspechu pri lecbe!
Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.2.05 12:43

Bohun a Dadla:
Moc vam obema dekuji za vysvetleni. Musim se na to vice zeptat. Je mi jen divne, ze mi chteji delat IVF, kdyz stejne bych mela jit nejdrive na to laparoskopiske naruseni povrchu vajecniku.
Jen by mi bylo lito, kdyby to nevyslo a pritom by to bylo od zacatku vlastne nemozne. Take budu priplacet na ten Puregon 2000, takze to taky neni zadna legrace, ikdyz penize jsou to posledni na co ted myslim.
A muzu se zeptat, zda vam tedy ten Puregon zabral a IVF vysla?
Diky za vse a hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital